Jump to content

BMW Diesel vs. BMW Benzina

Romulus

Diesel sau Benzina  

1002 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Vl4d:

Eu nu urasc dieselul sau pe posesorii de diesel, ci doar doresc sa stea fiecare in banca lui.

Lifestyle are 24 de ani si umbla mult ... pe carari

Acum ca ai castigat si toata lumea de cunoaste drept Dr. Lifestyle, nu iti deschizi propriul cabinet?

Ca eu, am sa vand cu prima ocazie benzinara mea puturoasa si consumatoare si am sa imi iau un e39 ca al tau( nu indraznesc sa te intreb daca il vinzi) si am sa il las mostenire copiilor mei, sa se bucure si ei de asa masina DIESEL

355/35/18 - porschestyle sa pui pe ea.

Daca e vai si amar de capul tau, nu era mai bine sa umbli cu o Fabia SDI si sa ne lasi pe noi in pace? Si macar atunci ai putea inconjuta de 1000 de ori p-ta ca sa iti gasesti parcare fara sa ramai in pana prostului. Ai ditamai cauciucurile pe spate si vii si militezi pentru consum.

Daca topicul era: am bani putini, ce sa iau, diesel sau benzina, atunci puteai abera la nesfarsit.

Tu ai o obsesie cu tractorasele.

Lifestyle, citeste mai atent. "de la" . Deci ia mai lasa tu smecheriile cu intorsul vorbei. Nu am zis ca e cuplul maxim la 2500 sau la 3000. Da domnu'? Cum incepe unu sa se dea rotund cu dieselul, tu esti prezent ca musca pe ... socoteala.

Ai zis ca te prinde lenea si mergi de la 80 la 210 in a 5-a.

Te miri ca ma simt ofensat ? nu ma cunosti deci in mod normal din bun simt nu ar trebui sa-ti permiti sa faci misto... ca nu sti cu ce bani am luat masina, si cati bani bag in ea, incat sa ajunga bataia de joc a forumului anti diesel.

Edited by Cristi.MD

b50xxl, de la diesel tractoras pana la a injura mama unui user e cale lunga. Si ce s-a facut impotriva userului? Mai nimic. A primit aceeasi pedeapsa ca si redcap, care i-a raspuns la injuratura in CEL MAI FRUMOS SI INTELIGENT MOD posibil.

Stiu ca deciziile moderatorilor nu se discuta asa ca nu ma agit.

@lifestyle: mai baiatule, alea erau raspunsuri la mistou facut de tine, pune frumos tot ce ai zis si tu ca sa atragi raspunsurile. Esti un copil.

Edited by vl4d

@alexandru83

Buna asta cu weekendu' ... vrei sa zici ca in afirmatia asta nu ai facut flame? V-ati coalizat 4 persoane, faceti flame incontinuu si dati pe altii vina? Eu zic sa va vedeti barna din ochi.

Nu am absolut nimic cu posesorii de diesel si nici nu ma iau de masinile lor. Ultimul post a fost pe baza de nervi.

M-am laudat intr-un singur post cu masina mea, ca raspuns la postul lui lifestyle. Dar daca urmaresti caracterul discutiei de acolo, totul era in gluma zis si la misto, nicidecum jignire.

Cand a injurat lifestyle pe redcap, nu ai zis nimic alexandrule. Aia nu e jignire nu? Ca tot vorbesti de bun simt.

Hai sa vedem care sunt userii care fac flame. Ca sunt f multi ce au diesel si fac flame gramada.

LE: am citit mai bine postul tau. Ce treaba are ce masina conduc? Nu cred ca 2.2 benzina e un motor de aruncat la gunoi. Nici macar cel al lui criss. Nu dai dovada de nici un pic de maturitate in postul tau. Va legati de faptul ca nu va intereseaza liniutele(desi nimeni nu a zis ceva de liniute, lifestyle a dedus asta), apoi veniti cu argumente "iei rusine de la un logan". E jenant ce faceti. Un pot la subiect nu aveti, dar sa aruncati vina si sa ziceti ca nu se discuta la subiect stiti. Slab.

Esti offtopic in tot ceea ce zici.

Nu sunt foare activ in topicul asta,deci nu m-am "coalizat" cu nimeni,stai tu linistit.... :)

Cei cu diesel nu fac flame,dor raspund jignirilor voastre repetate.Hai sa spuna si cei cu diesel ca 316i si 318i sunt o gluma de motoare,care nu merita sa fie puse pe nici un BMW. Este corect?

Edited by alexandru_83

"b50xxl, de la diesel tractoras pana la a injura mama unui user e cale lunga"

Vl4d: ma bucur ca iti pasa asa de tare de mama lu redcap.Cuvintele sunt doar cuvinte, actiunile conteaza mai mult.

