Jump to content

BMW Diesel vs. BMW Benzina

Romulus

Diesel sau Benzina  

1002 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Vl4d: poti sa scri 1 post, in care sa nu faci flame? si sa folosesti cuvinte de genu, tractoras cand vb despre diesel ?

Remus: sunt si colegi cu diesel care au avut probleme mai multe decat alti colegi cu diesel :), da cum ne ingrijim noi de consumu la colegii cu benzina , asa se ingrijesc ei de piesele care cad la masinile pe motorina :)

Referitor la ce a zis redcap, bravo lui, eu in km facut prin europa si cand am fost cu masina cu motor de 5,2L Hemi si cand am fost cu masina mea, tot la fel de bine m-am simtit... diferenta a fost, ca nu am putut tine Hemi-ul la 180 km/h constant... si nu puneam benzina din banii mei :)

Edited by Cristi.MD

120d da cu flit motorizarilor de 2000 cm3? Esti PROST informat. Mai lectureaza.

Mda, nimic despre ce te-am rugat sa analizezi, doar flame inutil. Totusi pentru ca vad ca iti e relativ greu sa citesti ce scriem pe aici, o sa te rog sa-mi arati o motorizare BMW pe benzina de 2000 de cm3 care se apropie macar de performantele unui 123d. Subliniez si boldez, 123d. Cine a adus in discutie 120d?

Steluta aia argintie e un ... Mercedes, se vede ca nu te uiti la Formula 1 ca in general asa li se mai spuneau masinilor echipei anglo-saxone, "stelutele argintii" din ce retin eu.

Mai, Mercedes face si camioane si utilitare si automobile si cate altele. Stiu si eu ce-i steluata aia argintie, dar banuiesc ca nu conduci un monopost de F1, de aia te-am rugat sa detaliezi putin ce fel de steluta conduci. :)

Edited by avlad

Nu inteleg Redcap: esti sa zicem la 140 km/h... si te hotarasti sa dai blana, ce face masina ta pe benzina mai bine ca un diesel ? sau despre ce adrenalina vorbesti pe autostrada, din nou nu inteleg... pe 2-3 benzin ? faci slalom ? nu ai loc sa depasesti :) ...explica-mi , am venit 1500 de km, cu masina de 122 cp fara turbo si n-am avut nici cea mai mica problema cu depasirile pana la intrarea in romania... :)

Intr-adevar, pe autostrada la un "dizal" "tractor" cum ziceti voi.. rar retrogradezi in viteza a 3-a... in general mergi cu 5... si din cand in cand mai dai 4...

Edited by Cristi.MD

iubesc topicul asta :)

imi place sa vad cum se cearta lumea pe chestii lipsite de importanta.

fiecare isi cumpara ce vrea si ce-i place.

in ultima vreme dieselurile au depasit ca performante multe motoare pe benzina. eu personal apreciez chestiile astea si chiar ma incanta ideea de 123d care rupe orice. masina usoara, tone de cai si de cuplu. eu nu mi-a lua niciodata! apreciez de la distanta si atat. daca vreti sa stiti motivele va invit la o cafea. prefer sa nu ma cert cu lumea pe aici. de la o vreme refuz sa merg la un drum mai mare de 50 km intr-un diesel din motive personale.

ca sa va ma descretiti fruntile luati o pauza si vedeti filmuletul asta. un neamt in varsta renunta la golf GTI si paraseste clubul vw pt un 123d. filmuletul este in germana dar cred ca imaginile vorbesc de la sine.

http://de.youtube.com/watch?v=ygeti9s4CkI

apreciez 123d dar nu este si nu va fi niciodata o optiune pt mine

la 123d ii da cu flit orice GTI ... TURBO cu TURBO ... ati uiat ! (si daca vrei mai mult trecem la evo/subaru care au tot 2000cmc)

Esti offtopic, aici vorbim despre BMW. :)

PS. Subaru a trecut la 2500 cm3 turbo de ceva vreme.

la 123d ii da cu flit orice GTI ... TURBO cu TURBO ... ati uiat ! (si daca vrei mai mult trecem la evo/subaru care au tot 2000cmc)

123d.. e un bmw diesel ca oricare altul, situat putin mai sus in gama lor... pe cand GTI-u e varianta sport.... nu le poti compara daca vrei sa fim obiectivi,

compara GTI-u cu M-u... M-u e varianta sport, desi e la un nivel atat de inalt in cat pare din alta liga..

nu-i da adresa la ala cu GTI-u ca e foarte ieftin imi ies si mie vreo 1500 de euro la revanzare.

