Jump to content

vand componente e46 , e36

Recommended Posts

Vand pentru E46 Sedan

grile bord de aer. necrapate etc

300ron toate 3 sau 150ron aia mare si 100ron bucata alea mici

stopuri E46 Stock complete. vopsite negru 150ron

panou lumini cu buton pentru proiectoare E46 200ron

interior E46 COUPE PIELE 300e 2 scaune si banchete

Alternator E46 316 318i m43 350ron

saxofon motor e46 316 318i m43 200ron

macarale electrice E46 COUPE stanga dreapta. 300ron bucata

vand pentru E36

2 usi COUPE impecabile. 150ron bucata

luneta cu loc pt al 3-lea stop E36 COUPE 150ron

geamuri spate E36 coupe 100ron bucata

Stopuri E36 Stock 100ron

Oglinzi de M3 ORIGINALE pentru sedan sau breack fara sticle 200ron electrice incalzite

debitmetru E36 m52 2.0 vanos 250ron

debitmetru E36 m52 2.3 vanos 250ron

Motoras decapotare E36 CAbrio cel care ridica placa din spate 400ron

Electromotor E36 m52 2.0 2.3 2.8 200ron

Alternator E36 323i m52 vanos 200ron

intrebati ca poate mai am cate ceva..

Ce este ala saxofon pentru motor M43? Intreb ca chiar nu stiu, nu sa fac glume... :twoup:

este galeria de evacuare din _chiulasa_ pana in prima toba :) partea aia care se incinge rau de tot :(

ps* uita-te la mine in "poza" partile alea roshii :(

Ce este ala saxofon pentru motor M43? Intreb ca chiar nu stiu, nu sa fac glume... :)

este galeria de evacuare din _chiulasa_ pana in prima toba :D partea aia care se incinge rau de tot :D

ps* uita-te la mine in "poza" partile alea roshii :D

Ce este ala saxofon pentru motor M43? Intreb ca chiar nu stiu, nu sa fac glume... :twoup:

este galeria de evacuare din _chiulasa_ pana in prima toba :( partea aia care se incinge rau de tot :(

ps* uita-te la mine in "poza" partile alea roshii :D

Ce este ala saxofon pentru motor M43? Intreb ca chiar nu stiu, nu sa fac glume... :)

este galeria de evacuare din _chiulasa_ pana in prima toba :D partea aia care se incinge rau de tot :D

ps* uita-te la mine in "poza" partile alea roshii :punk:

Gata, lamurit! :) Ms pentru raspuns!

nu. tu ai modelul vechi.

se adauga 2 aripi E36 COUPE impecabile.. 200ron bucata

Se pare ca domnul Lazar Alexndru sub nick ul (site ului bmwclub) B-14-BYE este un MARE TEPAR vinde piese DEFECTE, SI apoi nu mai raspunde la telefon! Escrocule sau mai bine zis pustiule ca vad ca esti cu mult mai mic decat mine mi ai trimis un debitmetru un GUNOI PRACTTIC CARE NICI MACAR NU TINE RELANTIUL am fost `om` ti am dat banii in avans,acum ti am trimis debitmetrul inapoi,pardon, GUNOIUL dar vad ca tu iar tu NU MAI RASPUNZI MACAR LA TEL.

Profitand de publicitatea acestui site si se pare ca din asta traiesti te ocupi cu GAinarii, ma gandesc cu greata dar realitatea este ca avem si astfel de `oameni` printre noi!

nu mi e de bani cat mi este de gandirea ta de TEPAR ca ai vrut sa `mai faci pe unul` o sa ti fac publicitate pe acest site pustiule sa nu mai pateasca si altii

• 2 weeks later...
Se pare ca domnul Lazar Alexndru sub nick ul (site ului bmwclub) B-14-BYE este un MARE TEPAR vinde piese DEFECTE, SI apoi nu mai raspunde la telefon! Escrocule sau mai bine zis pustiule ca vad ca esti cu mult mai mic decat mine mi ai trimis un debitmetru un GUNOI PRACTTIC CARE NICI MACAR NU TINE RELANTIUL am fost `om` ti am dat banii in avans,acum ti am trimis debitmetrul inapoi,pardon, GUNOIUL dar vad ca tu iar tu NU MAI RASPUNZI MACAR LA TEL.

Profitand de publicitatea acestui site si se pare ca din asta traiesti te ocupi cu GAinarii, ma gandesc cu greata dar realitatea este ca avem si astfel de `oameni` printre noi!

nu mi e de bani cat mi este de gandirea ta de TEPAR ca ai vrut sa `mai faci pe unul` o sa ti fac publicitate pe acest site pustiule sa nu mai pateasca si altii

Pai si cu asta cum ramane? :twoup:

Pai si cu asta cum ramane? :twoup:

Buna seara,iata cum ramane

referitor la mesajul ce l acuza pe numitul Lazar Alexandru alias `B 14 BYE`, ca fiind un ESCROC, un prieten de al meu a scris acel mesaj (eu l am rugat pt.ca nu sunt in tara)de pe respectivul cont.

in plus aceasta tranzactie CHIAR S A EFECTUAT PE ACEST SITE

linkul

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...p;#entry1220399

Deci eu i am dat banii in avans lui

B 14 Bye el mi-a trimis o buc Debitmetru DEFECT si insemnat,pretinzand ca acesta se afla in stare f buna. i am trimis inapoi piesa dar nici in ziua de azi nu mi mai raspunde la tel.la nr meu/cam asta ar fi povestea/

nu stiu cum si ce a vandut pana acum eu va spun ce am patit eu si pot pati si altii!

Astept feed back ul tau domnule..B 14 bye pardon tepar

Edited by cristibmwe46

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.