Jump to content

BMW Diesel vs. BMW Benzina

Romulus

Diesel sau Benzina  

1002 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

e a nu stiu cata oara cand vad discutia asta sau o discutie pe tema asta... personal consider ca e o chestie de gusturi si de obiective... dieselul si benzina sunt 2 chestii diferite din multe puncte de vedere si fiecare are justificarea sa... o prima intrebare ce se pune este, de ce nu se pun motoare diesel pe seria 6 sau pe Z-eturi? doar e vorba de masini sportive...

personal imi place dieselul pentru plecarea de pe loc insa la drum lung prefer o benzinara... deasemenea la un diesel trebuie tractiune automata sau steptronic ca sa faci ceva cu el ptr ca altfel cuplul ala imens nu-ti ajuta la nimic si daca pierzi mult timp cu schimbarea vitezelor degeaba ai cuplu...

la o liniuta exista mult mai multe sanse sa castigi cu benzinaru' pentru ca iarta mai usor greselile de schimbare a vitezelor...

trebuie sa recunosc ca nu prea am mers cu multe dieseluri BMW dar o sa-mi fac un obiectiv din asta si mai vad eu dupa care e chestia dar la motoare mari si utilizare in localitati dieselul pare mai adaptat la publicul din Romania pentru ca in occident cei care isi iau motoare pe benzina mari nu-si fac in nici un caz griji pentru costul benzinei sau alte chestii de genul asta... cu alte cuvinte cand vrea neamtu' o masina sport isi ia un motor pe benzina mare si gata iar daca vrea economie isi ia un diesel...

bunilla stai linistit ca stiu cine esti si stiu ce iti poate masina dar daca vrea sa se bage la liniute sper sa recunosti aici ca ti-ai luat-o de la un tractor. Edited by tzucul

poate invers :blink:

241892[/snapback]

pai la diesel ai un super cuplu si daca ai cauciucuri OK, stii sa schimbi OK si alte chestii chiar poti sa o iei tare de tot de pe loc... benzinara se simte bine dupa ce ai urnit-o...

Care e aia ?  :)

P.S. Vezi ca vor astia sa puna pe seria 6 motorul de pe 535d asa ca esti slab informat.  :)  O porcarie in viziunea mea dar asta e partea a doua, strict o strategie de marketing ca sa atraga zgarcitii de se uita la consum cand isi iau seria 6, mai urmeaza sa puna si gaz pe ele si au terminat circul.  :)

241894[/snapback]

ma refeream la cutie automata, scuze...:blink:

juma de secunda sunt 20m adica 5 tractoare ca al tau puse cap la cap. Dar totusi de ce m ziceai ca o luato?

241887[/snapback]

da ce plin de tine esti ........ is tare curios dc o sa mai razi pe 17 cand nu o sa mai faci concurs cu tractoare ci cu benzinare

special o sa imi duc aparatu sa iti imortalizez ,, marmida,,

Ziceai ceva de un M care a luato? Minciunica... :blink:

241900[/snapback]

sincer era prea scurta distanta .......ca erai ca luat ...dar nu asta e important ....eu mint si tu esti marele campion ......acu poti sa iti arati gingiile de fericit .....imi place ca esti tare fericit cand dai forje cu tractoare si remorci dar cand ai dat cu benzinare ...te-ai laudat cumva ca M rulz ???? sau subaru rulz??? ca numai stiu cum era ca so imbolnavit povestitoru si nu a apucat sa mai imi povesteasca minciunele ......da ce surprize pe benzina o sa iti iei din arad ....ohohoho .....voi fi dornic sa iti iau un interviu la cald .....ca nu imi place ca nu esti fairplay ....te dai buzdugan cu copii ...date ciocan cu ciocanele nu cu pionezele .....ca noi astia cu tractoarele ........suntem asa mai amarati ....mai nenorociti ...stii cum zic???

aaaa si inca un lucru .....astea cu facem un concurs pana la timisoara si bla bla astea in nebunii curate ......faceti una vitejeasca pe pista pe timp si acolo se vede cine e sofer nu pe soseaua unde se vede cine e mai dement si scoate tirul de pe sosea :blink:

241867[/snapback]

Tocmai, soselele publice nu sint piste de curse. Atunci de cate ori ai ocazia sa-ti auzi motorul cum rage minunat in 6000 de ture? Mai ales pe un drum cu 4 benzi. Mergand amandoua pe un traseu mai lung, diesel si benzinar, in trafic si respectand regulile de circulatie, calcand-o unde o calca oricine fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic sau propria securitate ca exceptii, nu castiga nimeni. Un diesel se tine dupa orice benzinar cu motor comparabil ca si capacitate. Doar ca ala cu diesel macar mananca mai multe eugenii pe drum. :) Nu mai zic de traficul de oras unde chiar nu vad nici cel mai mic avantaj al benzinei.

