Jump to content

BMW Diesel vs. BMW Benzina

Romulus

Diesel sau Benzina  

1002 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mai este si "dute". Eu cred ca multa lume a observat, numai ca nu s-a mai chinuit sa iti spuna. Probabil nu vor sa te supere.

Mica completare: " Oricum nota 10 pentru simtul umorului, mi-a placut aia cu locul unde dieselurile alearga liber. " si afuma-n voie :)

L.E.: am postat in acelasi timp, dar daca a cerut-o ... :)

Hai ca vad ca ati mai aparut inca 2 mari cunoscatori ai limbii romana, o sa va explic un pic desi nu e locul. Dar daca tot a crezut cineva ca ar trebui sa mi se atraga atentia ca nu prea cunosc limba materna, merita efortul.

Cand spui 4,8 metrii de BMW, este clar ca metri se scrie cu un singur i. Cand spui 4,8 metri de BMW e tractoras, subiectul este de fapt ,,metri" iar predicatul folosit aici "e" este clar in dezacord.

Vad ca deja cu celebrul clasic citat in semnatura mea v-ati strans 4 iubitori de benzinare care au deslusit cu greu sau deloc niste greseli gramaticale de clasa a patra. Probabil e doar o coincidenta nefericita. :)

Totusi se nasc intrebari serioase privind faptul ca n-ai remarcat decat o singura greseala intr-o semnatura plina de greseli gramaticale flagrante.

Oricum nota 10 pentru simtul umorului, mi-a placut aia cu locul unde dieselurile alearga liber. :)

m-am grabit sa te apostrofez :)

distractie placuta in continuare.

daca ajungeti la vreo concluzie serioasa sa ma anuntati si pe mine

ne revedem peste 1 an pe acelasi topic cu acelasi avlad

Apreciez ca ai descoperit o greseala in semnatura mea. Din pacate pentru tine sint de fapt foarte multe greseli in ea, toate citate dintr-un mare iubitor si aparator de benzinare. :)

Ma duc sa ma rog la zeul meu acum.

Week-end placut!

Este un pic ciudat faptul cã pãstrezi o astfel de semnãturã de atâtea luni, pe mine cel puÞin nu mã intereseazã.

Eu scriu destul de corect, am mai fĂŁcut greÂşeli din neatenĂžie nu din neÂştiintĂŁ.

Este la fel de ciudat cĂŁ vrei o discuĂžie civilizatĂŁ dar faci atacuri la persoanĂŁ Âşi jigneÂşti pe oricine te contrazice.

Pãi ori eºti civilizat pânã la capãt ori eºti lipsit de respect.

Eu nu te-am atacat cu nimic, am vorbit chiar respectuos Âşi tu mĂŁ ataci.

Asta spune multe despre tine.

Este un pic ciudat faptul cã pãstrezi o astfel de semnãturã de atâtea luni, pe mine cel puÞin nu mã intereseazã.

Eu scriu destul de corect, am mai fĂŁcut greÂşeli din neatenĂžie nu din neÂştiintĂŁ.

Este la fel de ciudat cĂŁ vrei o discuĂžie civilizatĂŁ dar faci atacuri la persoanĂŁ Âşi jigneÂşti pe oricine te contrazice.

Pãi ori eºti civilizat pânã la capãt ori eºti lipsit de respect.

Eu nu te-am atacat cu nimic, am vorbit chiar respectuos Âşi tu mĂŁ ataci.

Asta spune multe despre tine.

Am uitat de semnatura de ceva vreme. Se poate observa ca o mare perioada din vara si toamna am intrat rar, am postat prea putin. Dar cineva s-a gasit sa ma jigneasca atragandu-mi atentia asupra ei. O sa o schimb, nu mai e de actualitate si ma bucur ca ti-am putut fi cu ceva de folos la timpul acela. Desi m-ai banat pentru ca ti-am atras atentia respectuos ca foloseai numai legat intr-un context total nepotrivit, intr-o perioada in care corectai orice virgula gresita din posturile celor cu care aveai o polemica.

Am incercat sa discut pe date tehnice, stiintifice, respectuos, civilizat. Am fost luat la misto, ironizat, facut agricultor, tractorist, etc. Eu fiind un om al muncii nu ma sfiesc sa ma bag in noroi daca e cazul, desi nu cred ca am fost necuviincios. Are cine sa vegheze asupra celor scrise pe aici totusi asa cau eu am incredere in judecata lor. Tu nu?

De ce nu spui adevărul?

Ai ĂŽncercat să mă provoci ĂŽn mai multe rânduri, eu te-am rugat respectuos să ĂŽncetezi, tu n-ai ĂŽnţeles... Ce pot să-ţi fac eu?

Pe de altă parte, dacă suspendul pe care l-ai primit de la mine te-a marcat atât de tare, vrei să-ţi trimit adresa mea să vii să ma ciopârţeşti sau să-mi dai foc la maşină? :)

Edited by Ciupanezu

Aia poate fi si o vorba olteneasca... adica de pe unde esti tu cu "e BMW".... deci ai putea sa o treci cu vederea... la panarama se mai foloseste si exprimarea asta, ca tot te dai mare gramatic acum.

