Jump to content

Vand Bmw 316i E46 avariat

adrian plavitu

Recommended Posts

Vand Bmw 316i E46 an fabricatie 09/1999,model 2000,motor 1895 cm3 benzina,77 kw/118CP,3chei,senzor ploaie,inmatriculat in data de 04.01.2008,primul propietar,156.800 km,ABS,ASC,Climatronic,6 Airbag-uri,senzori parcare spate,jante aliaj 16",geamuri electrice fata,oglinzi electrice incalzite,radio-cd Sony,boxe spate infinity,plasma bord,volan reglabil,computer de bord,proiectoare,carte service,culoare gri metalizat.consum 10%-urban,7%-extra-urban

Masina este avariata pe partea stanga!

Motorul functioneaza!

Avarii Existente:

-bara fata + proiectoare

-radiator racire

-radiator A/C

-caseta de directie

-punte fata

-air-bag sofer

-fulie servo

-curea agregate

-sensor ABS

-bascula stanga

-carenaj roata stanga

-aripa stanga putin indoita

-roata stanga fata

-vas lichid servo

-senzor temperatura

-senzor airbag

Reparatia masinii costa in jur de 1000 E cu tot cu manopera.O parte din piesele avariate au fost scoase de pe masina de catre mine pentru ca in principiu am vrut sa o repar(Bara fata,aripa stanga,carenaj roata).Amortizorul,arcul,fuzeta,etrierul si placutele pe partea stanga nu au fost avariate,dar le-am dat jos pentru a putea demonta bascula.

Pret: 3000 Euro Usor discutabil

Pentru mai multe detalii ma gasiti la nr de tel: 0724.460.977(Va rog sunati doar daca sunteti interesati)

Edited by adrian plavitu

poze si locatia masinii ?

masina se afla in Bucuresti sector 1 zona Baneasa iar poze am sa pun diseara cand ajung acasa

Si nu puteai sa astepti pana diseara cand aveai pozele si sa deschizi topic calumea?

Iti deschizi cont pur pt vanzare,macar citeste si tu regulile forumului intaii...

Edited by alexnos

ofer 2000 euro

nu,mersi este prea putin poate te mai gandesti

reparatia masinii costa dupa o estimare rapida peste 1500 euro numai o bascula e de la 440 lei in sus + vopsitoria minim 100 euro/piesa restul radiatoare inca 200 si ceva de euro

bafta

LE a nu vazuzem si caseta de directie :twoup:

cred ca e chiar prea mult cat ti-am oferit

Edited by claudiuBWR

cum sa coste 1000 de euro ce ai enumerat tu acolo?

spune pt fiecare in parte cam cat crezi tu ca ar costa sa vedem la ce suma ajungem

Este facuta o constatare de catre un mecanic.Adevarul este ca el mi-a dat niste preturi pentru unele piese SH.Mi-a spus ca reparatia costa in jur de 1000-1200 iar de vopsit ma costa 300 lei orice piesa(bara + aripa stanga)

Este facuta o constatare de catre un mecanic.Adevarul este ca el mi-a dat niste preturi pentru unele piese SH.Mi-a spus ca reparatia costa in jur de 1000-1200 iar de vopsit ma costa 300 lei orice piesa(bara + aripa stanga)

daca esti convins ca te costa doar 1000 de euro de ce nu o repari?

Vand Bmw 316i E46 an fabricatie 09/1999,model 2000,motor 1895 cm3 benzina,77 kw/118CP,3chei,senzor ploaie,inmatriculat in data de 04.01.2008,primul propietar,156.800 km,ABS,ASC,Climatronic,6 Airbag-uri,senzori parcare spate,jante aliaj 16",geamuri electrice fata,oglinzi electrice incalzite,radio-cd Sony,boxe spate infinity,plasma bord,volan reglabil,computer de bord,proiectoare,carte service,culoare gri metalizat.consum 10%-urban,7%-extra-urban

Masina este avariata pe partea stanga!

Motorul functioneaza!

Avarii Existente:

-bara fata + proiectoare

-radiator racire

-radiator A/C

-caseta de directie

-punte fata

-air-bag sofer

-fulie servo

-curea agregate

-sensor ABS

-bascula stanga

-carenaj roata stanga

-parbriz putin fisurat

-aripa stanga putin indoita

-roata stanga fata

-vas lichid servo

-senzor temperatura

-senzor airbag

Reparatia masinii costa in jur de 1000-1200 E cu tot cu manopera.O parte din piesele avariate au fost scoase de pe masina de catre mine pentru ca in principiu am vrut sa o repar(Bara fata,aripa stanga,carenaj roata).Amortizorul,arcul,fuzeta,etrierul si placutele pe partea stanga nu au fost avariate,dar le-am dat jos pentru a putea demonta bascula.

Pret: 2700 Euro Usor discutabil

Pentru mai multe detalii ma gasiti la nr de tel: 0724.460.977(Va rog sunati doar daca sunteti interesati)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.