Jump to content

BMW E36 320i touring

marius26

Recommended Posts

BMW E36 320i touring, an fabricatie 1996, motor M52B20 single vanos, 150CP, culoare montrealbleau, semnale fumurii fata si laterale, dubluclimatronic, OBC 2, scaune incalzite,cotiera fata si spate, piele galben-crem, geamuri electrice fata, trapa electrica, oglinzi electrice heliomate, faruri electrice, inchidere centrala din cheie, alarma originala bmw, jante pe 17" style 42, anvelope 215/45ZR17, consumabile schimbate, schimbat ulei de servo, schimbat ulei in grup, schimbat antigel, (ulei Castrol Magnatec, filtru ulei MANN, filtru aer MANN, filtru benzina MANN, filtru habitaclu MANN, bujii NGK), masina este toata originala, de la tobe cap-coada originale, la filtru de aer. Masina este inmatriculata in Romania. Pret 3999 EURO, telefon 0746952884 NU ACCEPT SCHIMB !!!

...

.....

.,.

/.

.//.

////

///.

Edited by marius26

1996 fara airbag la pasager ?

DA, si pe mine ma surprins chestia asta , nu stiu cum de sa intamplat, aici am last 7 digits of VIN , pt cine vrea sa vada pe realoem: EN63246

Edited by marius26

am gasit si eu 1996 fara airbag pasager..intr-adevar se poate insa e ciudat avand in vedere ca masina are optiuni mult mai putin comune ca airbag-ul(ex:piele si scaune incalzite);

masina e frumoasa, pretul cam mare pentru nivelul pietei(nu zic ca nu ar face)...bafta la vanzare (pacat ca nu dispun de banii astia)

Cam urat se vede cotiera aia neaga acolo.

Parerea mea ca se integreaza la fix , pt ca e neagra si consola centrala si pielea de la frana de mana si de la schimbatorul de viteze, acum fiecare cu parea lui.

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.