Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Comutator lumini (bloc lumini)

Recommended Posts

Salut ! De curand am fost cu masina ( E60 / 2004 ) la o diagnoza la MHS Motors militari,pt. o problema la angel eyes-ul drept care nu se mai aprinde ! Nu se poate face nimic decat sa-i schimb modulul de lumini, altfel ramane chior de-un ochi ! L-am lasat asa si mi-am comandat un modul de lumini din germania contra fabuloasei sume de 119 euro, MHS mi-a cerut doar 18 milioane + manopera ! Toate bune, insa dupa ce-am plecat de la ei am constatat ca ledul verde, care sta aprins cand e pozitionat pe automat (statea aprins odata) de la comutatorul de lumini nu mai sta aprins permanent , se stinge si se aprinde la un interval de 3 secunde ! Ce ma mira foarte tare e ca face la fel si cand comut luminile pe direct (faza scurta)!!! La diagnoza nu a iesit decat ca am becul de la angel eyes ars, dar nu e ! I-am sunat si mi-au spus ca asa trebuie sa faca, daca vreau pot sa merg la ei sa-mi arate ca si la alte masini acest led face la fel (asta era la al doilea telefon cand am vorbit cu cineva din service, la primul telefon mi-au spus ca nu se poate ca asa am adus eu masina la ei)!!! Astept si eu sfaturi de la voi, voua va face la fel acel led verde, sta aprins permanent sau intermitent ? Eu stiu ca la mine statea permanent aprins pina sa merg la MHS, si doar cand era pozitionat pe automat, altfel pozitionat pe faza scurta sau pe lumina de pozitie era stins ! Acum ma gandesc sa nu-mi fi stricat sau schimbat astia in service ceva, ca la noi se practica foarte des hotia asta!!! Care ar putea fi problema ??? Va multumesc ! Edited by ady23

trebuie recodat LCM-ul... ceea ce ai pus tu nu este recunoscut ca fiind LCM-ul original...

Deocamdata nu am pus modulul de lumini, astept sa ajunga saptamana asta ! Deci nu cred ca asta e cauza ! Doar daca nu mi-au schimbat in service modulul de lumini !

trebuie recodat LCM-ul... ceea ce ai pus tu nu este recunoscut ca fiind LCM-ul original...

Vineri e vorba sa-mi ajunga modulul de lumini ! Se poate face si altundeva recodarea, stii pe cineva care sa ma ajute cu problema asta, sau trebuie sa merg doar la reprezentanta ? Intreb pentru ca nu vreau sa mai calc prin nicio reprezentanta din tara ! Multumesc.

Ai avut un topic in care intrebai unde e modulul de lumini.

Ai deschis alt topic in care te intrebi daca e defect.

Si ai mai deschis inca un topic in care intrebai cine ti-l poate programa

Urmeaza probabil un alt topic despre cum il pui la loc, si altul despre cum asezi mocheta la loc...

Nu mai deschide alt topic legat de modulul tau de lumini! Se dilueaza prea mult infomatia si devine extrem de greu de urmarit sirul evenimentelor.

Ai un topic deja, scrie in el tot ce e legat de problema, de la originile ei si pana la rezolvare.

Ai avut un topic in care intrebai unde e modulul de lumini.

Ai deschis alt topic in care te intrebi daca e defect.

Si ai mai deschis inca un topic in care intrebai cine ti-l poate programa

Urmeaza probabil un alt topic despre cum il pui la loc, si altul despre cum asezi mocheta la loc...

Nu mai deschide alt topic legat de modulul tau de lumini! Se dilueaza prea mult infomatia si devine extrem de greu de urmarit sirul evenimentelor.

Ai un topic deja, scrie in el tot ce e legat de problema, de la originile ei si pana la rezolvare.

Am apelat la acest forum in ideea ca voi primii ajutor din partea cuiva care a trecut prin ceva asemanator, asta e de fapt scopul principal al membrilor BMW CLUB, sa ajute fiecare cu un sfat daca poate sau stie, sau poate gresesc ?!?! Daca am incalcat regula, puteti DOMNULE MODERATOR PAUL sa stergeti tot ce am postat! Nu am avut idee ca incalc atat de grav regulile acestui forum sau ca cineva se va simtii atat de ofensat de mine, eu pacatosul postand de mai multe ori !!! Tocmai de aceea imi cer mii si mii de scuze si va rog sa anuntati politia ca sa fiu arestat, un element ca mine nu poate posta asa de capul lui !!! Nu am postat aici ca sa fiu judecat de ce si cum sau ce fac, nu am jignit, presat, amenintat sau luat la misto' pe nimeni ! As aprecia foarte tare DOMNULE MODERATOR PAUL sa nu-mi vorbiti ironic sau sa ma luati peste picior (despre cum sa-mi asez mocheta la loc) , chiar daca sunteti moderator aici nu aveti drepturi supreme, nu am facut armata impreuna si nici nu ne cunoastem prin nici un fel de conjunctura !!! Tocmai de aceea, eu va doresc sanatate maxima si conduceti cu prudenta !!!

Edited by ady23

Cred ca nu intelegi ce inseamna un forum, nu te mai burzului degeaba.

Forumul nu este un locul unde-ti rezolvi probleme fara sa dai nimic in schimb!

Daca te intereseaza doar rezolvarea problemelor tale, mergi la un service. Platesti si poti pune cate intrebari vrei de banii platiti.

Pe forum nu platesti cu bani pentru sfaturile primite. Dar nimic nu e gratis si trebuie sa dai ceva la schimb. Ceea ce poti da tu la schimb este chiar rezolvarea problemei tale. Adica un topic cursiv, logic, usor de urmarit, care poate ajuta pe viitor pe cineva cu o problema similara cu a ta.

Daca tu esti egoist si nu urmaresti decat sa-ti rezolvi tie problema, fara a putea fi de folos celorlati useri si esti grabit, arogant, neatent in ceea ce priveste regulile, atunci nimeni nu va fi dispus sa te ajute. Si nici sa te tolereze.

Prin faptul ca ai deschis o multime de topicuri redundante, ti-oi fi usurat tie problema, dar ai facut dificila urmarirea pasilor facuti spre rezolvarea problemei, de aceea te-am avertizat.

Ti-am vorbit ironic deoarece prin comportamentul tau ai dovedit ca nu-ti pasa de restul userilor. Probabil ca trebuia sa te sanctionez direct, conform regulii ca nu trebuie deschise mai multe topicuri pentru o aceeasi problema. Eu am fost putin ironic, dar tu ai fost cam mitocan.

Sper ca lucrurile sunt clare acum.

@ady23 : Eu am vorbit frumos cu tine, dar pentru ca esti nesimtit se schimba treaba.

Din pacate tu confunzi ironia cu mitocania. Te-am avertizat o data, dar se pare ca mi-am racit gura de pomana. De unde nu-i, nici dumnezeu nu cere...

Ai 20 zile suspend pentru mtitocanii si marlanii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.