Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

arcuri eibach pro kit pe jante ET 25?

cristibmwe46

Recommended Posts

Salut daca are cineva idee am aceste jante originale de M3 au ET 25 si 7.5J pe spate si ies un pic inafara (nu sunt cele de Mpacket2,seamana) daca pun un set de Eibach Pro KIT (din ce am inteles, ar fi cele mai bune arcuri) si coboara 3.5/2.5, sau un Eibach Sport Line ce coboara mai mult nu or sa atinga de aripi?acum, daca pun 3 pers in spate ating lejer, la mici denivelari..Deci daca mai are cineva jante cu ET de seria 5 pe spate si cu arcuri sport..o parere

mi s a mai spus ca ar trebui sa ramforsez aripile :twoup:

Edited by cristibmwe46

iti vor atinge deoarece pro kitul eibach nu sunt niste arcuri f tari e un set de arcuri semi sport cat de cat confortabil,,,pt. a nu iti atinge daca vrei sa ti jantele cu et-ul de 25 trebuie ori sa pui niste arcuri sport tari sau mai recomandabil ar fi sa evazezi putin aripile

iti vor atinge deoarece pro kitul eibach nu sunt niste arcuri f tari e un set de arcuri semi sport cat de cat confortabil,,,pt. a nu iti atinge daca vrei sa ti jantele cu et-ul de 25 trebuie ori sa pui niste arcuri sport tari sau mai recomandabil ar fi sa evazezi putin aripile

am inteles ca nu pot pune EiBCH sport line, pt ca ar cobora prea mult si nu e recomandat pe amortizoarele stock..cu toate ca eu as vrea cam 60 pe fata pt ca e f ridicata si 25 pe spate..

nu stiu cat de bunE sunt cele JOM TRD si RACELAND sau altele...ca as opta mai degraba pt o suspensie de genul asta

Edited by cristibmwe46

am inteles ca nu pot pune EiBCH sport line, pt ca ar cobora prea mult si nu e recomandat pe amortizoarele stock..cu toate ca eu as vrea cam 60 pe fata pt ca e f ridicata si 25 pe spate..

nu stiu cat de bunE sunt cele JOM TRD si RACELAND sau altele...ca as opta mai degraba pt o suspensie de genul asta

cam tot ce ai enumerat tu acolo sunt suspensii low cost(asta nu inseamna ca nu sunt bune)dar prerea mea e ca daca nu vrei sa schimbi jantele tot va trebui sa roluiesti aripile pe spate....daca schimbi jantele cu unele cu et maxim 35 atunci nu trebuie facut nimic la aripi si poti pune ce suspensie sau ce kit de arcuri vrei...sper ca m-am facut inteles

Si eu am aceeasi problema cu jantele de pe spate doar ca la mine sunt jante pe 18" cu et 24. Suspensia este de M-paket 2 si este mai lasata decat ce-a standad. Daca am un pasager in spate pe denivelari imi atinge putin...

Ce cauciucuri ai pe spate?

Si eu am aceeasi problema cu jantele de pe spate doar ca la mine sunt jante pe 18" cu et 24. Suspensia este de M-paket 2 si este mai lasata decat ce-a standad. Daca am un pasager in spate pe denivelari imi atinge putin...

Ce cauciucuri ai pe spate?

225/45/17 sunt toate anvelopele ,jantele sunt cele subliniate mai jos (sau aici http://felgenkatalog.auto-treff.com/)

Baureihe Modell Ausnahme GrĂśĂe Einsatz Bereifung ET kg

3er E46

M3 7,5x17 vorne 225/45R17 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 41 9,50

M3 8,5x17 hinten 245/40R17 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 50 9,92

M3 7,5x17 * vorne 225/45R17 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 47 9,50

M3 7,5x17 * hinten 225/45R17 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 25 9,50

cred ca o sa incerc un eibach sport line are cineva o poza cu sport line s ami fac o idee si cam cati cm coboara real?

sau eventual o sa fac un schimb cu cineva cu Mpacket ce au ET ul mai mare pe spate/ 8.5J/ si o voi putea cobora maxim,deci daca sunt doritori...

Edited by cristibmwe46