Jump to content

My 2001 silver beemer E46 320i 170 cp M-Paket II

525RCI

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

chiar nu stiam ca beemer se foloseste pt moto, am mai invatat ceva, merci ciupanezu. sincer, cred ca este pentru prima data cand folosesc acest termen, mi s-a parut interesant, dar se pare ca incorect....

in alta ordine de idei, sper sa pregatesc pentru maine o surpriza, urmeaza poze....

gata surpriza :twoup: .....

- a primit jante Styling 225 cu 8x19 fata 9x19 spate, cauciucuri 235/35/19 fata, 245/30/19 spate

- volan M imbracat in piele perforata si piele carbon

este un pic mai rigida acum si freaca uneori spatele in buza aripii, dar ma duc maine sa o mai ridic un pic de spate. volanul se simte extraordinar la condus. pun 2 poze, nu am apucat sa fac mai multe, eram frant dupa toata alergatura, dar urmeaza o serie noua maine. sper sa va placa....

multumesc pentru aprecieri. mie sincer mi-ar fi placut mai mult cele de M3 originale pe 19 dar dupa multe discutii am constatat ca era mult prea greu sa inghesui pe spate janta de 9.5 toll cu ET 27, as fi fost nevoit sa evazez aripile, sa o ridic mai mult, etc. Nu ca modelul acesta nu imi place cum vine pe masina, dar mi-a ramas gandul la celelalte. Dar cine stie, poate pe viitor.....

@edi91 - jantele acestea m-au costat 1100 E cu tot cu gume

@savdragos - multumesc mult, suspensia este aceeasi, doar ca am ridicat-o un pic de spate din reglabila.

@vl4d - jantele au fost second, cauciucurile la fel, dar sunt impecabile, jantele au 3-4 zgarieturi. nu sunt nehotarat, am spus doar ca mi-a ramas in continuare gandul la cele de M3 E46 pe 19, dar este prea mare balamucul sa le montez.

@bmw 346 - da, stau in zona, pozele sunt facute chiar in real-ul de pe Pallady. multumesc frumos.

Edited by 525RCI

@vl4d - stiu ca ai glumit, sau de fapt vroiai sa-mi faci o oferta? :twoup: . am uitat sa va spun ca i-am pus si discuri ventilate Zimmerman pe fata, cele vechi bateau lejer pe franare....

@gimi - merg zilnic cu masina, dar m-am obisnuit sa fiu mai atent si de cand am pus jantele pe 19 este mai ridicata, deci e mai bine. acum, totul pana la prima groapa mai mare sau prima ploaie mai puternica care o astupe..... legat de comenzi, am mai spus nu ma deranjeaza si nici nu le simt lipsa. urmatorul upgrade este MP3 player-ul OEM cu butonul MODE pt magazie....

• 2 weeks later...

Schimba oglinzile, iti bati joc de masina, e prea frumoasa mai ales cu jantele astea, ...... pune unele de M si nu o sa ti le mai fure GARANTAT, nu au cui sa le vanda mai ales daca mai sunt si inscriptionate ( NU EXISTA CERERE ) :twoup:

http://img826.imageshack.us/img826/47/webpx.jpg

Edited by edy1092

edy, ce poza mi-ai pus, am balit tastatura....am inteles ideea cu oglinzile, nu va plac, acum uitandu-ma la poze au inceput sa nu-mi placa nici mie din ce in ce mai tare. dar pe de alta parte am studiat un pic piata si o pereche de oglinzi M originale reglabile electric si incalzite, fara fold, pe ebay.de ca la noi nu am gasit, costa cam 600 - 700E perechea. sincer la banii astia, le mai suport un pic pe ale mele. daca stiti modelul M facut de producator la un pret accesibil sau alt model care ar da bine, sunt deschis la sugestii....

@razvanflorin90 - volanul nu l-am imbracat eu, am dat volanul meu M tocit si l-am luat pe acesta gata imbracat. cand o sa ma intalnesc cu baiatul cu care am facut schimbul, o sa-l intreb si o sa-ti trimit un PM.

edy, ce poza mi-ai pus, am balit tastatura....am inteles ideea cu oglinzile, nu va plac, acum uitandu-ma la poze au inceput sa nu-mi placa nici mie din ce in ce mai tare. dar pe de alta parte am studiat un pic piata si o pereche de oglinzi M originale reglabile electric si incalzite, fara fold, pe ebay.de ca la noi nu am gasit, costa cam 600 - 700E perechea. sincer la banii astia, le mai suport un pic pe ale mele. daca stiti modelul M facut de producator la un pret accesibil sau alt model care ar da bine, sunt deschis la sugestii....

@razvanflorin90 - volanul nu l-am imbracat eu, am dat volanul meu M tocit si l-am luat pe acesta gata imbracat. cand o sa ma intalnesc cu baiatul cu care am facut schimbul, o sa-l intreb si o sa-ti trimit un PM.

multumesc! astept un PM de la tine.. :twoup:

p.s. nu te lua dupa edi, altfel o sa ajungi sa bagi la bani in masina cu lopata..

Edited by razvanflorin90

• 2 weeks later...

am cautat, dar totusi si 300E pt o pereche pe producator consider ca este destul de scump. mai astept un pic, probabil cand o sa am 300E si nu o sa stiu ce sa fac cu ei nu o sa mai mi se para mult :twoup: .

edy, multumesc pentru oferta, promit ca atunci cand o sa fiu hotarat la tine voi apela....