Jump to content

BMW Diesel vs. BMW Benzina

Romulus

Diesel sau Benzina  

1002 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

eu zic sa te duci la culcare ca prietena ta poate se supara cand stai pana la ora asta...

acum m-am uitat pe carfolio.. S 600 are fix 500 de cai (499 da ma rog...) si accelereaza suta in 4.8.

poate tu esti mai ne scos prin lume si ti se pare ca asa ceva exista numai in filme... de mi-ai dat duma cu cartoon...

Lifestyle nu am condus m5 dar crede-ma ca la S cand o ciupeai putin arunca cu bucati de asfalt in spatele ei.

284920[/snapback]

:blink: :)

In primu rand ai spus S600 penultimul. Cel de 500 cp este ultimult aparut.

E clar ca esti pe dinafara. Deja devine o discutie gen 4tuning.

Edited by Ciupanezu

Are 400 cp. E clar ca daca nici nu stii ce putere are unul, vorbim chiar degeaba.

284915[/snapback]

sunt 2 modele de S600, unul cu 367 de cai, iar celalalt cred ca e bi-turbo, si are 500 de cai, ambele pe caroseria anterioara celui nou. deci stie ceva.... :blink:

Daca era cunoscator zicea ca a condus W220 (1998-2006) sau W221 (modelul fabricat in prezent). Plus ca el a zis ca a condus masini cu mult peste dublul puterii masinii mele.

Cine stie daca era varianta biturbo sau nu? Probabil nici el :blink:

Oricum eu m-am saturat de povestiile astea, "Am condus Veyron (pe pc) si a fost asa tare", " am mers cu S600 de 500 cp da nu e masina mea" :)

Cine mai baga povesti d=astea sa posteze si talonu.

Edited by Ciupanezu

acuma sa fim cinstiti, un S600 nu e o raritate pe strazile noastre, si daca te uiti pe mobile.de, ai sa intelegi si de ce.... e cu mult sub pretul unui 650ci de exemplu, si mult mai practic..... ca sa nu mai spun ca multi care-si cumpara masina doar de imagine, isi cumpara mercedes... in fine, ideea e ca nu e asa o filozofie ca a condus un S600, la o adica e chiar o masina "banala" la noi, daca pot sa spun asa.... (cu ghilimelele de rigoare :blink: ) nu stiu ce e asa de incredibil sa conduci un S600, si nu cred ca e nici macar un motiv de lauda... omu' a condus un S600, si atat, punct. o masina de serie... si nici macar nu a zis ca e a lui... ce e asa de greu de crezut? Edited by blue6

Ce ziceti de lansarea pe piata a modelului 635 d (cel mai puternic diesel de 6 cil. din lume-vezi ultimul Top Gear parca)?na, ca s-a intamplat si asta:seria 6(masina sport veritabila) diesel;daca nu ma insel, Audi A5 s-a lansat prin versiunea 3.0 tdi.

Deci, vedeti voi fratilor, diesel-urile incep sa-si faca loc incetisor printre modelele strict sportive.Nu mi se par masuri deloc absurde cum sigur cativa dintre voi ati fi tentati sa afirmati,atata timp cat aceste diesel-uri ar asigura performante superioare,ar suna cum trebuie(cat mai putin sesizabil ,,tacanitul'' specific iar in turatii sa semene cu benzinarele) si ar mai consuma si uimitor de putin(raportat la performantele oferite). Asta e, nu poti opri evolutia.

crtir da nu asta e ideea. ideea e ca degeaba pui 635D -u ca dupa aia vin de la benzina 2-3 motoare mult mai tari :blink:

285375[/snapback]

ideea ar fi ca si diesel-ul isi poate gasi un loc al lui printre modelele sport;evident motorizarile pe benzina vor fi cele de top.

Daca era cunoscator zicea ca a condus W220 (1998-2006) sau W221 (modelul fabricat in prezent). Plus ca el a zis ca a condus masini cu mult peste dublul puterii masinii mele.

Cine stie daca era varianta biturbo sau nu? Probabil nici el :blink:

Oricum eu m-am saturat de povestiile astea, "Am condus Veyron (pe pc) si a fost asa tare", " am mers cu S600 de 500 cp da nu e masina mea" :)

Cine mai baga povesti d=astea sa posteze si talonu.

285162[/snapback]

ce povesti mah? tu esti de la tzara? sau nu ai vazut masini mai scumpe prin orase? ce ti se pare asa de incerdibil? se vede ca esti un bighidiu care sta la calculator de dimineata pana seara si habar n-are pe ce lume traieste. nu stiu ce W220.. sau W221 pt ca o sg data am urcat in masina respectiva. nici macar nu stiam cati cai putere are .. daca te incalzeste iti spun ca avea putin peste 40.000 km de unde am dedus ca ar fi un an de fabricatie mai nou. asta si faptul ca era racheta pur si simplu rupea asfaltul... la kickdown aveam senzatia ca ajung pe bancheta din spate. mai mult ca sigur masina era de bine dupa 2002 pt ca era impecabila. si 370 de cai nu au cum sa accelereze asa.

