Jump to content

320i E90 - 2005

crst_g

Recommended Posts

De ieri, pe langa Opel-ul Vectra C, a mai aparut o jucarie "in curte". Un BMW 320i din 2005, cumparat de pe forum. :)

Dau un paste cu dotarile/detaliile masinii:

- Senzori parcare spate;

- Monitorizare presiune pneuri;

- Pneuri Runflat;

- Conector AUX pentru MP3 player;

- Computer de bord cu indicator pana;

- Inchidere centralizata cu telecomanda;

- Geamuri fata si spate actionate electric;

- Volan reglabil manual pe inaltime si adancime;

- Oglinzi exterioare asferice actionate electric si incalzite;

- 6xAirbag-uri;

- Aer conditionat automat;

- Scaune fata reglabile mecanic si pe inaltime;

- Bancheta spate cu cotiera mijloc cu suport pentru pahare si sac;

- Servodirectie;

- Volan si schimbator de viteze in piele;

- Cotiera fata cu racire;

- Radio/CD BMW Professional+Sistem audio schimbat in intregime+subwoofer+amplificator;

- Senzori ploaie si lumina;

- Oglinda interioara cu efect antiorbire;

- Cauciucuri Continental;

- Jante aliaj 16";

---------------------------

- 47.000 km

Sunt constient ca dotarile nu sunt de top, nici n-aveau cum sa fie la banii pe care i-am dat. :twoup:

Pozele pe care le am acum sunt cele de la proprietarul vechi.

Numai bine, revin. :)

post-12756-1283235030_thumb.jpg

Si mie imi place la nebunie, merci! :(

Mai putin jantele, dar cautam, ne gandim, schimbam. Probabil dupa iarna. :)

De 6 airbag-uri stiu... sa fiu sincer, nici nu m-am uitat sa-i numar. La fel despre motorul aspirat, habar n-am. Intreb si eu si va zic cand aflu. :)

Mi se pare destul de ciudat zgomotul motorului (vuietul, mai degraba). Nu-s obisnuit cu el, vin de pe Vectra C si acolo nu se auzea asa. Era mai pasnica. E ciudata senzatia, ca am impresia ca ori e de afara, de la alta masina, ori dracu' stie de la ce. :twoup: Dar asa face el, banuiesc.

O sa revin cu poze. Maine cred ca o duc la spalatorie, daca e frumos afara.

si azi a fost frumos afara :twoup: . Sa o stapanesti sanatos . O masina cu posibilitati de upgrade . Faruri xenon ,jante , tapitare piele si vei avea ceva f frumos . Bafta cu ea .

si azi a fost frumos afara :twoup: . Sa o stapanesti sanatos . O masina cu posibilitati de upgrade . Faruri xenon ,jante , tapitare piele si vei avea ceva f frumos . Bafta cu ea .

nu stiu daca pielea este o necesitatea si ar arata masina mai bine cu ea.eu de ex prefer tapiseria textila,sau cum se spune.

faruri xenon cred ca sunt foarte costisitoare.banuiesc MYX ca te referi la cele OEM.ca altfel o dai in bara :)

jantele intr-adevar schimba total aspectul unei masini.

Edited by Alex_wly

Si eu sunt de parere ca tapiteria textila este mult mai utila decat pielea care arata mult mai bine si ATAT, probabil alcantara este cel mai bun compromis pt o perioada limitata de timp ( am inteles cand se uzeaza se vede oribil) Edited by edy1092

De ce zici asta? Daca ai piele cu incalzire+racire, nu e ok? Iar textilul nu se murdareste repede?

ba da.se murdareste destul de repede daca nu ai grija de ea.cel putin a mea care este bej trebuie sa fiu foarte foarte atent de fiecare data la mine si mai ales la cei care se urca in masina,dar si neagra daca era tot cu aceasi atentie o tratam-masina.

in fine:eu aleg textila si nu piele.este parerea mea.multa lume moare dupa piele....citez niste prieteni:"masina este pieloasa"-un fel de full de full.

nu zic imi place si mie pielea,dar trebuie obligatoriu incalzire si ventilatie.in plus nu vreau sa ma gandesc cand se toceste cum arata.

Si la mine e un gri deschis, textil. Are deja niste urme, dar cred ca se duc la o spalare mai atenta. :twoup: Revin cu poze... am facut unele aseara, dupa ce am spalat masinile, insa Nokia nu m-a ajutat prea mult. :)

iti spun eu solutia:vanish+apa calda+perdea.si ies ca noi :).bineinteles foarte multa rabdare.

merita pielea, o optiune de luat in seama cand cumperi masina , pe langa aspect e si f practica , cat despre incins vara ,povesti , am parbriz atermic si folie geamuri , nu m-a deranjat caldura , mai repede m-am fript la centura la partea metalica. Si iarna cam in 30 sec sunt calde scaunele de la incalzire . Deci eu as lua in calcul sau as aprecia o masina cu piele .

Pai si sterg cu ea? Eu ma gandeam sa sterg cu o carpa (curata, evident) din bumbac. De varianta cu perdea n-am mai auzit. :twoup:

cel mai bine duci masina la un detailing interior daca ai probleme , daca esti in Buc iti recomand pe cineva , are aparat cu aburi si scoate din burete toata mizeria , de multe ori solutiile cu perdele etc , curata doar la suprafata apoi dupa ceva utilizare apare iar mizeria pt ca e impregnata in burete.

Pai si sterg cu ea? Eu ma gandeam sa sterg cu o carpa (curata, evident) din bumbac. De varianta cu perdea n-am mai auzit. :twoup:

cel mai bine duci masina la un detailing interior daca ai probleme , daca esti in Buc iti recomand pe cineva , are aparat cu aburi si scoate din burete toata mizeria , de multe ori solutiile cu perdele etc , curata doar la suprafata apoi dupa ceva utilizare apare iar mizeria pt ca e impregnata in burete.

depinde cat de muradara este...perdeaua aia crede-ma ca face minuni.

• 2 months later...
Am sapat putin pe forum, dar am gasit doar unde sa NU merg sa fac revizia. Operatiune simpla, banuiesc, nu? Tre' sa ma feresc de Bavaria, MHS, etc.

Recomandari? Raman dator. :twoup:

hmmmm.eu mi le fac singur.

o sa primesti sfaturi pe forum s ale faci numai la reprezentante,nu "in spatele blocului" si asa mai departe.

eu mi-am luat o gramada de tepe de la reprezentante si nu mai calc pe acolo decat cand este necesar.

un mecanic care chiar ii place sa lucreze la masina iti face treaba buna la o revizie cat o mie de reprezentante :)

Merci de sfat. Asa e, un mecanic bun poate fi de folos, daca il cunosti si ai incredere. Nu cunosc nici unul. :twoup: Mai am un Opel Vectra C caruia ii fac reviziile la niste baieti care au service-ul spre autostrada soarelui. Nota 10 pentru ei, nici nu m-am gandit sa calc la reprezentanta, in urma feedback-urilor de pe forum-ul de specialitate.

Totusi, chiar nu exista nici un loc in care sa pot face o revizie legal si fara sa fiu jepcarit, in Bucuresti? Intre timp am mai aflat ceva de Contempo Brasov/Pitesti. Cica ar fi ok. Sunt dispus sa merg pana acolo, dar sa stiu ca iese totul in regula. :)

Daca as scapa fara drumul respectiv, ar fi si mai bine.