Jump to content

Cd player e46

mihairie

Recommended Posts

am cumparat de la dezmembrari un cd player original bmw ...cand l am probat nu am avut la mn decat un cd original si a functionat...dupa c l am montat pe masina se aude bn radio pe toate boxele insa cand bag un cd facut de mn nu merge ...va rog frumos sa ma ajutati... sa fac cd ul la viteza mai mare,l am fac cu 16X...sau e de la capul de redare? :twoup:

e o problema intalnita la mai toate cd playere originale....in primul rand, incearca sa stergi capul de redare, daca si dupa aia la fel face, incearca la o viteza mai mica

si cu ce sa l sterg ca nu am gasit pe nicaieri cd special :| se desface usor sau sa nu ma bag?

depinde cum ai facut cdul pt ca unele citesc numai audio si incearca la viteza de 8 sau chiar mai mica daca masina care a fost desmembrata era fabricata dupa 08/2004 atunci ar trebui sa mearga si mp3 alfel nu merge numai audio cd bafta

e pana in 2004 merge decat audio :| pai si la mn cel mai mic e la 8 ...asta l am facut la 16 :twoup: ms oricum

nu baga cd din ala de curatat.o sa i faci mai mult rau.se desface foarte usor...se curata foarte fin capul laserului cu un betisor(cu vata n varf) cu sprit pe el...apoi daca e necesar stergi cu un betisor uscat dar la fel.foarte fin.eu am facut operatiunea de vreo 3 ori.merge perfect dupa o curatare de genu.

nu apasa prea tare sa nu strici protectia capului laser.

Edited by rdzt

nu baga cd din ala de curatat.o sa i faci mai mult rau.se desface foarte usor...se curata foarte fin capul laserului cu un betisor(cu vata n varf) cu sprit pe el...apoi daca e necesar stergi cu un betisor uscat dar la fel.foarte fin.eu am facut operatiunea de vreo 3 ori.merge perfect dupa o curatare de genu.

nu apasa prea tare sa nu strici protectia capului laser.

ms mult

La al meu trebuie sa fac doar cd-uri Sony cu viteza maxim 8x AUDIO sau cd-uri originale. Traxdata sau alte cd-uri nu imi citeste foarte bine imi merge prima melodie si apoi imi sare. Am intalnit problema asta si pe Opel Astra din 2005. Eu am e46 din 2000. Incearca sa iti fac si tu un cd Sony cu viteza 4x sau 8x Audio si o sa iti merg cu siguranta.

La al meu trebuie sa fac doar cd-uri Sony cu viteza maxim 8x AUDIO sau cd-uri originale. Traxdata sau alte cd-uri nu imi citeste foarte bine imi merge prima melodie si apoi imi sare. Am intalnit problema asta si pe Opel Astra din 2005. Eu am e46 din 2000. Incearca sa iti fac si tu un cd Sony cu viteza 4x sau 8x Audio si o sa iti merg cu siguranta.

ms mult...te mai intreb cv spune mi de unde sa cumpar cd uri originale ca e prima oara cand aud...se cumpara si asa goale??? :|

am cumparat de la dezmembrari un cd player original bmw ...cand l am probat nu am avut la mn decat un cd original si a functionat...dupa c l am montat pe masina se aude bn radio pe toate boxele insa cand bag un cd facut de mn nu merge ...va rog frumos sa ma ajutati... sa fac cd ul la viteza mai mare,l am fac cu 16X...sau e de la capul de redare? :twoup:

salut fal la o viteza mai mare si vezi si pe ce cd-uri il faci ca de ex la mine nu toate merg si nu citeste mp3 am mai patit si eu la unele sa le fac si sa nu mearga si pealt cd sa mearga dupa o alta masina

Am in mapa, zeci de Cduri diferite branduri, toate trase la 16x si mi le citeste pe toate. Bussines CD din 2003. Cand am luat masina, am avut ceva probleme la citire, dar asta pentru ca era dioda laser murdara. Am desfacut CD playerul, am curatat dioda cu un betisor de urechi inmuiat in putina apa (!!! nu alcool pentru ca risti sa-ti "matuiasca" dioda) si merge perfect! Recomand acest gen de curatare, e doar un strat de praf foarte fin care se depune in timp pe capatul laser. That's all Folks! :twoup: Edited by DJ Allexinno

deci la tine citeste mp3 si e masina din 2003?cum pot sal desfac si sal curat poti spune mai exact?

Nu ai citit bine cred, nu scrie niciunde in postul meu ca-mi citeste mp3! Ca sa umbli la el, trebuie sa scoti ornamentele de plastic de deasupra lui iar apoi, se desurubeaza 2 suruburi stea si il poti scoate.

Am gasit asta, are si poze! :twoup: Sper sa-ti fie de ajutor! http://www.e46fanatics.com/howto/howtodetail.php?howto_id=25

Edited by DJ Allexinno

deci la tine citeste mp3 si e masina din 2003?cum pot sal desfac si sal curat poti spune mai exact?

ornamentele de plastic care

Nu ai citit bine cred, nu scrie niciunde in postul meu ca-mi citeste mp3! Ca sa umbli la el, trebuie sa scoti ornamentele de plastic de deasupra lui iar apoi, se desurubeaza 2 suruburi stea si il poti scoate.

Am gasit asta, are si poze! :twoup: Sper sa-ti fie de ajutor! http://www.e46fanatics.com/howto/howtodetail.php?howto_id=25

ms. am rezolvat-o am facut cum mi-ai zis CD SONY la viteza 4X si merge perfect.. ms mult

:twoup: :)

Astea cu cititul mp3 e o tampenie,pentru ca doar anumite modele citesc mp3.Si eu unu personal cred ca alea sunt facute pe comanda,gen optiune la cumparare.Eu am luat un cd player bussines de pe net cu o anumita serie de care zicea toata lumea pe o gramada de forumuri ca ar citi mp3 si nu citeste.E fabricat in 10.2004,deci cam ultima generatie si nu citeste.Referitor la cd-uri la mine merg de orice fel si scrise la orice viteza,dar doar audio.Eu cred ca e ceva legat de modelul cd player-lui....

Uite si un link ca facusem un topic legat de subiectul asta.... http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=72250&hl=

Edited by ceaun