Jump to content

Cumpar poza din imagine

Recommended Posts

Cumpar piesa din pozele urmatoare nu stiu exact cum ii zice. Functia ei e sa regleze turatia la aer conditionat/caldura din aeroterma, rotita aceea din care reglezi imi merge aerul doar pe maxim sau deloc si piesa respectiva e de vina. Mi se potriveste doar de la masinile care au clima bizonala oricum am pus si seria pt verificare. Este montata dupa torpedou in stanga cum se da jos teava aceea de plastic chiar in spatele bordului relativ central. Astept oferte.

Vad ca nu ma mai lasa sa uploadez poza cu codul probabil am depasit spatiul alocat,.... scriu oricum de mana:

90.947.00.882 sub mai scrie

E32 64/11

8 3900 15.2 sincer nu stiu exact care e codul dar banuiesc ca trebuie sa semene cu astea :twoup:

nr de tel de contact: 0745545776

post-26200-1283709095_thumb.jpg

post-26200-1283709107_thumb.jpg

Edited by CountPorcula

vezi ca popular in romania i se spune SABIE

a fost montata pe e32 si e34 asa ca bafta la cautari pe la dezmembrari

apropo vezi ca se poate repara daca gasesti un electronist care serpicepe

bafta

da stiu ca se poate repara doar ca accesul la tranzistori e destul de greu deasupra fiind o senila de metal prinsa in nituri. Oricum piesa nu e foarte scumpa din cate stiu si sincer iti zic ca mi-e lene sa ma apuc,... daca nu e sa gasesc sau sa gasesc si sa nu imi convina pretul o voi duce la electronist sa o repare dar momentan prefer sa scutesc plimbarile,...

da stiu ca se poate repara doar ca accesul la tranzistori e destul de greu deasupra fiind o senila de metal prinsa in nituri. Oricum piesa nu e foarte scumpa din cate stiu si sincer iti zic ca mi-e lene sa ma apuc,... daca nu e sa gasesc sau sa gasesc si sa nu imi convina pretul o voi duce la electronist sa o repare dar momentan prefer sa scutesc plimbarile,...

originala e scumpa de vorbesti singur 2.265 lei si aftermarket nu o face nimeni

Da stiu dar hai sa iti dau un examplu,... un plutitor de motorina de E34 525TDS nou original este ~11000 ron. In dezmembrari l-am gasit cu preturi intre 60-100 ron eu l-am cumparat cu 70 de la dezmembrari Dogaru Tg-Mures, eu cred ca nou este exagerat de scump nemtii nici nu s-au gandit sa scada preturile la modelele vechi dar sa fim seriosi cine e fraieru sa deie atata pe ea,....

Da stiu dar hai sa iti dau un examplu,... un plutitor de motorina de E34 525TDS nou original este ~11000 ron. In dezmembrari l-am gasit cu preturi intre 60-100 ron eu l-am cumparat cu 70 de la dezmembrari Dogaru Tg-Mures, eu cred ca nou este exagerat de scump nemtii nici nu s-au gandit sa scada preturile la modelele vechi dar sa fim seriosi cine e fraieru sa deie atata pe ea,....

nu ai inteles,

eu iti sugeram sa cauti sh sau sa o repari daca este posibil

nu ai inteles,

eu iti sugeram sa cauti sh sau sa o repari daca este posibil

Am inteles ideea,... posibil sa fac asa dar deocamdata caut,... daca e sa nu gasesc sau sa nu gasesc la pret rezonabil at o repar.

E cam rara piesa, e pentru clima automata, un climatronic mai primitiv de pe E32/E34.

