Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand diverse pentru e 46

renok

Recommended Posts

Vand un set de bujii noi bosch,eu le-am cumparat pentru mine sa le schimb dar intre timp am vandut masina si nu am mai apucat.Nu stiu la ce modele se mai potrivesc,eu am avut un 320d din 09.2004.

Mai am si o rama clima,aceea normala,ramasa de la un upgrade de la navi monocrom la navi 16:9.

Pret bujii 180 lei.

Rama clima 100 lei.

• 2 weeks later...

Imi pare rau dar nu am un aparat foto cu rezolutie mai mare si blitz de fapt am vreo 2 aparate dar nici unul nu m-ai are incarcatorul de baterie la ele din neatentie :) si altul nu mi-am mai cumparat...

Bujiile au plecat azi spre un user...deci a m-ai ramas rama la pretul de 100 lei negociabil :twoup:

M-ai adaug niste poze facute tot cu telefonul la soare,sper sa-ti faci o idee....

Ce pot sa-ti spun eu de rama e ca are mici zgarieturi,este un produs second-hand la urma urmei...oricum nu sunt niste zgarieturi adanci,ca sa spun asa...eu unul nu sunt fumator si nu am folosit deloc scumiera decat cand imi incarcam telefonul si nu am tinut chei sau alte obiecte pe capacul scrumierei,deci am avut grija de ea cat de cat eu fiind al doilea propietar al masinii...

alte poze

poze

• 3 months later...

UP!

Rama clima-80 lei

Si se mai adauga un aibag volan clasic seria 5 e60,an fabricatie 2005.

Scuzati calitatea pozelor ca de obicei...

Pret airbag 300 E negociabil sau schimb cu modul MK4 DVD codat pentru 16/9.

Multumesc!

poze

poze

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.