Lasa nu mai schimba subiectu. Zi de m si de 335

241904[/snapback]

tu de fapt ce vrei sa auzi ????? chiar nu te inteleg , unu la mana ai dat forja cu un diesel, doi nu iai dato de nu so adunat , era in spatele tau la nici 2 metri , trei la mana in opinia mea dc mai erau 200 metri erai luat .....nu au fost ai castigat

dar pt ca ai fost asa cocos cu un posesor de tractor.......am sa fac poze si filme pt un topic de genul .....uitati ce greu so adunat saracu asta cu M3 dupa concursu de la oradea

crede-ma o sa ai zile grele de data asta la oradea si s-ar putea sa ai in sfarsit si ocazia sa recunosti ca ai luat_o de la un smoker

dar gata ca deviem prea mult de la subiect si dupa aia zice lumea ca incingem prea tare neuronii ....eu mai zic un singur lucru ......BAFTA LA ORADEA

Edited by AR99RMS

Ma retrag in glorie. Muhahaha. Zi ce campioni mai aveti prin arad ca cu nissanu de 500 de cai m-am lamurit. :blink: fara RS6 pt care respekt!

241912[/snapback]

pai o sa iti mirosi ciorapii cu rsul si cu un subaru ....si o sa ai un gust tare amar ....tio garantez

si danie pace cu closetul ala de nissan cu 500cp .....avea 500 dar 400 in tinea la bunici in grajd

Edited by AR99RMS

bunilla stai linistit ca stiu cine esti si stiu ce iti poate masina dar daca vrea sa se bage la liniute sper sa recunosti aici ca ti-ai luat-o de la un tractor.

241890[/snapback]

De Traiculescu e vorba :blink: zii ca il astept cu drag. Oricum provocarea e de la tine putere ca el stie mai bine ce conduce. Si altadata nu te mai lansa cu masinile altora.

De Traiculescu e vorba :blink: zii ca il astept cu drag. Oricum provocarea e de la tine putere ca el stie mai bine ce conduce. Si altadata nu te mai lansa cu masinile altora.

241925[/snapback]

pai cine so lansat ......eu nu am masina de lansat ....pasiunea mea e sa lansez pumni ....dc vrei .....in problema asta ii voi lansa pe ai mei

ca in privinta masinilor ....am un pishat de tractor nu pot concura cu un M

ce nu imi place e ca te cam supraestimezi ....oare e chiar asa de greu sa dai liniutze cu tractoarele???? sau nush ce vrei nene ??? sa te aplaudam ca ai facut un A6 tdi sau un seria 5 tdi cu un M3??????asta vrei???

Ahem, domnii mozi... nimic, nimic ? Aplanare conflict, flame-uri, stiti voi... nimicuri d-astea din fisa postului.  :blink:

au trecut 2 pagini de aberatii de la postul meu...why bother? mai iese de un warn, suspend ceva sa justificam si noi banii.. :)

bunilla m3-ul tau e albastru cu numere de HD?Daca il combin pe prietenul meu cu 535d sa dea o liniuta cu tine o sa vezi ca nu il mai faci de nu se aduna...poate invers,unde mai pui ca e si seria 5 si automat dar eu stiu ce are sub capota si iti stiu si masina ta daca e aia.

241871[/snapback]

da ala albastru care paraie ca o dacie din 74 cu toba sparta :blink:

ce dreq i-ai facut la evacuare?? ca mai bine o lasai asa.

P.S. Redcap intradevar M3-ul face suta in 5.2 si 335d in 6.1 dar liniutele nu se termina cand una dintre masini atinge 100 km/h

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.