Jump to content

BMW Diesel vs. BMW Benzina

Romulus

Diesel sau Benzina  

1002 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

asa scrie si in talon dA. si e manual.

du-te si vizioneaza in continuare filmele de pe 4tuning pt ca acolo este de fapt locul tau. daca tu esti asa de minor si ne scos in lume de ti se pare vre-o mare mincuna cand cineva zice ca a condus un S , inseamna ca viata ta o traiesti printre fraieri care n-au bani sa treaca strada.

si mai lasa-l in dumnezeu de 525d ca e f bun pt mine. daca tu esti obsedat sa ai 1000 de cai pe care sa ii plimbi prin drumuri pline de gropi si trafic infect e treaba ta, dar nu mai sari la gatul altora

285444[/snapback]

Eu n-am de ce sa ma duc pe nici un 4tuning.

Acolo e poate locul tau. Pun pariu ca nici nu stii cum functioneaza un motor insa emiti pareri despre ce motor este mai bun, otto sau diesel.

Tu ai sarit la gatul meu. M-ai intrebat de ce nu mi-ar placea mai mult sa-mi ramana 2.5 mil pe sapt ca sa o ard in cluburi decat sa dau bani pe benzina.

Ce te intereseaza ce fac eu cu banii mei? Vezi-ti de treaba ta.

Cat despre fraieri care n-au bani sa treaca strada. Gandire limitata. Oare daca ai bani sau nu dovedeste vreo calitate sau caracter? Stiu si oameni foarte bogati stiu si oameni normali. Ce conteaza asta?

Oricum am incheiat cu discutia asta!

http://img231.imageshack.us/img231/5492/1093192768681retardscx1.th.jpg

Edited by Ciupanezu

Eu chiar incerc sa fiu de folos pe acest forum. Asta e o discutie fara rost se pare.

Spune-mi ce masini ai condus ca sa-ti zic cat de smecher esti :blink:

285440[/snapback]

nu prea incerci sa fi de folos , de fapt tu esti un pusti pe mana caruia a ajuns o masina puternica, din voia parintilor , iar cu ocazia asta s-a lipit de tine si impresia ca esti vre-un mare sofer/pilot si esti apt sa dai sfaturi la restu lumii despre masini. mai mult ca sigur, toata viata ta ai cundus masina pe care o ai si 2-3 alte modele la ocazii speciale. mai mult ca sigur ca in viata ta nu ai intrat pe un circuit, si mai mult ca sigur ca nu ai ideea cum e soferia cand drumul pe care mergi nu este bombardat de gropi de 20 de centimetri, si mai mult ca sigur ca nu ai mai mult de 20-30 de miii de kilometri facuti de cand conduci masini. mai bine ii lasi pe altii sa fie de folos chiar este cine pe forum.

LE... cred k ai indeplinit cam toate criteriile pt a fi primit cu bratele deschise pe 4tuning...

am dreptate?

Edited by Sini

Eu daca stiu ceva despre o anumita problema postez. Si nu cred ca vb aberatii.

Sunt destui pe care i-am sfatuit in diferite privinte si pot spune ca nu i-am sfatuit prost.

Uite ceva de citit. Poate intelegi de ce am zis ca incerc sa fiu de folos.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=21013&hl=

Edited by Ciupanezu

Ce atata benzina versus diesel ! GPL-ul e sfant. Cine-si poate imagina economie si sportivitate fara GPL ? :blink:

Revenind la dezbatere ar trebui modificat titlul. Corect ar fi diesel supraalimentat versus benzina aspirat. Ca sa nu comparam chiar mere cu pere.

Ce atata benzina versus diesel ! GPL-ul e sfant. Cine-si poate imagina economie si sportivitate fara GPL ?  :blink:

Revenind la dezbatere ar trebui modificat titlul. Corect ar fi diesel supraalimentat versus benzina aspirat. Ca sa nu comparam chiar mere cu pere.

285504[/snapback]

De fapt toate discutiile sunt cam offtopic, topicul ar fi despre BMW pe benzina contra BMW pe motorina.

Scuze ca ma bag ... dar eu cred ca aici vorbim mai mult de un "moft" ... ma refer la cei care ar dori sa detina un M3 sau M5 ... odata obtinut vrei altceva ... sti cum ii ... omul nu are limite ... vrea tot mai mult ...

285443[/snapback]

Asta e, din pacate :blink: , adevarat!

De exemplu unul care are M5, M3, sau orice masina peste 350 cp se va simti handicapat intr-o masina de 200 cp.

285438[/snapback]

Nu e asa! O masina de 200 CP e o masina de 200 CP! Asta este si marea majoritate a oamenilor si-o doresc si p-asta!

Intrebare retorica: " Sunt curios cati dintre noi vor mai dori masina pe benzina si cu n-spe mii de cai putere pe la vreo 45-50 de ani"?

tata vrea :))))))))))))))) sare acum de la 193 cai putere la ~272[530xi facelift] parca atat are bine ca e ultima motorizare cu x-drive :blink: dar nu v-a fi o masina cu care sa mearga toata ziua ......doar pt vacante...nici nu are de ce sa mearga ca , face 5 min pana la " servici "

p.s. are 46 :)

Edited by Allex18

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.