Jump to content

furtun imbatranit 36

clausthaler1

Recommended Posts

futunul face legatura intre regulatorul de presiune din rampa de injectie si admisia superioara.

cand aveam pisica l-am schimbat cu unul de silicon,daca e etans e bine,asta conteaza.

bune furtunasele alea d silicon medical....te ajuta la o gramada de trb...

Edited by brownshark

de la motor. la e34 sincer, trb halat bleu.

ok...la e39 ce recomanzi,in materie vestimentara?mov? :twoup:

futunul face legatura intre regulatorul de presiune din rampa de injectie si admisia superioara.

cand aveam pisica l-am schimbat cu unul de silicon,daca e etans e bine,asta conteaza.

nu trebuie ceva special ...sa reziste la temperatura ridicata si la frig?

nu trebuie ceva special ...sa reziste la temperatura ridicata si la frig?

Edited by clausthaler1

tu pune pozele cu e34.....ca santem curiosi...

la e39, sant niste halate albe, scrie bmw pe spate si p buzunarul de la piept...nu e cazul tau....

apropo, siliconul rezista si la temperatura ridicata si la frig...

daca nu ne crezi....http://en.wikipedia.org/wiki/Silicone

tu pune pozele cu e34.....ca santem curiosi...

la e39, sant niste halate albe, scrie bmw pe spate si p buzunarul de la piept...nu e cazul tau....

apropo, siliconul rezista si la temperatura ridicata si la frig...

daca nu ne crezi....http://en.wikipedia.org/wiki/Silicone

sa pun poze cu e34???pt cine?topicul despre e34 mi-a fost mutat la serie 5,si nu mi-a cerut nimeni poze cu e34...daca vrei fac cateva special pt tine,cand o sa ajung la om acasa...weekend-ul acesta ,cred!mai i-mi amintesti daca uit :) :)

Edited by clausthaler1

mai baieti nu fiti naivi nu va mai certati din nimicuri ,prietene daca te simti in stare sa schimbi un furtun schimbal daca nu cauta pe cineva priceput sa o faca dar tine cont ce pui acolo nu ori ce furtun iti iese in cale ,sa tina si la presiune si la schimbari de temperatura pentru ca iarna ajunge de la sa zic negative de -15,-20 grade pina la +40,+60 pozitive deci este o trecere de vreo 70,80 de grade in 20-30 minute si nu este chiar asa de lenta iar caucucul crapa daca nu este de calitate si nu este intarit bine cu fibre.

mai baieti nu fiti naivi nu va mai certati din nimicuri ,prietene daca te simti in stare sa schimbi un furtun schimbal daca nu cauta pe cineva priceput sa o faca dar tine cont ce pui acolo nu ori ce furtun iti iese in cale ,sa tina si la presiune si la schimbari de temperatura pentru ca iarna ajunge de la sa zic negative de -15,-20 grade pina la +40,+60 pozitive deci este o trecere de vreo 70,80 de grade in 20-30 minute si nu este chiar asa de lenta iar caucucul crapa daca nu este de calitate si nu este intarit bine cu fibre.

oricum ala se rascoace in timp. sa il schimbi anual nu trb credit la banca...nici macar toate degetele...doar 2...

eu incercam sa aflu in primul rand de la ce este exact, acel furtun...apoi intrebarea este destul de simpla:"i-l pot schimba eu?"sau trebuie mers la service...pt ca nu am cunostinte in domeniu...deci si raspunsurile a-r trebuii sa fie destul de simple,ca intrebarea dealtfel...intelegi "prietene"?;)tocmai asta incercam sa aflu daca pot pune orice furtunel,sau trebuie sa merg la magazin sa comand unul special...oricum eu cred ca acel furtun nu a fost schimbat niciodata,nu a crapat,insa este destul de imbatranit!dar unii se complica in a da raspunsuri,cred ca nici nu ar avea ce cauta pe acest forum din moment ce ei vor doar sa se bage in seama doar de"flori de mar"...exista site-uri de socializare ex:hi5..etc...ma rog...padure fara uscaturi,nu exista!merci pt sfaturi!m-am lamurit cum sta treaba cu acel furtun!o sa-l schimb luni!

Edited by clausthaler1

apropo, ce furtunele imi recomandati sa pun in locu acestuia(din poza de sus) + inca unele similare(la e46 mai sunt cateva vacuumele)?

ce sa cer la magazin?

ca am luat d-alea "la metru" si au tinut de la 12 pana la amiaz'... le tot schimb la 3 luni ca apar crapaturi...

@clausthaler: e furtunelul de vacuum de la regulatorul de presiune in rampa, il poti schimba usor tu, doar sa iei ceva de calitate, sa tina...

Edited by Rhaziel

colegul care a sugerat inlocuirea cu un furtun de silicon a avut mare dreptate...si cva experienta...

furtunele "la metru" sint in marea lor majoritate niste facaturi turcia / china.

e logic sa-l poti schimba tu, ca utilizator. nici macar nu are coliere deci nu-i asa d greu

Edited by brownshark

apropo, ce furtunele imi recomandati sa pun in locu acestuia(din poza de sus) + inca unele similare(la e46 mai sunt cateva vacuumele)?

ce sa cer la magazin?

ca am luat d-alea "la metru" si au tinut de la 12 pana la amiaz'... le tot schimb la 3 luni ca apar crapaturi...

@clausthaler: e furtunelul de vacuum de la regulatorul de presiune in rampa, il poti schimba usor tu, doar sa iei ceva de calitate, sa tina...

merci mult,...(mai sunt si oameni calumea cu sfaturi bune pe forum)merci inca odata!!

colegul care a sugerat inlocuirea cu un furtun de silicon a avut mare dreptate...si cva experienta...

furtunele "la metru" sint in marea lor majoritate niste facaturi turcia / china.

e logic sa-l poti schimba tu, ca utilizator. nici macar nu are coliere deci nu-i asa d greu

ok...

Edited by clausthaler1

da, doar ca daca e de calitate furtunelul, eventual original, te tine mult si bine...nu ca ale mele, le schimb la 3-4 luni.

deci daca cele originale au tinut 10 ani, iar astea "la metru" ma tin 3-4 luni... e ceva diferenta...

PS: m-am uitat acu cat m-ar costa "buchetu" ala de furtunele pe original... hahah, era sa sting PC-ul... or fi cu fir de platina??!!

11727545323 (vreo 8cm) - 43 lei

11727545323 (2-3cm) - 43 lei

11727545323 (~15cm)- 43 lei

11731437786 (~5cm) - 10 lei

11731437785 (~7cm) - 10 lei

:twoup: :) :)

Edited by Rhaziel