In Oltenia, chiar daca se foloseste perfectul simplu, nu se foloseste e care este singular in loc de sint (sunt) care este plural. Pentru ca metri nu are cum sa fie la singular, gramaticule.

Gata, eu am plecat, din pacate o sa am un week-end de cosmar pentru ca voi fi ros zi si noapte de curiozitatea stelutei tale argintii.

Si nu uita ca eu ti-am schimbat siguranta de la bricheta, deci hai sa nu facem iar aluzii personale privind cunostintele despre masini. Ne pricepem la masini atat cat ne pricepem fiecare. Unii chiar azi considera un defect la diesel faptul ca bujiile crapa inainte de 100k km. HA HA HA

De ce nu spui adevĂŁrul?

Ai Încercat sã mã provoci În mai multe rânduri, eu te-am rugat respectuos sã Încetezi, tu n-ai ÎnÞeles... Ce pot sã-Þi fac eu?

Pe de altã parte, dacã suspendul pe care l-ai primit de la mine te-a marcat atât de tare, vrei sã-Þi trimit adresa mea sã vii sã ma ciopârÞeºti sau sã-mi dai foc la maºinã? :)

Ne cunoastem doar, stiu si eu si stii si tu foarte bine ce fel de oameni sintem si ca putem sta linistiti la o bere si o discutie interesanta despre masini oricand. De ce faci astfel de afirmatii puerile despre mine? Crezi ca ai ceva de castigat jignindu-ma?

Mai este si "dute". Eu cred ca multa lume a observat, numai ca nu s-a mai chinuit sa iti spuna. Probabil nu vor sa te supere.

Mica completare: " Oricum nota 10 pentru simtul umorului, mi-a placut aia cu locul unde dieselurile alearga liber. " si afuma-n voie :)

L.E.: am postat in acelasi timp, dar daca a cerut-o ... :)

Hai ca vad ca ati mai aparut inca 2 mari cunoscatori ai limbii romana, o sa va explic un pic desi nu e locul. Dar daca tot a crezut cineva ca ar trebui sa mi se atraga atentia ca nu prea cunosc limba materna, merita efortul.

Cand spui 4,8 metrii de BMW, este clar ca metri se scrie cu un singur i. Cand spui 4,8 metri de BMW e tractoras, subiectul este de fapt ,,metri" iar predicatul folosit aici "e" este clar in dezacord.

Vad ca deja cu celebrul clasic citat in semnatura mea v-ati strans 4 iubitori de benzinare care au deslusit cu greu sau deloc niste greseli gramaticale de clasa a patra. Probabil e doar o coincidenta nefericita. :)

:)

Stiu ca pe un asa subiect se pot starni multe pasiuni si indarjiri, ca sa nu spun mai mult...

Dar sunt curios, de ce preferati una in favoarea celeilalte... Costul nu poate sa fie totul, pentru ca BMW nu e o masina ieftina, deci cei care le cumpara rar fac economii mari la combustibili...

De ce in Romania se cumpara un tip de motorizare sau celalalt? In alte parti pot fi si alte considerente, dar de ce la noi se intampla cum se intampla?

Cum se impaca idea de sportivitate cu zona rosie la 4.500 rpm?

De ce un cuplu mare, nu este indeajuns pentru unii?

Stiu, ca BMW a castigat o cursa de anduranta de 24 ore (gen Le Mans, dar nu mai retin care si acum nu gasesc) cu o masina diesel. De ce nu si in alte parti? De ce abia acum s-a ajuns in Rally Raid la diesel?

Votat benzina. Sincer, in afara de consum redus si (eventual) cuplu mare la turatii mici, nu-mi place nimic la diesel (no offence to diesel fans :))...nu-mi place motorina...zgomotul...vibratiile...cheltuielile de intretinere...problemele (potentiale mai mari vs. benzina) ce apar iarna...parerea mea :)

P.S. Oare de ce nu folosesc americanii motoare diesel (exceptand camioanele, vapoarele...etc.) :)

Ne cunoastem doar, stiu si eu si stii si tu foarte bine ce fel de oameni sintem si ca putem sta linistiti la o bere si o discutie interesanta despre masini oricand. De ce faci astfel de afirmatii puerile despre mine? Crezi ca ai ceva de castigat jignindu-ma?

Nu am nici cea mai micĂŁ intenĂžie de a te jigni.

Este ĂŽnsĂŁ incorect sĂŁ spui cĂŁ te-am sancĂžionat acum multĂŁ vreme pentru cĂŁ mi-ai corectat o greÂşealĂŁ gramaticalĂŁ.

Te-am sancĂžionat pentru cĂŁ ai fĂŁcut mai multe atacuri la persoanĂŁ Âşi toĂži ceilalĂži moderatori au fost de acord cu sancĂžiunea.

ĂĂži respect pĂŁrerea referitoare la maÂşinile diesel ĂŽnsĂŁ asta nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ nu te pot contrazice.

Mie ĂŽmi plac mai mult maÂşinile pe benzinĂŁ cu motor de peste 3 litri.

Diesel-urile sunt foarte ok ĂŽn cazul ĂŽn care circuli mult Âşi ai nevoie de o maÂşinĂŁ care sĂŁ nu consume foarte mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.