Jump to content

Vand E36 1.8 is

andu_undercover

Recommended Posts

Va salut!Am un bmw E36 din 1995,motor 1.8is(143 hp),masina a fost adusa din Anglia si i-am mutat volanul de pe dreapta pe stanga facand si omologarile pentru aceasta modificare.Interiorul este din piele,cotiera,linia audio este schimbata,are geamuri electrice fata,oglinzi electrice incalzite,OBC-ul cu 18 functii,dublu climatronic digital,volan sport MOMO,trapa electrica,angel eyes,xenon pe proiectoare,grila este de facelift,bandouri de M,jante aliaj pe 16'' style 42,cauciucuri 15%uzura,toba sport borla,masina am revopsito deoarece avea culoare original un verde inchis(''verde gard'')si acum are culoarea de pe mazda 2 un pic mai deschisa.Nu este inmatriculata,are toate actele in regula.Pret 2000 euro usor negociabilsau schimb cu bmw E30 .pentru detalii 0761151990.

post-27426-1283564265_thumb.jpg

post-27426-1283564277_thumb.jpg

post-27426-1283564284_thumb.jpg

post-27426-1283564291_thumb.jpg

Edited by andu_undercover

Va salut!Am un bmw E36 din 1995,motor 1.8is(143 hp),masina a fost adusa din Anglia si i-am mutat volanul de pe dreapta pe stanga facand si omologarile pentru aceasta modificare.Interiorul este din piele,cotiera,linia audio este schimbata,are geamuri electrice fata,oglinzi electrice incalzite,OBC-ul cu 18 functii,dublu climatronic digital,volan sport MOMO,trapa electrica,angel eyes,xenon pe proiectoare,grila este de facelift,bandouri de M,jante aliaj pe 16'' style 42,cauciucuri 15%uzura,toba sport borla,masina am revopsito deoarece avea culoare original un verde inchis(''verde gard'')si acum are culoarea de pe mazda 2 un pic mai deschisa.Nu este inmatriculata,are toate actele in regula.Pret 2000 euro usor negociabilsau schimb cu bmw E30 .pentru detalii 0761151990.

foarte misto culoarea...o prinde bine;)...pune si niste poze cu interiorul si detaliaza ce elemente s-au schimbat la conversie

Edited by darktemplar

• 2 weeks later...

Salut am un e30 325 2500 12v 170 Cp Cabrio . Abs , Clima , Interior Piele Impecabil , Pilot Automat , 4 Geamuri Electrice , Decapotare Manuala , Model American , An Fabricatie 1990 Adusa in 1997 In Romania , Avand 2 Proprietar Din `97 pana in `03 si din `03 pana in `10 , 110 000 km pe bord eu asa am cumparato nu pot sa ma pronunt daca sunt reali sau nu .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.