Jump to content

E46 330CI

puma22ro

Recommended Posts

salutare

L-am luat in februarie dar n-am avut pre mult timp sa ma joc la el asa ca astept sugestii si un mic suport informativ

E un coupe 330 steptronic din sept 2000 cu:

-navi mic

-6cd+navi in porbagaj

-scaune piele incalzite

-oglinda dreapta rabatabila la marsarier

-retrovizoarea heliomata

-sunet harman kardon

-radio satelit pioneer

-jante 245/17 originale

-comenzi cruse control, telefon, media pe volan

-trapa

-stopuri clare pe semnal fata spate

-proiectoare

-xenoane

-climatronic

....si mai sunt unele altele...poate ma ajuta cineva cu niste informatii ca sa pot completa lista :twoup:

sub retrovizoare e un led mare rosu, ar putea fi alarma? nam auzito niciodata se poate activa dezactia? si de unde pt ca ledul clipeste noaptea...

2. pe spatele retrovizoare e o celula...ar putea fi senzor de ploaie pt ca am vazut ca daca las pe pozitia 1 maneta de stergator cand ploua nu se misca periodic..uneori mai repede alte ori mai incet?

3. exista vreun softewear pt navigatia asta, daca ar fi sal upgradez in cear consta ? design , harti? si unde as putea sal obtin

4.pot sai pun modul tv sau softwear pt genul ala de navigatie si display? sau macar sa inlocuiesc cd din navi cu dvd?se poate?

5.pe plafon langa trapa e un patrat capitonat u niste nise...e vreun senzor sau microfonul pt tel atasat?

6. in porbagaj am cele 2 module harman kardon si pioneer ..sunt independente?...

7.si daca stie cineva de undepot sa iau codurile ascunse din obc ca am gasit o varianta pe net tradusa si am crezut ca sunt integrame anagrame...:)

multumesc anticipat

Edited by puma22ro

salutare

L-am luat in februarie dar n-am avut pre mult timp sa ma joc la el asa ca astept sugestii si un mic suport informativ

-navi mic

-6cd+navi in porbagaj

-scaune piele incalzite

-retrovizoarea heliomata

-sunet harman kardon

-radio satelit pioneer

-jante 245/17 originale

-trapa

-proiectoare

-xenoane

-climatronic

....si mai sunt unele altele...poate ma ajuta cineva cu niste informatii ca sa pot completa lista :)

sub retrovizoare e un led mare rosu, ar putea fi alarma? nam auzito niciodata se poate activa dezactia? si de unde pt ca ledul clipeste noaptea...

2. pe spatele retrovizoare e o celula...ar putea fi senzor de ploaie pt ca am vazut ca daca las pe pozitia 1 maneta de stergator cand ploua nu se misca periodic..uneori mai repede alte ori mai incet?

3. exista vreun softewear pt navigatia asta, daca ar fi sal upgradez in cear consta ? design , harti? si unde as putea sal obtin

4.pot sai pun modul tv sau softwear pt genul ala de navigatie si display? sau macar sa inlocuiesc cd din navi cu dvd?se poate?

5.pe plafon langa trapa e un patrat capitonat u niste nise...e vreun senzor sau microfonul pt tel atasat?

6. in porbagaj am cele 2 module harman kardon si pioneer ..sunt independente?...

7.si daca stie cineva de undepot sa iau codurile ascunse din obc ca am gasit o varianta pe net tradusa si am crezut ca sunt integrame anagrame...:)

multumesc anticipat

Frumoasa! Sa o stapanesti sanatos fara incidente :twoup:

Da, aia e alarma... lasa geamurile deschise, inchide masina, apoi baga o mana inauntru.

p.s: pune mai multe poze cu ea :(

salutare

-navi mic

-6cd+navi in porbagaj

-scaune piele incalzite

-retrovizoarea heliomata

-sunet harman kardon

-radio satelit pioneer

-jante 245/17 originale

-trapa

-proiectoare

-xenoane

-climatronic

....si mai sunt unele altele...poate ma ajuta cineva cu niste informatii ca sa pot completa lista :twoup:

multumesc anticipat

frumos coupe-ul, iar motorizarea e superba!! Ai luat-o din RO sau ai adus-o din US? Dupa bara fata e model de US.

