Jump to content

My 2001 silver beemer E46 320i 170 cp M-Paket II

525RCI

Recommended Posts

multumesc, sax1987

pana revine masina la aspectul de vara, va mai atasez cateva poze facute in Pamporovo, Bulgaria unde am fost in concediu la ski. pentru cei pasionati, mentionez ca a meritat si ultima leva cheltuita, preturi mici si conditii de ski excelente, sunt la 100 de ani inaintea noastra din acest pct de vedere.

• 3 weeks later...
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce s-a mai intamplat intre timp la masina :

- schimbat sticle faruri cu unele noi noute (multumesc Sorin Golf 3 Cabrio)

- schimbat grile negre vopsite de mine cu unele originale negre

- schimbat oglinzi tuning cu unele OEM

- indreptat, roluit si vopsit jante, la cateva buza era julita de la borduri

- roluit aripi spate, pentru a nu mai freca in cauciucuri

- schimbat ulei si toate filtrele la revizia de 148000

- schimbat capacele ventil cu unele metalice cu sigla BMW, a fost cea mai mare investitie :), se vad foarte frumos.

Urmeaza eleron luneta foarte subtire si de bun simt.

Poze maine, sper sa va placa.

va multumesc pentru aprecieri.

alex, este de la poza, m-am uitat la masina si nu se vede nimic ciudat, sau poate nu vad eu. a fost dat jos acel ornament cand am schimbat sticlele de la geamuri.

edy, am zis ca daca tot nu ma indur sa dau 300E, macar pe cele OEM pot sa le pun. oricum, este diferenta imensa in ceea ce priveste vizibilitatea. Le-am sablat, acum sper sa nu le fure prea curand.

si inca o poza:

nu am nici o problema, dar trebuie mentionat ca am cauciucuri normale, nu runflat care iti sparg dintii. le simt un pic la plecarea de pe loc, dar in turatie este OK, nu simt o diferenta fata de rotile de iarna.nu este foarte rigida, merg atent si nu foarte repede pe drumuri pe care nu le cunosc. sper sa nu ajung curand la Autosoft, unde o jante pe 19 doar de roluit este 90 RON.

o seara buna.

• 4 weeks later...

frumusica foc, sa ai parte de drumuri bune, frumos si la Cheia, am fost si eu de cateva ori iar drumul via Cheia pana la Brasov e o placere, e unul dintre putinele din tara in stare atat de buna asa incat sa te poti bucura de masina.

Jantele astea sunt pe 19 daca nu ma insel?? Cum se simte masina? ai facut geometria dupa ce le-ai pus? cum e cu unghiurile?

Edited by mik15

@mik15 - foarte bun drumul pana la Cheia, intr-adevar, nu am avut nici o problema cu jantele. Nu mai facusem de mult drumul acesta si aveam ceva emotii, dar este ca-n palma si serpentinele sunt de mare efect....da, jantele sunt pe 19", nu se simte nimic doar ca este un pic mai rigida dar oricum merg destul de incet in oras si cu atentie. am facut geometria pe spate si le-am pus cum trebuie, nu a fost necesar sa le las intr-o parte pentru ca nu imi mai atinge.

@darius x & sax1987 - multumesc frumos.

urmeaza cat de curand eleronul subtire pentru luneta.

• 2 months later...

Nu am mai postat de mult, dar am fost plecat in concediu. Inainte de a pleca, pentru a fi sigur ca nu am surprize, am schimbat kit-ul de ambreiaj (Sachs), radiatorul de apa care facuse o "burta" in partea de jos si era in pericol, garnitura de la capacul de tacheti, curelele de la alternator si AC, si am completat freonul in instalatia de AC (lipseau cam 240g din 760g parca). Va atasez si 3 poze facute in deplasare, sunt mai multe dar nu imi permite site-ul. Din pacate nu am apucat sa pun eleronul dar urmeaza.....

si inca doua....

intrebare bobina aia de la 5 care dadea eroare cum arata si ce bobina ai luat?:)

cat de des aveai eroarea?cat a costat radiatorul?(nu de alta dar si al meu are burta,apropo sa verifici busonul de la vasul de expansiune al meu cred ca nu mai deschidea si a facut presiune in sistem)

@no name - multumesc frumos.

@alex230ro - ti-am atasat o poza cu bobina, am luat BOSCH, intrerupea in turatie joasa, am crezut ca este de la bujii si le-am schimbat, si dupa cateva zile mi s-a aprins CHECK ENGINE-ul si atunci am putut citi eroarea pe tester. radiatorul a fost VAN WEZEL, este productie Germania si a costat 420 RON parca. o sa verific busonul, multumesc pentru sfat.

Edited by 525RCI

• 3 weeks later...