Sini ce masina conduci in general, ca nu te supara intr-adevar diferenta de la dacie la s600 este de 1000 cp....  oricum masina aceea are 2 tone si.. nu se misca ca un M5 sa zicem cu 400 cp...

285419[/snapback]

de vreo 2 ani conduc un 525d din 2001 scrie si la semnatura.. si mai lasa-ma cu m5 -ul ca nustiu cum merge nu am condus niciodata unul.. nici e34 nici e39 si nici e60.. cand o sa conduc daca o sa am norocul asta, am sa te anunt diferentele dintre S si m5.

am condus f multe masini pt ca sunt bun prieten cu un baiat care le aducea din germania, majoritatea masini obisnuite intre 5000 -10000 de euro dar au fost si exceptii... una a fost S-ul. dar ciupanezu traieste pe alta planeta si nu prea a vazut ozn-uri dinastea prea des.

ce povesti mah? tu esti de la tzara? sau nu ai vazut masini mai scumpe prin orase? ce ti se pare asa de incerdibil? se vede ca esti un bighidiu care sta la calculator de dimineata pana seara si habar n-are pe ce lume traieste. nu stiu ce W220.. sau W221 pt ca o sg data am urcat in masina respectiva. nici macar nu stiam cati cai putere are .. daca te incalzeste iti spun ca avea putin peste 40.000 km de unde am dedus ca ar fi un an de fabricatie mai nou. asta si faptul ca era racheta pur si simplu rupea asfaltul... la kickdown aveam senzatia ca ajung pe bancheta din spate. mai mult ca sigur masina era de bine dupa 2002 pt ca era impecabila. si 370 de cai nu au cum sa accelereze asa.

285417[/snapback]

Cred ca tu esti de la tara....W220 e cum e E39 la BMW si W221 e cum e E60. Asta inseamna.

Cred ca e usor sa faci diferenta.

Normal ca am vazut masini scumpe prin oras...asta nu inseamna ca daca le vezi le si conduci. Ma rog ai condus masina asta da? alte masini cu mult peste dublul puterii masinii mele ai mai condus? Chiar nu ma intereseaza ce ai condus tu. Faza e ca te-ai atacat ca m-am luat eu de racheta ta de diesel cu steptronic.

de vreo 2 ani conduc un 525d din 2001 scrie si la semnatura.. si mai lasa-ma cu m5 -ul ca nustiu cum merge nu am condus niciodata unul.. nici e34 nici e39 si nici e60.. cand o sa conduc daca o sa am norocul asta, am sa te anunt diferentele dintre S si m5.

am condus f multe masini pt ca sunt bun prieten cu un baiat care le aducea din germania, majoritatea masini obisnuite intre 5000 -10000 de euro dar au fost si exceptii... una a fost S-ul. dar ciupanezu traieste pe alta planeta si nu prea a vazut ozn-uri dinastea prea des.

285425[/snapback]

Uita-te frumos la topicul cu "masini frumoase" si o sa vezi ca am postat destule p-acolo.

Bine ca ma inveti tu de masini puternice. Ai impresia ca meriti un premiu ca ai vazut d-astea? 5 min daca te invarti prin Dorobanti vezi toata gama Aston, 5-6 Porsche, un Rolls, un SLR.

Eu n-am zis ca nu sunt astfel de masini. Dar daca vezi nu inseamna ca ai si condus. Vrei sa zici ca in general cei care au masini de 500-600 de cai cum zici tu ca ai condus le dau la toti sa le conduca.

Plus ca nu e important daca ai condus sau nu. Treaba ta.

Te-ai atacat ca am zis eu ca privesti din 525da problema condusului ca o pasiune.

Ei bine daca te enervezi usor uita-te pe cartoon poate dau astia ceva sa te calmezi.

Edited by Ciupanezu

Cred ca tu esti de la tara....W220 e cum e E39 la BMW si W221 e cum e E60. Asta inseamna.

Cred ca e usor sa faci diferenta.

Normal ca am vazut masini scumpe prin oras...asta nu inseamna ca daca le vezi le si conduci. Ma rog ai condus masina asta da? alte masini cu mult peste dublul puterii masinii mele ai mai condus? Chiar nu ma intereseaza ce ai condus tu. Faza e ca te-ai atacat ca m-am luat eu de racheta ta de diesel cu steptronic.

