Jump to content

VAND BMW E36 CABRIO ! ! !

maryuschris

Recommended Posts

am vazut masina si arata bine,iar proprietarul e cam maniac BMW, genul care nu doarme bine daca nu-i masina ok..bafta la vanzare! :)
si eu stiu masina, arata foarte bine.

Viitorul proprietar va fi foarte multumit.

Am vazut si eu masina... La rugamintea unui bun prieten, l-am insotit sa vedem bijuteria pe care laudacii

de mai sus o ridica un slavi ... Ce impresie mi-a lasat ? Pai pot sa spun ca am ani de cand nu am mai vazut

asa BMW "obosit" ... Ca sa va faceti o impresie si despre vanzator("maniac BMW" cica), la intrebarea ironica :twoup: pe care i-am pus-o vanzatorului "baga dom'le rece aerul conditionat?" raspunsul a fost : "nu baga bine , ca nu cred ca mai are freon" :) ... Acum sa va zic si de ce ironica, inainte de a-i adresa intrebarea de mai sus, observasem deja ca masina nu avea decat panoul de comanda de la clima, in rest nimic, nu tu compresor , nu conducte , nu radiator , NIMIC ! Vroiam sa vad ce le poate mintea :( ... sa nu mai zic de starea exterioara :( , cu aripile evazate cu o bucata de bordura cred, iar rotile ating aripile "grupa mare", sau ca masina e lovita in stanga fata , ori ca deja a inceput sa crape lacul pe ea in unele locuri ...

Un lucru e clar si ar trebui sa fie pentru toata lumea: o masina buna COSTA , fie si pe criza actuala ! Pretul cabrioletului in cauza , pret foarte bun pt un cabrio de altfel, mi-ar veni greu sa il estimez , dar 3000 nu-i face pt nimic in lume, poate doar cu tot cu hardtop, dar poate nici asa ...

Am dat detaliile despre masina , ca nu cumva ca vanzatorul sa puna pe drum ,aiurea, vreun coleg de forum , pt ca de aceea e forum , nu sa se traga tzepe !

Masina am vazut doar din exterior si n-am sesizat partea cu lacul, iar partea cu proprietarul am zis-o fiindca asa mi s-a parut mie,mi-a povestit ca a schimbat uleiul dupa cativa km ca nu-i placea cum se aude motorul...m-a si amuzat si ne-am bagat in vorba..daca tu crezi ca gasesti masini perfecte in tara la anii astia si la banii astia ce sa zic..partea cu AC n-o stiu,nu ma bag..iar partea cu jantele si aripile e subiectiva..

oricum faptul ca doi oameni au zis ca masina arata bine nu e certificat de garantie, tine tot de cumparator sa-si faca temele...

din greseala am intalnit si eu aceasta masina masina pe autostrada(veneam de la mare), masina cum am vazuto eu din mers arata ok, dar motorul lasa de dorit

eu eram cu un IS e36 si dabea se distanta de mine, de fum nu mai vorbesc ca era o grama la c.r. lui, iar pt un 2.5 24v eu zic ca nici nu trebuia sa stea mai mult 2 sec langa mine

din greseala am intalnit si eu aceasta masina masina pe autostrada(veneam de la mare), masina cum am vazuto eu din mers arata ok, dar motorul lasa de dorit

eu eram cu un IS e36 si dabea se distanta de mine, de fum nu mai vorbesc ca era o grama la c.r. lui, iar pt un 2.5 24v eu zic ca nici nu trebuia sa stea mai mult 2 sec langa mine

Poate din cauza cutiei de viteze automate

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.