Jump to content

BMW Diesel vs. BMW Benzina

Romulus

Diesel sau Benzina  

1002 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pe cine? Am zis eu undeva ca nu-mi permit consumul unui benzinar? Credeam ca excludem din discutie faptul ca prea multi isi cumpara BMW dar n-au bani de reparatii sau combustibil. Nu e cazul meu.

Dar sincer sa fiu, eu ma simt de 100 de ori mai fericit cand vad ochii fetitei mele cand ii duc ceva frumos, decat ascultand sunetul unui benzinar in 6000 de ture. Adica e foate simplu, consider ca in general, daca muncesti banii, faci cu ei ceea ce simti ca iti aduce mai multe satisfactii. Ii cheltui cu familia, prietenii, sau pur si simplu ii pui la ciorap. Decat sa ii arzi intr-un motor. Parerea mea.

Eu n-am copil. Vezi ca te contrazici: ai zis ca daca muncesti banii faci cu ei ceea ce iti aduce mai mare satisfactie. Si apoi ai zis ca mai bine ii cheltui cu familia decat sa ii arzi intr-un motor. In cazul meu satisfactia e foarte mare cand ii ard intr-un motor impreuna cu prietenii la o tura de oaras, noaptea.

Cu motorul ala de drujba faci atata galagie ? si drujba mea e tot pe benzina.. si e pe lant... nu stiam eu cine face atata galagie pro benzina, macar restu au motoare 2,5 3,5... da uite ca asta cu 318i-u e mai viteaza.. si ii place tipatul motorului la 6000 rpm...

Propun sa se construiasca un M diesel!!...ar fi perfect pt posesorii bmw din Ro, eventual lamborghini, porsche...diesel. Ca porsche Cayene cu Gpl..parca am vazut in alt topic :) Edited by micky

Dacã un E39 535i este o cãruÞã obositã faÞã de un E60 535d, atunci ce epitete gãsiÞi pentru E39 525d ºi E46 320d de 136 cp?

Lasa mai ca intelegi ce vreau sa spun. O diferenta de vreo 80 de cai indiferent de combustibil este semnificativa, mai ales ca inseamna 50% din puterea unui 525d. Normal ca i se pare o nebunie 535i-ul, oricine ar spune la fel. Ideea e ce pui pe primul loc. Fiecare varsta cu prioritatile ei dupa cum vezi, fiecare om cu nebuniile lui. :)

Pe cine? Am zis eu undeva ca nu-mi permit consumul unui benzinar? Credeam ca excludem din discutie faptul ca prea multi isi cumpara BMW dar n-au bani de reparatii sau combustibil. Nu e cazul meu.

Dar sincer sa fiu, eu ma simt de 100 de ori mai fericit cand vad ochii fetitei mele cand ii duc ceva frumos, decat ascultand sunetul unui benzinar in 6000 de ture. Adica e foate simplu, consider ca in general, daca muncesti banii, faci cu ei ceea ce simti ca iti aduce mai multe satisfactii. Ii cheltui cu familia, prietenii, sau pur si simplu ii pui la ciorap. Decat sa ii arzi intr-un motor. Parerea mea.

Eu n-am copil. Vezi ca te contrazici: ai zis ca daca muncesti banii faci cu ei ceea ce iti aduce mai mare satisfactie. Si apoi ai zis ca mai bine ii cheltui cu familia decat sa ii arzi intr-un motor. In cazul meu satisfactia e foarte mare cand ii ard intr-un motor impreuna cu prietenii la o tura de oaras, noaptea.

Cu motorul ala de drujba faci atata galagie ? si drujba mea e tot pe benzina.. si e pe lant... nu stiam eu cine face atata galagie pro benzina, macar restu au motoare 2,5 3,5... da uite ca asta cu 318i-u e mai viteaza.. si ii place tipatul motorului la 6000 rpm...

hai c-ai fost tare

Propun sa se construiasca un M diesel!!...ar fi perfect pt posesorii bmw din Ro, eventual lamborghini, porsche...diesel. Ca porsche Cayene cu Gpl..parca am vazut in alt topic :)

Cu ce te putem ajuta?

Propun sa se construiasca un M diesel!!...

N-are nici o legatura, unu se ia pentru consum, dar in anu 2008 vine si dieselul cu performante, si celalalt , adica cel pe benzina se ia pentru performante..., normal ca sunt motorizari care se "intrepatrund" cand vine vorba de un clasament al performantelor. Asta inseamna simplu ca un 525d de ex.. e mai performant ca un 318i... cand il compar cu 525i-ul tau micky, normal ca al tau e mai performant, dar cand avem schimburi de opinii eu si chrisatotputernicu, mi se para absurd sa bata fieru pe performantele motorului sau..care creca-i cel mai mic motor de pe e46, si nu este frumos din partea lui sa jigneasca pe majoritatea posesorilor de 320d.. care-l umilesc oricand pe sosea.. oricat de tractorase ar fi.

Eu mi-am luat masina ca un compromis, intre performanta si economie, asta este, nu im-e rusine, cu userul galagios cu 318i.. oricum nu am ce discuta pe sosea...

Edited by Lifestyle

Propun sa se construiasca un M diesel!!...ar fi perfect pt posesorii bmw din Ro, eventual lamborghini, porsche...diesel. Ca porsche Cayene cu Gpl..parca am vazut in alt topic :)

;) :lol: foarte corect! pentru cei economi si fara ureche muzicala :lol:

Dacã un E39 535i este o cãruÞã obositã faÞã de un E60 535d, atunci ce epitete gãsiÞi pentru E39 525d ºi E46 320d de 136 cp?

Lasa mai ca intelegi ce vreau sa spun. O diferenta de vreo 80 de cai indiferent de combustibil este semnificativa, mai ales ca inseamna 50% din puterea unui 525d. Normal ca i se pare o nebunie 535i-ul, oricine ar spune la fel. Ideea e ce pui pe primul loc. Fiecare varsta cu prioritatile ei dupa cum vezi, fiecare om cu nebuniile lui. :)

Inteleg ca esti familist si stiu ce inseamna asta, masina ramane ultimul punct de pe lista. Dar eu tot cred ca per total sunt aceleasi costuri la e39 525i vs 525d.

;) :lol: foarte corect! pentru cei economi si fara ureche muzicala :lol:

PS: pe x6 am inteles ca in noiembrie incepe sa se puna ceva motor de 4L biturbo 407 cp.. si 0-100 in 4,8 s !!!!, ramane de vazut ce urmeaza la M...

N-are nici o legatura, unu se ia pentru consum, dar in anu 2008 vine si dieselul cu performante, si celalalt , adica cel pe benzina se ia pentru performante..., normal ca sunt motorizari care se "intrepatrund" cand vine vorba de un clasament al performantelor. Asta inseamna simplu ca un 525d de ex.. e mai performant ca un 318i... cand il compar cu 525i-ul tau micky, normal ca al tau e mai performant, dar cand avem schimburi de opinii eu si chrisatotputernicu, mi se para absurd sa bata fieru pe performantele motorului sau..care creca-i cel mai mic motor de pe e46, si nu este frumos din partea lui sa jigneasca pe majoritatea posesorilor de 320d.. care-l umilesc oricand pe sosea.. oricat de tractorase ar fi.

Eu mi-am luat masina ca un compromis, intre performanta si economie, asta este, nu im-e rusine, cu userul galagios cu 318i.. oricum nu am ce discuta pe sosea...

nu, pe benzina am 535i...diesel am 525d.(sta la garaj ca eu nu-l mai folosesc...si tata din an in paste.)

525d -ul l-am luat primuil, prin 2003, cam din aceleasi considerente ca si tine...si pt ca avea un anisor jumate si arata bine...si m-am indragostit de el in strada(il vindea un samsar)

Edited by micky

indiferent, ideea tot acolo e, ai motor mare , iti place benzina, acuma sa ma dau si eu mare ca is mare fan benzina ? ca alimentez si eu drujba ? din sticla de 2 L de benzina ? ar trebui sa fiu cel mai infocat fan.. si cel mai vehement, ca alimentez doar cu ce-i mai bun... Edited by Lifestyle

Ba maimutzoiule, unde am laudat eu motorul meu ma? Eu am zis ce am zis despre motoarele pe benzina, nu in mod special despre al meu. M-a intrebat cineva mai sus in topic cu ce masina as compara 318-le meu si i-am zis ca il compar cu 318d si chiar cu 320d. Cu primul n-am probleme, dar 320d-ul e un pic peste al meu in unele aspect. In rest ce am vorbit pana acum a fost despre benzina si despre diesel. Nu despre un anumit motor. Ce sa spun, daca am motor de 1,9 n-am dreptul sa deschid gura. Du-te ba la culcare cu ideile tale, cine te-a chemat pe tine la discutie?!

indiferent, ideea tot acolo e, ai motor mare , iti place benzina, acuma sa ma dau si eu mare ca is mare fan benzina ? ca alimentez si eu drujba ? din sticla de 2 L de benzina ? ar trebui sa fiu cel mai infocat fan.. si cel mai vehement, ca alimentez doar cu ce-i mai bun...

Lasa-l in pace pe baiat,e tanar si neÂşinistit, e si el membru si din cate stiu nu e o restrictie la cilindreea pe care o ai sa iti dai o parere.

indiferent, ideea tot acolo e, ai motor mare , iti place benzina, acuma sa ma dau si eu mare ca is mare fan benzina ? ca alimentez si eu drujba ? din sticla de 2 L de benzina ? ar trebui sa fiu cel mai infocat fan.. si cel mai vehement, ca alimentez doar cu ce-i mai bun...

Lasa-l in pace pe baiat,e tanar si neÂşinistit, e si el membru si din cate stiu nu e o restrictie la cilindreea pe care o ai sa iti dai o parere.

Pai nu este, da de astazi fac si eu pe toata lumea care are diesel, tractoristi ca am si eu drujba pe benzina. Nu se poate asa ceva... sa bati cu pumnu in masa... ca esti mare fan benzinar, cand rezervoru la scooter ti-e numa de 2 L.... totusi un pic de respect pentru "tractoarele" care te umilesc pe sosea , nu ?

Revin, cei pe diesel sunteti niste tractoristi, si mirositi ca tiristi.. trebuie sa-mi schimb semnatura.

Lasa-l in pace pe baiat,e tanar si neşinistit, e si el membru si din cate stiu nu e o restrictie la cilindreea pe care o ai sa iti dai o parere.

Pai nu este, da de astazi fac si eu pe toata lumea care are diesel, tractoristi ca am si eu drujba pe benzina. Nu se poate asa ceva... sa bati cu pumnu in masa... ca esti mare fan benzinar, cand rezervoru la scooter ti-e numa de 2 L.... totusi un pic de respect pentru "tractoarele" care te umilesc pe sosea , nu ?

Revin, cei pe diesel sunteti niste tractoristi, si mirositi ca tiristi.. trebuie sa-mi schimb semnatura.

Parerea mea este, cu toate ca pentru mine anumite polemici au fost amuzante, toti suntem proprietari de bmw, indiferent ca e benzina sau diesel, trebuie sa ne ajutam intre noi, sa ne respectam...ca pana la urma avem aceeasi nebunie...BMW!

Sa nu procedam si in trafic ca pe forum..nu e bine! Nu trebuie sa ne certam si sa ne suparam unul pe altul!

Edited by micky

Inteleg ca esti familist si stiu ce inseamna asta, masina ramane ultimul punct de pe lista. Dar eu tot cred ca per total sunt aceleasi costuri la e39 525i vs 525d.

Daca discuti de masini second, e la noroc. Probabil ca pana la urma e cum zici tu de multe ori. Daca discuti de masini noi, sigur dieselul iese mai ieftin cand tragi linie.

Pentru mine dieselul are un efect psihologic. La 20 de ani nu concepeam un tractoras. De fapt pana sa ma urc in masina mea eram destul de inversunat. Dar cand vezi cat mergi cu 100 de lei te simti cumva mai multumit, stiind ca si performantele sint foarte bune. Chiar daca uneori poti fi ghinionist si sa bagi mana adanc in portofel cand pica ceva. Dar e masina ta si ii faci toate poftele, asta e viata. :)

Parerea mea este, cu toate ca pentru mine anumite polemici au fost amuzante, toti suntem proprietari de bmw, indiferent ca e benzina sau diesel, trebuie sa ne ajutam intre noi, sa ne respectam...ca pana la urma avem aceeasi nebunie...BMW!

Sa nu procedam si in trafic ca pe forum..nu e bine! Nu trebuie sa ne certam si sa ne suparam unul pe altul!

Edited by micky

Bine zis, dieselarilor va rog pastrati decenta, si stati capra.. ca noi benzinarii suntem cu 1 treapta mai sus ..

Cine a spus-o e de fapt fan diesel, din ce am citit.

Asa este, dar nu ma supara replica lui Lifestyle din mai multe motive: este clujean, ne cunoastem cat de cat, ne-am ajutat candva, are simtul umorului etc etc etc....

Bine zis, dieselarilor va rog pastrati decenta, si stati capra.. ca noi benzinarii suntem cu 1 treapta mai sus ..

Cine a spus-o e de fapt fan diesel, din ce am citit.

Asa este, dar nu ma supara replica lui Lifestyle din mai multe motive: este clujean, ne cunoastem cat de cat, ne-am ajutat candva, are simtul umorului etc etc etc....

Era un post ironic din moment ce am masina pe motorina,si e in concordanta cu semnatura... cam asa se intampla pe forum, vine un vali vijelie cu 316i 318i.. si da lectii de consum/performanta, si arunca replici acide posesorilor de diesel, pe care ii face tractoristi, put ca tiristi etc... si ca diesel-urile sunt motoare ptr utilaje agricole si nu prea performante, daca o sa va uitati pe topicu asta, cei cu motoarele mari nu sunt chiar asa acizi, ei prefera benzina bravo lor, au motoare mari, dar tot timpu astia cu motoarele mici si performante la minus... se leaga de performante si consumuri.

Sunt fan diesel, din punctu meu de vedere, diesel imi permit in anul 2008 si sunt foarte multumit, cand ma intreaba cineva la ce visez, aia este alta poveste, si se alimenteaza cu benzina, da topicu este ce preferam nu ce visam, dupa parerea mea, si cel care isi tine masina in parcare 6 zile pe saptamana si iese seara cu ea... ca "in timpu saptamanii nu are unde sa simta ca isi conduce masina", e tot cam acolo cu posesoru de scuter... care afirma ca e fan benzinar.

Edited by Lifestyle

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.