Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

e39 525tds din 98 si 150km sau din 00 cu 210km

mitea

Recommended Posts

deci daca poate sa-mi dea cineva o parere despre ce sa cumpar .am citit multe topicuri despre acest motor multi sunt contra dar sunt si care spun ca sunt multumiti de acest motor tds.acum sunt in dubii nu stiu la ce sa ma uit la ani sau la km.la pretul de 4000e le gasesc pe amindoua,asa ca va rog daca ma poate ajuta cineva cu aceasta dilema.

mersi

daca cea din 2000 e d simplu fara tds ia`o pe cea din 2000 k e motor mai bun si km oricum nu cred k sunt reali la nici una .(la 2000 ar trebui sa fie facelift)

Sa isi ia aia mai noua si apoi sa isi puna mainile in cap. Asa cum a zis cristimm, conteaza foarte mult starea masinii, cum au fost intretinute, cum arata, cum functioneaza. Masina aia mai noua poate sa fie praf sa aiba 1000 de probleme si tds-ul sa mearga foarte bine, ar trebui sa ia masina din 2000 pentru ca motorul este cu o generatie mai nou?

deci ma refer doar la tds.ma intereseaza de la anul 98 la 2000 este vreo inbunatatire la motor,directie,pompa de injectie... masina o iau din spania,direct de la proprietar si km tind sa cred ca sunt reali.problema aici e la parcari,toate spoilerele sunt atinse.cind parcheaza se inping unu pe altu si binenteles sunt murdare ca ei nu le intretin ca noi.

525 d il gasesc de la 6000e in sus si ori e automat ceia ce nu vreau,ori are 300km,ori nu are nici macar comenzi in volan sau cruise control,tc,esp.

daca eu am vazut o masina pe internet,cum pot sa bag linkul aici pe post pentru a vedea si voi masina sa mi dati o parere

am avut un honda accord cu motor de 1800 pe benzina,in primele 3 viteze mergea frumos,a 4 asa si asa dar a 5 trebuia turata si gindita din timp o depasire.comparativ la dimensiunile masinilor accord cu e39 as putea compara motoarele si nu cred ca miar place.iar consumul cred ca e cu mult mai mare la 520 si nu cred ca iti ofera puterea care o ofera 525 tds.daca ar fi sa renunt la 525 tds ar fi doar pt.525 d dar nu prea mil permit.

daca sa umblat cu tds doar pe spania cu motorina buna ,nu fortata tot timpul pt a depasi un tractor ..,reviziile la timp ,cu 220000 ar avea probleme?

Edited by mitea

nu stiu de ce exista atata lume impotriva la 525 tds.

eu unu am cumparat un 525 tds din 2000 la 220.000 km si intrun an iam facut 80000 fara sa schimb nimik la ea,nici macar placutele de frana si masina a mers stas.

deabia acuma la 300.000 iam schimbat placutele pe fata si spate si merge ca si cum ar fi noua.

parerea mea este sa cumperi pe ala din 2000 dak masina arata bine.este cu 2 mai mai tanara.