Jump to content

Miros a ulei ars la turatii mari

Recommended Posts

daca vorbeai civilizat iti puneam si cva filmulet de la fabrica.....dar...

care e partea in care nu am fost civilizat?

sincer, ceva argumente..." am dar le tin pentru mine " ....cred ca n-ai uitat replica....

si daca le tin pentru mine inseamna ca sunt necivilizat? :twoup:

n-ai priceput replica....

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Masina exista,cu pacatele ei da,este a mea...,nu eram tampit sa mai fac topicuri daca totul era ok,si nu ma bag eu sa schimb acea garnitura,am vorbit cu cineva,este un mecanic bun,insa nu prea are timp mult la dispozitie sa lucreze in particular,doar in weekend,o sa-mi dea cu silicon in zona pe unde se prelinge ulei,la garnitura.Tin sa cred ca,garnitura este buna dar in acel loc se poate cand a fost montata sa nu se fi etansat bine,poate din cauza ca existau anumite reziduri,cine stie...

La ce-ti folosesc pozele?Nu sti cum arata un e36 coupe?Nu am pus-o de vanzare ca sa trebuiasca vizualizata,nu am pus-o la sectiunea ''masina mea'',este o masina banala,cu nimic special la care vreau sa-i rezolv anumite probleme tehnice sa ma folosesc de ea.

sa-i rezolv anumite probleme tehnice sa ma folosesc de ea.

Cam multe probleme dar ce sa'i faci , viata'i grea.................

Sa rezolvi cat mai repede problemele cu suspensia ca sa poti merge linistit la "un gratar" !

Nu te mai zgarcii la piese si poate nu vor mai fii asa multe probleme !

Mai Sax,cu toate ca nu iti dau nici o atentie,am sa-ti raspund cu o intrebare simpla care ma face un pic sa ma abat de la un subiect,tot sustii o ideie care nici macar nu o analizezi,ce faci tu cu banii castigati?Un om trebuie sa-si distribuie suma de bani in mai multe,sa se si imbrace,sa-si ia ceva cu,gust,un parfum,sa-si plateasca si anumite facturi,sa aibe si de anumite cumparaturi,sa aibe si un ban de cheltuiala,astea sunt doar cateva exemple,banii trebuie administrati cu cap,de ce sa-i fac ''curu'' mare unuia cu magazin de piese, sa ai iau cele mai scumpe piese pt. un bmw de 17 ani,doar ca are stema bmw?de ce sa-mi investesc 3 sferturi din venituri intr-o asfel de masina?O transform intr-un e90?Totul trebuie sa aibe un echilibru ca sa nu duci lipsa de ceva de care ai nevoie,a ca unii doresc sa le ''rasfete'' cu piese premium e treaba lor,dar nu trebuie sa spuna ca asa ar trebuii sa faca orice posesor de masina cum am eu,trebuie gandit asa:masina-vechime-pret achizitie-costuri intretinere,cred ca am fost destul de clar.

Mai Sax,cu toate ca nu iti dau nici o atentie,am sa-ti raspund cu o intrebare simpla care ma face un pic sa ma abat de la un subiect,tot sustii o ideie care nici macar nu o analizezi,ce faci tu cu banii castigati?Un om trebuie sa-si distribuie suma de bani in mai multe,sa se si imbrace,sa-si ia ceva cu,gust,un parfum,sa-si plateasca si anumite facturi,sa aibe si de anumite cumparaturi,sa aibe si un ban de cheltuiala,astea sunt doar cateva exemple,banii trebuie administrati cu cap,de ce sa-i fac ''curu'' mare unuia cu magazin de piese, sa ai iau cele mai scumpe piese pt. un bmw de 17 ani,doar ca are stema bmw?de ce sa-mi investesc 3 sferturi din venituri intr-o asfel de masina?O transform intr-un e90?Totul trebuie sa aibe un echilibru ca sa nu duci lipsa de ceva de care ai nevoie,a ca unii doresc sa le ''rasfete'' cu piese premium e treaba lor,dar nu trebuie sa spuna ca asa ar trebuii sa faca orice posesor de masina cum am eu,trebuie gandit asa:masina-vechime-pret achizitie-costuri intretinere,cred ca am fost destul de clar.

Chiar daca masina are 17 ani tot trebuie sa o ingrijesti cum trebuie ca pe o masina de 2 ani.Pentru ca daca pui piese proaste si la o masina de 2 ani vei avea aceleasi probleme ca la una de 17 ani.Eu cel putin am un principiu.Atunci cand inlocuiesc o piesa incerc sa o iau pe cea mai buna(daca se poate chiar pe original).Problema respectiva se rezolva pentru urmatorii ani si am uitat de acea problema.Eu in general tin masinile cam 5 ani.Nu am reusit performanta sa am aceasi problema de 2 ori.

• 1 year later...
  • 4 years later...

Am avut si eu aceasta problema si s-a rezolvat prin schimbarea garniturii de la capacul culbitori

O sa revin si cu poze ca sa vedeti exact cauza fumului(de pe telefon nu se pot posta....)

Uleiul se prelinge fix pe galeria de evacuare si de aceea intra fumul in habitaclu

Pentru cei care vor sa schimbe garnitura va recomand sa luati si o ring urile de la injectoare,ale mele au fost turtite rau

Spor