Da,... dar E46, E30, E39, E34, E36 se gasesc cu gramada la dezmembrat,... sper sa gasesc ceva

Edited by CountPorcula

bine ca am citit aici ca ma apucam sa cumpar alte dracii,ma gandeam sa cumpar alta consola dni aia cu butoane si rotitele de la aer,tot clima dubla de e32 am si eu, si la fel merge decat pe maxim sau deloc...

ma rog la dzeu sa am pe masina de piese piesa asta care habar nu aveam unde se afla,maine dimineata sunt pe ea :twoup:

Un coleg de munca a venit cu piesa aia la reparat. Foarte ciudata, are un lac protector si un adeziv puternic. Am incercat cu pistolul cu aer cald sa desfacem acei tranzistori. El se ocupa cu dezmembrari de e32. Daca mai are ceva pe stoc te anunt, trimite prin curier.

Un coleg de munca a venit cu piesa aia la reparat. Foarte ciudata, are un lac protector si un adeziv puternic. Am incercat cu pistolul cu aer cald sa desfacem acei tranzistori. El se ocupa cu dezmembrari de e32. Daca mai are ceva pe stoc te anunt, trimite prin curier.

poti sa intrebi daca are un buton de regalj scaun electric de e32?..butonu ala mare dreptunghiular de pe laetral care contine si reglaj spatar si tetiera....sau imi dai nr lui si il intreb

ms

Piesa asta se repara.

Si in 90% din cazuri problema e de la lipituri reci, nu de la tranzistori dusi; deci nu e nevoie sa ii dai jos, ci doar sa reincalzesti lipiturile cu un letcon serios. Atat.

Deci, inainte sa te apuci de schimbat tranzistorii, incearca mai intai ce zic eu.

Am avut si eu belele cu piesa asta, si am rezolvat-o in 25 minute (cu tot cu montaj) :twoup: .

poti sa intrebi daca are un buton de regalj scaun electric de e32?..butonu ala mare dreptunghiular de pe laetral care contine si reglaj spatar si tetiera....sau imi dai nr lui si il intreb

ms

Uite nr. de telefon :

0744538911

0726839600

Adi.

ms

hai ca daca nu ma uit sa vad daca are la dezmembrari de unde vreau sa cumpar piesa,... din cate stiu trimit si prin curier daca au o sa le cer un nr de tel si ti-l dau direct sa vb cu ei

Cumpar piesa din pozele urmatoare nu stiu exact cum ii zice. Functia ei e sa regleze turatia la aer conditionat/caldura din aeroterma, rotita aceea din care reglezi imi merge aerul doar pe maxim sau deloc si piesa respectiva e de vina. Mi se potriveste doar de la masinile care au clima bizonala oricum am pus si seria pt verificare. Este montata dupa torpedou in stanga cum se da jos teava aceea de plastic chiar in spatele bordului relativ central. Astept oferte.

Vad ca nu ma mai lasa sa uploadez poza cu codul probabil am depasit spatiul alocat,.... scriu oricum de mana:

90.947.00.882 sub mai scrie

E32 64/11

8 3900 15.2 sincer nu stiu exact care e codul dar banuiesc ca trebuie sa semene cu astea :twoup:

nr de tel de contact: 0745545776

am eu piesa, uite nr de tel: 0766546459

bine ca am citit aici ca ma apucam sa cumpar alte dracii,ma gandeam sa cumpar alta consola dni aia cu butoane si rotitele de la aer,tot clima dubla de e32 am si eu, si la fel merge decat pe maxim sau deloc...

ma rog la dzeu sa am pe masina de piese piesa asta care habar nu aveam unde se afla,maine dimineata sunt pe ea :twoup:

piesa se afla in partea dreapta a masinii(la pasager)daca te bagi sub torpedou ai sa o vezi,dar ca sa ai acces calumea trebuie dat jos torpedoul

bafta

am schimbat si eu piesa azi la un e32,aia era buba,acum aeroterma merge pe toate pozitiile

dupa ce am vb cu cineva sa imi aduca una, am constatat ca inca am si eu piesa pe e32-ul de piese,insa nu stiam unde e..asa ca am o "piesa cu tepi" sau "sword" in plus,de rezerva..sau de vanzare :twoup: