Jump to content

Pareri BMW seria 320d, 136cp

ciucu

Recommended Posts

Salutare

In 7 zile vreau sa achizitonez un bmw seria 320d din 2001 (136cp) de la fratele meu. Masina are 230.000km motoru merge perfect, pretul nu`l mai zic ca e super mic (doar e fratimiu :) ) Si am nevoie de cateva pareri , sfaturi.

Masina a rulat mai mult Germania si Austria.

Masina merge si arata perfect.

Spuneti-mi si mie care sunt costurile intretineri acestei masini ?

Cati Km poate duce un motor de genul ?

La ce probleme sa ma astept de la ea ?

Mie unul mi se pare cam aiurea cu tractiunea spate iarna , nu de alta dar asta iarna nu prea am vazut bmw-uri de genul pe strazi (orice sfat e bine venit)

Oare am facut o alegere buna :twoup: ?

Salutare

In 7 zile vreau sa achizitonez un bmw seria 320d din 2001 (136cp) de la fratele meu. Masina are 230.000km motoru merge perfect, pretul nu`l mai zic ca e super mic (doar e fratimiu :) ) Si am nevoie de cateva pareri , sfaturi.

Masina a rulat mai mult Germania si Austria.

Masina merge si arata perfect.

Spuneti-mi si mie care sunt costurile intretineri acestei masini ?

Cati Km poate duce un motor de genul ?

La ce probleme sa ma astept de la ea ?

Mie unul mi se pare cam aiurea cu tractiunea spate iarna , nu de alta dar asta iarna nu prea am vazut bmw-uri de genul pe strazi (orice sfat e bine venit)

Oare am facut o alegere buna :twoup: ?

da si tu un search gasesti tot ce doresti despre e46 :)

Pai fratele tau nu te-a lamurit cu nimic? :twoup:

el a facut schimburile doar in Austria la reprezentanta ... eu vreau sa stiu preturile din romania la schimb ulei filtre ...

vazut bmw-uri de genul pe strazi (orice sfat e bine venit)

Da da , cei cu bmw'u de asta au alta masina sa mearga iarna ................

Deci nu o sa am nici o sansa sa merg iarna cu ea ? :) eu o sa am doar masina asta , nici daca am cauciucuri bune si merg incet ?

cumparal omule daca e mic pretu....si daca fratetu o avut grija de masina presupun ca nu ti da o troaca nu??????? daca te uiti un pic in sectiunea seria 3 gasesti probleme comune ale modelului....nici nu mai sta pe ganduri

cumparal omule daca e mic pretu....si daca fratetu o avut grija de masina presupun ca nu ti da o troaca nu??????? daca te uiti un pic in sectiunea seria 3 gasesti probleme comune ale modelului....nici nu mai sta pe ganduri

da o sa plect peste 1 sapt in austria sa o iau ... iti dai seama ca nu imi da o rabla :twoup: daca nici in fratimiu sa nu am incredere atunci in cine :)

Stiu ca are ABS ESP DSC astea sigur ma ajuta iarna pe zapada , polei , ploaie ... nu ?

experienta si gumele te ajuta te inveti cu ea daca nu esti teribilist :twoup:

Sunt teribilist dar cu limite , adica nu viteze excesiv de mari in special merg aproape spre limita legala putin peste.

O sa vad eu la iarna o sa fac o proba intr`o parcare goala si vad ce poate masina.

Stiu ca are ABS ESP DSC astea sigur ma ajuta iarna pe zapada , polei , ploaie ... nu ?

experienta si gumele te ajuta te inveti cu ea daca nu esti teribilist :twoup:

Sunt teribilist dar cu limite , adica nu viteze excesiv de mari in special merg aproape spre limita legala putin peste.

O sa vad eu la iarna o sa fac o proba intr`o parcare goala si vad ce poate masina.

experienta si gumele te ajuta te inveti cu ea daca nu esti teribilist :)

paiii,asa iti dai seama ce i poate capul...,in parcare,iarna? :twoup:

Se refera, sa vada cum se comporta.

Si sunt aproape sigur ca se referea la parcare de mall...

Si eu am incercat masini tot asa, sa vad care sunt limitele si cum se poate redresa cand o scapi de sub control, daca e sub sau supraviratoare.

Am facut si cu actuala masina pe asfalt sa vad ce se intampla daca ma lasa electronica tocmai cand am nevoie de ea...

On topic: mai bine ca de la frate nu stiu de la cine ai putea sa o iei, doar de la parinti, dar tot pe acolo.

Ia-o, orice bmw e ceva mai costisitor, dar la varsta asta cel mai mult conteaza intretinerea, nu modelul.

Edited by lucian81v

Si eu am incercat masini tot asa, sa vad care sunt limitele si cum se poate redresa cand o scapi de sub control, daca e sub sau supraviratoare.

Am facut si cu actuala masina pe asfalt sa vad ce se intampla daca ma lasa electronica tocmai cand am nevoie de ea...

On topic: mai bine ca de la frate nu stiu de la cine ai putea sa o iei, doar de la parinti, dar tot pe acolo.

Ia-o, orice bmw e ceva mai costisitor, dar la varsta asta cel mai mult conteaza intretinerea, nu modelul.

da exact lucian vreau sa vad electronica , pt ca am avut o alta masina inainte si asta iarna am zis ca am abs si cand am apasat pe zapada sa dezactivat si am intrat in alta masina . era proasta la senzori Nu era BMW oricum

da exact lucian vreau sa vad electronica , pt ca am avut o alta masina inainte si asta iarna am zis ca am abs si cand am apasat pe zapada sa dezactivat si am intrat in alta masina . era proasta la senzori Nu era BMW oricum

La Aqua Magic in mamaia :twoup:

Ia-o ca n-o sa-ti para rau,eventual daca ai vreo problema mai storci niste bani de la frate-tu (" Asa mi-ai dat-o ba cu aia stricata") :)

Pffaoleu nu mai vorbiti de iarna ca de o saptamana ma rog la zeii zapezilor sa ma bucure si pe mine :twoup: Ma instiga frigul asta nasol de azi de dimineata

Tot nu ma lamurit nimeni cat costa un schimb de ulei + filtre , si cati Km reziista un motor de Bmw 320d .

Si care sunt problemele cel mai des intalnite la acest model ... la ce sa ma astept .

Multumesc si astept raspuns stric pe ceea ce am intrebat in post .

BMW Seria 3 E46 320d M47

pachetul de filtre si ulei- 450 lei ( include filtru ulei + filtru aer + fitru combustibil + filtru polen carbon activ + 5 litri BMW 5w40 ll98 )

manopera inclusa

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=85855

Edited by claudiuBWR