2. daca dai pe treapta 1 si merge periodic in functie de cat de tare ploua, ai senzor de ploaie, se vad in parbriz. Senzorul de pe spatele onglinzii e cel pentru antiorbire.

3. ai navigatie OEM sau Pioneer? la cea originala ii poti pune modulul TV.

5. banuiesc ca acolo ai microfonul pentru handsfree, cel putin asa e la mine, sau daca nu ai telefon ai instalatia pregatita, trebuie doar sa ii legi telefonul.

7. e pe forum lista cu codurile din OBC.

Mai pune si tu niste poze cu masina, ca e pacat sa nu ne-o arati asa cum trebuie, mai ales ca e destul de rar modelul pe forum cu motorizarea asta. Sa te bucuri de ea fara probleme, la cat mai multi km!

Edited by mik15

intradevar e facuta poza pe un teren de golf pe unde mai circula si masini mai mici si mai mari dar nu asta era problema.

as vrea so pun la container pana la amsterdam dar nu stiu daca se merita...cu astea din UE mai cunosc detalii dar cu asta de aici cred ca miar da batai mari de cap si niste banii in plus..daca stie cineva detalii de astea din sua in ce conditii se inscriu daca se inscriu si cat poti sa mergi cu numere de america in UE.

care e diferenta evidenta dintre varianta sua si europeana?

mai am niste poze cu ea dar sa vad cum le fac rezolutie mai mica ca nu ma mai lasa sa fac uploud ca am depasit 1000k

multumesc pt cei cu o vorba buna si pt informatii

unde as putea vedea ce fel de navigatie e daca e OEM sau alta?

sub display scrie monitor BMW si pot sa aleg sami arate datele de pe computer de bord sau harta propriuzis

Da e o Întrebare intemeiata... Mã gândeam când mã Întorc sa no vând so iau cu mine... De aceea am zis in topic si de sugestii adicã dacã se merita si dacã suna bine ce e pe ea si cum e...sa dea si lumea cu pãrerea , sau daco revand aici sa ºtiu cam cât face si dacã sa Þin la preÞ... Asta in viitor...

intradevar e facuta poza pe un teren de golf pe unde mai circula si masini mai mici si mai mari dar nu asta era problema.

as vrea so pun la container pana la amsterdam dar nu stiu daca se merita...cu astea din UE mai cunosc detalii dar cu asta de aici cred ca miar da batai mari de cap si niste banii in plus..daca stie cineva detalii de astea din sua in ce conditii se inscriu daca se inscriu si cat poti sa mergi cu numere de america in UE.

mai am niste poze cu ea dar sa vad cum le fac rezolutie mai mica ca nu ma mai lasa sa fac uploud ca am depasit 1000k

sub display scrie monitor BMW si pot sa aleg sami arate datele de pe computer de bord sau harta propriuzis

din cate stiu eu cel mai simplu ar fi s-o duci direct in Germania unde ii si faci TUV-ul ca sa fii sigur ca iti scot norma de poluare Euro3, ceea oricum nu te avantajeaza daca vrei sa o inmatriculezi in RO ca te doboara taxa de prima inscriere la motorul asta, iar Euro4 nu e sigur. Oricum, mai multe detalii iti poate da WLF, el se ocupa cu adus masini din US. Parerea mea este ca nu merita la masinile sub 25k USD, nu faci nicio afacere, numai containerul e in jur de 1500 usd si daca nu e Euro4 mai bine te lasi pagubas.

P.S. la ce te-ai mai intoarce aici...?

Edited by mik15

am inteles...clar nu va mai place romania..:twoup:)

e 1500 la constanta si 800 la amsterdam..deaia am zis pana la amsterdam si de acolo veneam cu ea pe roti, si cu oprire in germania cum spunei tu pt tuv. dar era doar o idee, am auzit prima inmatriculare ca e enorm si pt 3000 cmc si euro 3..

wlf a dato in spatii verzi ca e cu iarba cu una cu alta...voi probabil de acolo stiti mai multe.

oricum orice informatie ar prinde bine.

nu va pierdeti cu firea o sa fie si bine o data sio data....

my bad, acuma am vazut ca ai locatia "Detroit"

am crezut ca e pusa la misto.

s-o stapanesti sanatos.