Edited by Cristi.MD

@Avlad - Mda, nimic despre ce te-am rugat sa analizezi, doar flame inutil. Totusi pentru ca vad ca iti e relativ greu sa citesti ce scriem pe aici, o sa te rog sa-mi arati o motorizare BMW pe benzina de 2000 de cm3 care se apropie macar de performantele unui 123d. Subliniez si boldez, 123d. Cine a adus in discutie 120d?

Ce tampenie. Pai NU EXISTA un motor pe benzina BMW de 2.000 cmc BITURBO. Ca daca ar fi existat s-ar fi pi*** cu jet pe 123 D de la 10 poste!

Mai dar voi chiar nu ganditi cand faceti astfel de afirmatii. Sau v-a orbit zgomotul de tractoras?

@avlad: mda, nu m-am uitat bine. Dar explica flame-ul de care ma acuzi ...

@lifestyle: explica si tu :)). Ca eu nu cred sa fi facut flame. Te deranjeaza ca am zis la diesel tractoras?

Asta e ca si rasismul. Intre voi puteti vb de diesel cu tractoras, dar Doamne fereste sa zica unul ce are benzinar tractoras :) esti comic

Intrebare pentru posesorii de diesel: vreti o lume cu masini numai diesel?(ma rog, turbodiesel, ca daca ar fi numai diesel .. )

@lifestyle: explica si tu :)). Ca eu nu cred sa fi facut flame. Te deranjeaza ca am zis la diesel tractoras?

Asta e ca si rasismul. Intre voi puteti vb de diesel cu tractoras, dar Doamne fereste sa zica unul ce are benzinar tractoras :) esti comic

Intrebare pentru posesorii de diesel: vreti o lume cu masini numai diesel?(ma rog, turbodiesel, ca daca ar fi numai diesel .. )

Da ma deranjeaza ca faci dieselu tractoras, ar trebui sa faci si tu diferenta intre un tractor si un bmw.. Eu nu zic de un diesel ca e tractoras, doar ironic cand ma refer la posturile voastre...

Vreau o lume in care sa nu ma faca nustiu care, sofer de utilaj agricol, pentru faptu ca eu conduc un diesel, sau sa nu ma faca sofer de duba, pentru simplu fapt ca fac km multi ...

Se vorbeste aici pe forum, si pe topicul asta in special, ca asa diferenta este de la benzina la diesel, ca parca eu de as cumpara maine o masina pe benzina, in 6 luni, m-as transforma intr-un racer autentic.. cu manusi de condus, ciupica BMW, si as umbla prin oras numai cu copilot sa-mi zica in ce grad de dificultate au curbele prin oras... sa fim seriosi... se vorbeste aici de niste diferente intre masini, care la condusul normal de zi cu zi, nici nu exista, sau cum zicea redcap, ca pe autostrada a facut minuni ca a avut masina pe benzina, si banuiesc ca de era in diesel se facea de rusine sau cum... toti care ati fost pe autostrada puteti confirma, ca e fix zero ce masina ai... benzina sau diesel.

Ce tampenie. Pai NU EXISTA un motor pe benzina BMW de 2.000 cmc BITURBO. Ca daca ar fi existat s-ar fi pi*** cu jet pe 123 D de la 10 poste!

Mai dar voi chiar nu ganditi cand faceti astfel de afirmatii. Sau v-a orbit zgomotul de tractoras?