Redcap: numai eu stiu cum mi-am luat masina, si cati bani bag in masina, nu mi se pare normal sa vina x si y si sa faca misto, fiecare avem alte prioritati si alte valori asa ca nu poti sa iei la misto.. pe nustiu cine fara macar sa-l cunosti.

Uite eu unu nu accept ca omu ce-si conduce masina duminica... sa-mi dea lectii de soferie sau de diesel vs benzina, treaba lui de ce nu umbla cu masina doar duminica, dar in fata mea nu are nimic de spus , defapt nu are cuvant de spus...

Daca mie imi place sa conduc, ce treaba are x sau y, ca eu merg aiurea pana nu stiu pe unde, daca pentru acea persoana din punctu lui de vedere nu se poate concepe asa ceva, uite ca pentru altii este posibil, daca am ajus sa fiu catalogat parlit de catre un user care a dat 8100 pe masina + 1100 taxa + ceva combustibil, ca am dat pe masina + taxa 13.500 de euro si apoi intr-un an am dat 2500 de euro pe combustibil, 300 de euro pe muzica, vreo 500 de euro pe jante+flanse+gume, si 300 de euro pe un far , cum va asteptati sa reactionez ?

Sau ajunge unu ca duxter sa faca misto de un 530d.. sau chiar un 525d... ca el ar conduce ozn, pai ziceai tu vlad ca sa stam fiecare in banca noastra, pai hai sa stam fiecare in banca noastra....

Edited by Cristi.MD

@cc si avlad: nu faceti altceva decat sa aratati cat va este de ciuda e faptul ca dieselurile nu vor fi niciodata superioare masinilor pe benzina.

Iar flame nu am facut mai mult ca tine, avlad. De demonstrat ai demonstrat ca esti praf in ale mecanicii, poti sa te retragi.

Lol mai, tu gandesti vreodata ce scrii?

Eu ti-am dat date, te-am invatat motorizari BMW, ti-am explicat principii de functionare, ti-am dat timpi, puteri, cuplu. Tu ce scrii? Ca esti mai inteligent ca noi, ca sintem praf, ca ne e ciuda, sa ne calmam, etc. Bine macar ca ai recunoscut ca ti-ai scapat nervii, dar ne intrebi pe noi daca ne e ciuda?

Uite, macar un singur lucru as vrea sa invat si eu de la tine in materie de mecanica sau BMW. Unul singur. Crezi ca esti capabil? Ca dupa cateva zeci de mesaje n-ai reusit sa scrii ceva inteligent. Pentru unul care e foarte priceput faptul ca te-ai mirat asa de tare ce depasim noi in 1000 de ture cam da de gandit.

Cand am zis ca sa stea fiecare in banca lui, nu m-am referit la faptul ca cei cu diesel sa taca. Evident ca un 525d e peste un 318 cu mult.

1. Nu ai de unde stii fiecare cat circula cu masina, poti doar sa presupui. Asa ca nu ai tu de unde sa stii care circula numai duminica.

2. Nu mai tot da exemple cu cat ai cheltuit tu cu masina ta, pentru ca sunt persoane care au cheltuit mai mult si nu scot asta in evidenta.

3. Pricepe ca esti pe un forum, deschis la toata lumea, nu poti tu sa impui altor useri parerile tale.

Gata

Tot ziceti de placerea de a conduce,dar va deplasati la 2000 de ture. Si sub. Plus ca nu ii face bine la turbina. Dar asta e alta poveste ca va intereseaza consumul

1. Nu ai de unde stii fiecare cat circula cu masina, poti doar sa presupui. Asa ca nu ai tu de unde sa stii care circula numai duminica.

Asta cu mersul la consum cum e?Presupunere?

Edited by alexandru_83

vl4d: te intreb, cati km faci pe an ? cat dai pe combustibil de insinuezi ca nu-mi permit un consum de benzinar ?

Imi spui mie sa nu o iau personal, si nu pot zice nimic in general ca automat te oftici de parca as vorbi de tine.

Unu care merge zilnic cu masina de firma la servici si la tara si nustiu pe unde ca e combustibilul gratis, cand umbla cu bmw-u personal ?

De aia mi-am luat bmw sa umblu cu bmw nu cu logan sau fiat 600....ca dincolo e combustibilul pe gratis.

Edited by Cristi.MD

Hai sa vedem care sunt userii care fac flame. Ca sunt f multi ce au diesel si fac flame gramada.

Ia sa vedem ca tot m-am chinuit eu sa va invat cate ceva despre masini astazi.

