Jump to content

BMW Diesel vs. BMW Benzina

Romulus

Diesel sau Benzina  

1002 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Si tu esti colectionar din moment ce vrei sa-l vinzi?

Tiriac este un om care are un miliard de euro. Normal ca-si permite luxul si excentricitatea de a avea multe masini pe care nu le foloseste, deci sa le colectioneze...

O colectie de masini nu este la indemna oricui. O colectie de masini nu inseamna sa ai un diesel si un M3.

Edited by Ciupanezu

Duxter: atunci daca nu esti in situatia de a-ti lua un model nou, te rog nu vorbi, nu aduce tu argumente pentru alti oameni care isi permit unul nou, la valoarea de second discutam noi doi cel putin, ca de talia asta suntem.. Daca am vorbit ipotetic de masini noi, atunci ipotetic eu vorbesc doar de un M5 ca toate restu sunt naspa.... mai avem ce discuta in cazul acesta ?

De acord cu ciupanezu M poate fi masina de mers zi cu zi, nu conteaza cat .Mergi si dupa paine cu masina...daca intr-adevar iti permiti acea masina...

Sini: nu e vorba de mers pe circuit, e vorba ca cine isi permite intr-adevar M, nu cara mobila si saci de ciment cu el...

Din experienta proprie.

Masina mea face suta in 6.8 secunde si m-am dat de 4 ori cu un 530d din 2002 si de fiecare data l-am lasat mult in spate. Un 530i ar fi un pic mai slab dar oricum l-ar face rau.

Mentionez ca liniutza nu s-a petrecut pe drumuri publice.

Eu nu vorbesc din auzite niciodata...

Intre 530i si 530d sunt 0.7 secunde ceea ce este mult pe distanta de 400 de metri sau 1 km.

283072[/snapback]

Pot sa intreb ce ai modificat la masina ta de e asa rapida? Sincer eu stiu alti timpi pentru 535i steptronic. :blink:

Ontopic:Cand vorbim de diesel nu ar trebui sa vorbim de sportivitate.Parerea unui conducator de diesel.

si pentru urmatoarea ta intrebare: "Da unde ai fost tu pe circuit ? " uite poza...

283476[/snapback]

Hmm! Acolo nu esti la Arad cumva, pe pista de la Las Vegas? :) scuze de off topic

Am vazut acuma ca aveam si dilema rezolvata cu un post mai jos :blink:

Edited by Lt.Powell

la rubrica cu modelele de vanzare de la sfarsitul revistei Top Gear se strecoara si mici comentarii din partea redactiei vis-a-vis de anumite modele;despre Audi A8 6.0 pe benzina se zice ca n-ar fi practic atat de performant,in schimb se recomanda versiunile pe motorina pt. ca ar fi satisfacatoare ca performante(probabil luand in calcul si consumul);despre A8 4.2tdi am citit un articol care ridica in slavi modelul asta insistandu-se mult asupra performantelor de top.

Oare la BMW ar fi modelele pe motorina raportate la cele pe benzina la aceeasi inaltime ca in cazul Audi? n-am vazut pe forum aici nici o impresie despre 745d.

Pe forum-ul asta prezentul topic va bate cu siguranta recordul ca nr.de posturi,va naste mereu polemici si discutii contadictorii care nu vor ajunge nicaieri

pt. ca fiecare isi sustine in mod fixist punctul de vedere.S-a deschis cutia Pandorei in momentul redeschiderii topicului asta,deci la atac dragi colegi !

283138[/snapback]

masina ff tare 745d .pacat ca nu o sa se mai dezvolte mai departe motorul. :blink:

Pot sa intreb ce ai modificat la masina ta de e asa rapida? Sincer eu stiu alti timpi pentru 535i steptronic. :blink:

Ontopic:Cand vorbim de diesel nu ar trebui sa vorbim de sportivitate.Parerea unui conducator de diesel.

283576[/snapback]

Am motorul de 245 cp dublu vanos pe caroseria prefacelift care e mai usoara decat cea de facelift. In talon am 1570 kg greutate. 535-ul automat fara facelift e mai usor decat 535-ul cu facelift.

Pe net am gasit doar date pt motor de 235 cp pe caroserie prefacelift si motor de 245 cp pe caroserie facelift.

Acesta e timpul pe care l-am masurat cu stop watch-ul din obc.

Edited by Ciupanezu

Pai ce sa fac cu doua M-uri, daca imi iau noul M3???? :blink:  :)

283436[/snapback]

Pai daca ai spus ca il tii din pasiune ca un colectionar...

Oricum dupa parerea mea daca-ti iei M5, M3, M6 nu mergi cu vreo colivie diesel in rest si in week-end cu M-ul.

L-ai dat ca exemplu pe Tiriac. Pai el merge cu ML500 sau Maybach in fiecare zi. Sau S600. :)

Nu e adevarat! Il cumperi din pasiune si il tii ca si un colectionar!

283432[/snapback]

Asta am spus, nu ca EU personal sunt colectionar!

Nu interpreta vorbele mele cum iti cade tie bine!

Pai daca ai spus ca il tii din pasiune ca un colectionar...

Oricum dupa parerea mea daca-ti iei M5, M3, M6 nu mergi cu vreo colivie diesel in rest si in week-end cu M-ul.

L-ai dat ca exemplu pe Tiriac. Pai el merge cu ML500 sau Maybach in fiecare zi. Sau S600.  :blink:

283607[/snapback]

Deci, colivia diesel cu care merg e o Toyota RaV 4 si/sau un Land Rover Freelander. Daca sunt colivii, judeca tu! Oricum, si am mai spus-o pe acest forum, o alta masina a mea va fi un X3 3.0 sD...

Iar Tiriac merge si cu un E Klasse, stai linistit , care nu stiu ce motor are, insa nu e superpeformant....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.