Ce tampenie. Exista 2 motorizari BMW biturbo de aceeasi capacitate, una pe benzina si una diesel. Daca tu consideri ca 335i se nu stiu ce cu jet de la 10 poste pe 335d inseamna ca eu nu stiu nimic despre masini si o sa va las pe voi cunoscatorii sa discutati aici.

Cred ca topicul asta are o utilitate in primul rand pentru cei ce doresc sa-si achizitioneze un BMW dar nu sint hotarati ce motorizare sa aleaga. Daca cineva are buget de 123d, dar ar vrea ceva similar pe benzina ce ar trebui sa faca, sa astepte pana scoate BMW un motor biturbo pe benzina? Atunci se uita si el si compara. Si vede ca 130i e cam scump si implica niste costuri de intretinere si impozite semnificativ mai mari, 120i e slab tare si atunci ce face. Isi ia VW sau evo care probabil sint la fel sau mai scumpe decat 123d? :)

Totusi ar trebui sa ne pastram in realitate si nu in domeniul basmului in discutii de genul daca ar fi fost si astazi s-ar mai fi povestit.

:)

Deci cum banuiam, chiar vreti o lume numai turbodiesel :))

@lifestyle: opreste-te!!!!!!!!!!!!!! nimeni nu te-a facut sofer de duba sau de utilaj agricol. Nu inteleg de ce o dai in sentimentalisme :)) Si vezi ca sunt tractoare Lamborghini, care sunt mai tari ca cele BMW

Edited by vl4d

Asa este mi-am pus subwoofere in portbagaj de oftica, defapt in masina ascult track-uri cu sunetele de la monoposturile de formula 1.... si dau geamu jos sa induc oamenii in eroare...

Am uitat sa zic, in timpu asta imi sterg lacrimile de la ochi.

De obicei cand sunt in masina, port conversatii cu prietenii , mai o gluma mai un misto.... sti cum e asta cu sunetu ? ca racerii prin cluj, tobe cat china, dau forja la vale.. si te-ai astepta in 2 secunde sa nu-i mai vezi la ce sunete scoate masina, pe cand masina abia se taraste la vale.. da important e sa-i sune toba :)

Redcap: cand iti vine.. "adrenalina" rogi oamenii din masina sa taca sa poti face auditie ? :) sau asa mergi tu.. cu masina.. liniste totala...

Edited by Cristi.MD

Ce tampenie. Exista 2 motorizari BMW biturbo de aceeasi capacitate, una pe benzina si una diesel. Daca tu consideri ca 335i se nu stiu ce cu jet de la 10 poste pe 335d inseamna ca eu nu stiu nimic despre masini si o sa va las pe voi cunoscatorii sa discutati aici.

Cred ca topicul asta are o utilitate in primul rand pentru cei ce doresc sa-si achizitioneze un BMW dar nu sint hotarati ce motorizare sa aleaga. Daca cineva are buget de 123d, dar ar vrea ceva similar pe benzina ce ar trebui sa faca, sa astepte pana scoate BMW un motor biturbo pe benzina? Atunci se uita si el si compara. Si vede ca 130i e cam scump si implica niste costuri de intretinere si impozite semnificativ mai mari, 120i e slab tare si atunci ce face. Isi ia VW sau evo care probabil sint la fel sau mai scumpe decat 123d? :)

Totusi ar trebui sa ne pastram in realitate si nu in domeniul basmului in discutii de genul daca ar fi fost si astazi s-ar mai fi povestit.

vorbesti serios? :) :)

pt asta e topicul asta?

Benzina [ 441 ] [52.56%]

Diesel [ 312 ] [37.19%]

cred ca s-a decis. dar nu e asa..

topicul asta e pt oameni plicstiti care stau la birou sau acasa si nu au ce sa faca

Poate ti se pare ca esti subtil, inteligent si ironic cand imi spui ca Sint PROST informat. Las deoparte magaria de a scrie in felul asta pe un forum, nu o sa te invat eu acum ce inseamna civilizatia si respectul.

O sa te intreb daca te simti mai bine scriind in fiecare post al tau ca noi conducem tractorase, motoare vai de capul lor sau ca sintem obraznici, ne rogi sa ne calmam, desi tu pari a fi cel care isi cam scapa nervii.

Asa este mi-am pus subwoofere in portbagaj de oftica, defapt in masina ascult track-uri cu sunetele de la monoposturile de formula 1.... si dau geamu jos sa induc oamenii in eroare...

Deci recunosti si tu.

Deci recunosti si tu.

Recunosc si eu ce sa fac, si umblu prin oras cu masina alba, cu pata neagra mare de fum pe bara in dreptu tevii de esapament... mi-am luat rusine de la redcap.. ce sa fac... dupa cum posteaza, se vede exeperienta lui pe autostrada si credca cei 5600 km, sunt facuti in ceva NFS pe calculator...

vorbesti serios? :) :)

pt asta e topicul asta?

Benzina [ 441 ] [52.56%]

Diesel [ 312 ] [37.19%]

cred ca s-a decis. dar nu e asa..

topicul asta e pt oameni plicstiti care stau la birou sau acasa si nu au ce sa faca

In topicul asta au votat foarte multi oameni care au scris apoi ca la diesel le tremura geamurile, put a motorina hainele daca merg prea mult cu ele, s-au intoxicat de la fumul diesel, benzinarele se *** de la 10 poste pe diesel.

Daca toti cei care am votat aici am avea cunostinta despre ceea ce vorbim, am avea experienta cu ambele motorizari, atunci as fi de acord ca rezultatul votului este unul real. Dar cum benzinare am condus toti dar dieseluri doar o parte dintre noi, ce relevanta are votul asta?

Si oricum rezultatul votului e preza putin important, discutia poate fi in schimb interesanta. Evident daca nu ar aparea in fiecare zi posesori de benzina care sa-si sufle mucii pe topic.

Asa este redcap, probabil ca trompeta ta, suna ca un 5,2 Hemi .... ar trebui sa tac... , iar ultima ta fraza daca-mi permiti o sa-ti editez postu sa vfezi ca suna mai bine.

Sa nu-ti caut linku in care intrebai cat consuma un 320d... si un 330d, si acuma imi tii lectii despre benzinare ?

Tu nu vei intelege niciodata nimic... n-ai habar ce e ala sunet de benzina, nu de evacuare schimbata sau altceva, tu ii dai inainte non stop cu afumatoarea ta cu, care faci 1000 de km cu un plin de motorina si ca te plimbi non stop cu ea.Si acuma urmeaza o fraza care se traduce prin INVIDIE...

Sunetul de benzina e simfonie ce mai, mai ales cand si un A4 1,6 benzina suna la fel ca trompeta ta de masina... ziceam mai sus.. degeaba suna daca nu merge... cand auzi un motor ca suna... ala zboara.. la fel cand auzi o masina adevarata ca suna zboara si aia, de acolo te-ai astepta de la o trompeta.. daca suna.. sa zboare nu sa se tarasca pe sosele..

Tre sa-ti scoti banii pe benzina ? sau de ce cersesti bani ?

"Pui in joc 1000 de EUR pentru afirmatia asta ?"

avlad: voturile astea arata, ca desi conduc diesel, as conduce un porsche, M5, gallardo, nu zice ca as conduce BMW 2500 benzina...

Edited by Cristi.MD

PPS: te cred si eu ca acuma dupa ce ai facut 5600 de km si te-o ruinat consumu, esti anti mersului pana la baie cu masina... daca nu e de unde nu e de unde..

Redcap: la orice sunt mai multe explicatii, una foarte plauzibila este ca minti, a 2-a ar fi ca ai facut km da te-a ruinat consumu si acuma vrei sa-ti recuperezi banii, de aia esti si impotriva mersului dupa paine cu masina, si invoci argumente de genu " statu ca sarmalele in troleu e sanatos", "mersu cu bicicleta face bine la circulatie", "aerul curat e sanatos"...

Edited by Cristi.MD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.