Vine un user si-si spune si el parerea, face afirmatia ca eu fac o depasire cu o singura treapta de viteza de la 2000 rpm o calc pana la 3500.

Ce-i spune chriss?

Pot sa te intreb ce anume depasesti in acest fel, fara sa ma bufneasca rasul? :))) Oops! N-am putut :)

Poti sa-mi explici si mie ce e de ras in afirmatia de mai sus?

Alt user deosebit de priceput se intreaba in legatura cu subiectul Pai si cum faci tu depasirile alea rapide fara sa schimbi viteza si cu o plaja de cuplu de doar 1000 rpm? dar nu uita sa arunce in zeflemea ceva despre multimea de experti de pe forum.

Cand altcineva explica de ce la un diesel 1000 de ture fac cat 2000 sau mai mult la benzina, tot ceea ce primeste este ca sa fiu mai inteligent ca voi si ai demonstrat ca esti praf in ale mecanicii, poti sa te retragi.

Come on, nu e de-ajuns sa vrei sa fii mai inteligent. Trebuie sa si poti.

Stiu ca pe un asa subiect se pot starni multe pasiuni si indarjiri, ca sa nu spun mai mult...

...ba chiar un mic razboi... :) ...cred ca e mai bine sa ne dam (doar) cu parerea, cred ca ar fi on'topic...pana la urma, fiecare are motivele lui pentru benzina/diesel si, oricum, o sa-si apere "puiul" pana la moarte...sincer, nu inteleg de se ajunge la asa ceva pe un forum de discutii...

iar incepem cu reprizele de la 20 la 25 km/h in viteza a XVI-a.

cred ca astfel de argumente venite din partea iubitorilor de diesel intaresc superioritatea benzinei la capitolul performante.

Edited by dcnitu

iar incepem cu reprizele de la 20 la 25 km/h in viteza a XVI-a.

cred ca astfel de argumente venite din partea iubitorilor de diesel intaresc superioritatea benzinei la capitolul performante.

Bine ca ai pus "cred" in fata frazei :)

Chiar am facut o proba in seara asta: e46 316i ma baga in portbagaj de la 2500 rpm in sus...in treapta 1 :)

Si nu radeti, ca am facut cateva depasiri cu treapta 1...de obicei, cand era vreo raba incarcata care urca o panta abrupta incet.

Dar de genul asta de afirmatii ce zici?

Nu cred ca e cineva care sa conteste un motor pe benzina,dar sa fie un 2.5i,3,0i,un M3,etc... dar sa faci bascalie pe forum de diesel cand tu conduci un 318i de 118cp e un pic deplasat... :)

Edited by alexandru_83

Bine ca ai pus "cred" in fata frazei :)

asta da argument. "cred " ca ai pus in evidenta ceea ce se discuta in acest topic.

da, s-au spus prostii si de-o parte si de alta.

din punctul meu de vedere, am scris de vreo 3 ori in acest topic, de exemplu 330i - 330d si 125i - 123d, spun eu cu destule argumente si nu mi s-a raspuns.

doar raspunsuri din astea de dupa blocuri, care nu au nici o legatura cu topicul.

e o discutie interminabila, pana nu se discuta lucruri noi (daca mai sunt), eu ma retrag.

adevarul este ca, cam pute tara de 320 dieseluri......deci dieselul de la bmw este foarte foarte apreciat de popor.

cam de 2 luni n-am mai condus diesel...iar cand m-am urcat la volan....mi-am bagat picioarele in ea ca nu mai eram invatat cu ea (mai ales cu manuala pe diesel)...calcam pe acceleratia aia si trebuia sa astept pana ma gaseaqu dracii sa treaca de 2500-3000 de ture sa fuga si ea putin.

E bun si dieselul dupa parerea mea...dar pentru masinile care trebuie sa care, de tractiune.

A luat-o razna omenirea...dieselul trebuie sa stea unde ii este locul...pentru ceea ce a fost conceput. Nu este locul lui pe limuzine sau masini sport!

Edited by X X L
REPLY inutil... ADD REPLY!

Cristi.MD:, sa nu ma intelegi gresit..si eu am si un e39 525d...sunt in stare sa compar un 5ar diesel cu unul benzinar...ca le am pe amandoua... dar tot un motor pe benzina isi gaseste locul mai bine sub capota 5arului (cel putin).

A luat-o razna omenirea...dieselul trebuie sa stea unde ii este locul...pentru ceea ce a fost conceput. Nu este locul lui pe limuzine sau masini sport!

Pe masini sport clar nu, da' la limo ce are? E38, E65 au si diesel (chiar si v8-uri)

Mertz-ul are S400, 420cdI , A8 la fel.

Un diesel pe o limuzina mi se pare foarte potrivit

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.