285426[/snapback]

dieselul meu nu e steptronic e manual si sincer am sa-l schimb cu un e60 benzina cat de curand. deci nu sunt pro diesel dar trebe sa recunosc ca e o masina buna... nu mi-a facut probleme, trage bine si consuma putin.

tu esti un pusti care conduce o masina destul de puternica si ti se pare ca esti singurul care stie cum e asa aiba sute ce caii sub talpa. poate maine cand esti prin trafic mai casti si tu ochii sa vez ca masina ta nu e chiar king of the road si sunt altele cu mult mai puternice si nu sunt raritati de loc.

Eu n-am zis ca nu sunt astfel de masini. Dar daca vezi nu inseamna ca ai si condus. Vrei sa zici ca in general cei care au masini de 500-600 de cai cum zici tu ca ai condus le dau la toti sa le conduca.

285430[/snapback]

pai in cercul tau de bighidii care numa ce au intrat la facultate e ceva prea de neinteles... care e problema tu nu dai masina la nimeni? nu faci si sex cu ea?

Cand ai la semnatura 525da inseamna ca ai steptronic. a-ul acela inseamna automatic.

N-am zis ca masina mea e king of the road. Am zis ca mie imi face placere sa conduc la care tu ai zis ca numai un bolnav poate sa aiba asemenea placeri.

Atitudine de pusti ai tu. Tu jignesti fara motiv, iti sare mustaru tot fara motiv si incerci sa ma impresionezi ca ai condus masini de sute de cai.

Stai linistit am mai vazut filmu asta de multe ori. Ruleaza zilnic pe 4tuning.

Stiu foarte bine ca masina mea nu e racheta, are performante bune dar nu e ceva nemaivazut.

Oricum nu ce masina ai conteaza. Conteaza caracterul. Eu nu te-am jignit cu nimic spunand ca si masina conteaza cand e vorba despre placerea de a conduce.

De exemplu unul care are M5, M3, sau orice masina peste 350 cp se va simti handicapat intr-o masina de 200 cp.

Daca mergi cu M5 de exemplu cred ca te vei simti mai bine decat mergand cu un 525d. Daca nu e asa de ce orice pasionat vrea sa aiba asa ceva?

Eu nu l-am jignit cu nimic. La cate mi-a zis altu ii umplea frigideru de carne una doua. Chiar am fost atent sa nu-l jignesc.

Eu chiar incerc sa fiu de folos pe acest forum. Asta e o discutie fara rost se pare.

Spune-mi ce masini ai condus ca sa-ti zic cat de smecher esti :blink:

Edited by Ciupanezu

Daca nu e asa de ce orice pasionat vrea sa aiba asa ceva?

285438[/snapback]

Scuze ca ma bag ... dar eu cred ca aici vorbim mai mult de un "moft" ... ma refer la cei care ar dori sa detina un M3 sau M5 ... odata obtinut vrei altceva ... sti cum ii ... omul nu are limite ... vrea tot mai mult ...

Cand ai la semnatura 525da inseamna ca ai steptronic. a-ul acela inseamna automatic.

N-am zis ca masina mea e king of the road. Am zis ca mie imi face placere sa conduc la care tu ai zis ca numai un bolnav poate sa aiba asemenea placeri.

Atitudine de pusti ai tu. Tu jignesti fara motiv, iti sare mustaru tot fara motiv si incerci sa ma impresionezi ca ai condus masini de sute de cai.

Stai linistit am mai vazut filmu asta de multe ori. Ruleaza zilnic pe 4tuning.

Stiu foarte bine ca masina mea nu e racheta, are performante bune dar nu e ceva nemaivazut.

Oricum nu ce masina ai conteaza. Conteaza caracterul. Eu nu te-am jignit cu nimic spunand ca si masina conteaza cand e vorba despre placerea de a conduce.

De exemplu unul care are M5, M3, sau orice masina peste 350 cp se va simti handicapat intr-o masina de 200 cp.

Daca mergi cu M5 de exemplu cred ca te vei simti mai bine decat mergand cu un 525d. Daca nu e asa de ce orice pasionat vrea sa aiba asa ceva?

285438[/snapback]

asa scrie si in talon dA. si e manual.

du-te si vizioneaza in continuare filmele de pe 4tuning pt ca acolo este de fapt locul tau. daca tu esti asa de minor si ne scos in lume de ti se pare vre-o mare mincuna cand cineva zice ca a condus un S , inseamna ca viata ta o traiesti printre fraieri care n-au bani sa treaca strada.

si mai lasa-l in dumnezeu de 525d ca e f bun pt mine. daca tu esti obsedat sa ai 1000 de cai pe care sa ii plimbi prin drumuri pline de gropi si trafic infect e treaba ta, dar nu mai sari la gatul altora

Edited by Sini

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.