Jump to content

BMW 318 IS 1800cmc 150CP

christian22

Recommended Posts

anunt inca valabil pentru a veni in intampinarea cumparatorului la plata taxei de inmatriculare am scazut pretul la 3300euro sau 2500euro fara acesorii si o sa las totusi discurile de frana si jantele pe 17"acestea sunt jantele ce se gasesc in momentul de fata pe masina;;;sper sa se observe ca e singura poza pe care o am momentan in foto jantele au apartinut unui 330XD

post-38256-1284122064_thumb.jpg

Edited by christian22

E bine ca lasi discurile de frana, niste accesorii destul de importante :twoup:

nici nu stiu cum sa iti raspund ca sa intelegi discurile de frana nu sunt ale ei originale o sa pun o poza sa intelegi ca ai dat asa de rau cu capul de perete

ca nu mai ai scapare ;;;;;ia uite casca ochii

si le las deoarece nu le mai am pe celelalte vechi (cum am de ex farurile si stopurile )

te-am luminat????daca nu e cronica treaba e nevoie de ajutor specializat

post-38256-1284126351_thumb.jpg

Manevrele astia le puteai face inainte de vanzare,scoteai imbunatatirile si o vindeai la un pret,asta cu am pus discuri bune si ar fi trebuit sa le scot cand vand masina dar sunt baiat valabil nu prea tine,daca ai pus ulei de calitate ce faci il golesti in bidoane si pui altul cel mai ieftin ? Sau cine vrea cu uleiul bun alt pret,daca ai pus placute mai bune le dai jos pui cele mai ordinare sau daca vrea cu alea bune alt pret ? N-am mai auzit\vazut tehnica asta,daca si pneurile sunt bune da cu ele jos pune unele sh aproape duse. Edited by Alex4Tuning

Ma da toti ati vrea BMW la 100 de milioane. Se vinde cielo pe banii astia, bineinteles, pentru pretentiosii care nu dau mai mult de 2500 pe un BMW. Daca masina e intretinuta 2500 de euro e chilipir.

la 2500 gasesti masini inmatriculate pe ro...asa ca 2500 pe una neinscrisa este un pret mare...(si fara discuri de frana :twoup: )

http://autovit.ro/bmw-320-C14845368.html

dar pana la urma nu e prost cine cere, e prost cine da....bafta la pescuit de idioti...

Edited by zeky

Ma da toti ati vrea BMW la 100 de milioane. Se vinde cielo pe banii astia, bineinteles, pentru pretentiosii care nu dau mai mult de 2500 pe un BMW. Daca masina e intretinuta 2500 de euro e chilipir.

la 2500 gasesti masini inmatriculate pe ro...asa ca 2500 pe una neinscrisa este un pret mare...(si fara discuri de frana :twoup: )

http://autovit.ro/bmw-320-C14845368.html

dar pana la urma nu e prost cine cere, e prost cine da....bafta la pescuit de idioti...

Sper ca la final nu faceai vre-o referinta la mine. Am vazut multe masini inmatriculate pe Romania care erau "tzipla", asa cum arata si cea din linkul tau. Daca le iei un pic la descusut gasesti discuri de frana cu uzura care tradeaza numarul de kilometrii, volane roase, planse de bord care nu se imbina cum ar trebuie, sau mai interesant de la modele ori mai vechi ori mai noi, lipsa plastice din botu masinii("masina nelovita vre-odata"), motor spalat cu o ora inainte de a o vedea iar dupa drive-test deja vedeam picaturi de ulei sub ea, troncane masina nu pentru ca sunt amortizoarele scurse ci pentru ca sunt sport, martori de ABS taiati in bord, chestii electrice care nu functionau din cauza ca nu a avut timp sa schimbe o siguranta care se gaseste cu 2 lei setu, schimbat maciulie schimbator din cauza uzurii cu una sport de 30 de lei (tunning interior), tapitzerie roasa la 150 de mii de km (x2 probabil), furtune pe la motor bandajate(e clar cata grija s-a avut de o masina la care te zgarcesti sa schimbi un furtun), faruri unul cu doua urechi de prindere, altul cu 3 (asa avea cele pana in 93-94, deci lovita pe o parte si reparata din dezmembrari) si exemplele pot continua.

Eu ma gandesc ca am dat pe a mea 2400 de euro anu trecut si am mai platit inmatriculare 1200 de euro si de atunci am schimbat tot ce se putea in materie de consumabil, am avut bara lovita la colturi, am mai zgaraiat-o si eu, am schimbat-o, furtune schimbate pe la motor, schimbate toate garniturile de la distributie si de la filtru de ulei, schimbat bujii, curea de accesorii, rola intinzatoare, reconditionat electromotor, tot ce am luat am luat pe original (exceptand bara care a fost second), si a trecut un an si am bagat in jur de inca 800 de euro in ea, si cu 2500 de euro nu as da-o nici sa-mi pui tu aici 1000 de linkuri cu pisicute la 1500 si 2000 de euro. Muream de drag cand mergeam cu 180 pe autostrada intr-un modest 318i de 14 ani.

Sper sa nu fie considerat ca am facut vre-un up celui cu vanzarea, cel mai bine ar fi sa mearga cineva sa faca un test cu masina si sa impartaseasca impresiile. Poate masina are bube si nu merita, oricate infrumusetari (nu comentez gusturile) o avea. M-am bagat in seama sa zic asa, pentru ca nu-mi place deloc ideea de a intra in postul cuiva doar sa-i spui ca nu face masina lui cati bani cere. Cui ii convine sa mearga sa o vada , cui nu sa mai caute. Stiu ca au mai fost si altii care au dat acelasi sfat si de obicei reactia e de genu.. asta e vre-un pretenar de-al lui, il pusa sa-i dea up.

Atat am avut de spus, nu o sa mai perturb postul asta.

Ciao

P.S. Zeky, masina fara macar AC sa-ti iei tu si dupaia sa te vedem cu ea la rubrica de vanzari, sau cumparari instalatie de clima.

Edited by mihai vigariu

spre surprinderea ta am luat o masina cheala (dar buna) si am montat destul de multe pe ea (inclusiv clima digitala) deci stiu ce inseamna asta spre deosebire de tine probabil.....prefer o masina inmatriculata ro la 2500 negociabil (chiar si fara clima dar buna) decat una la 2500 neinmatriculata (cu clima )....

iar la faza : bafta la pescuit idioti- chiar nu m-am referit la tine, nu stiu de ce te-ai simtit ...tu ai cumpara asa ceva la 2500???...sa nu mai vb ca cu tot cu accesorii si jante pretul este de 3300....

Edited by zeky

Cred k la tine s-a terminat productia de seria 3 e36,dar eu inteleg dak ne dai exemple ca un cielo costa 2500euro e clar,esti fericitul posesor al ultimului e36 iesit de pe poarta fabricii de la Bavaria.bafta multa

vand bmw 318is 1995 140CP coupe

AN FABRICATIE 1995

210.000KM

• GEMURI, OGLINZI ELECTRICE

• SCAUNE SPORT REGLABILE PE INALTIME

• VOLAN REGLABIL

• DISCURI FRANA VENTILATE

• JANTE ALUMINIU MODEL 2003

• CASETOFON KENWOOD CU CD ,MP3

• DUBLU CLIMATRONIC

• MASINA A INTRAT IN TARA IN LUNA SEPTEMBRIE 2010 A RULAT NUMAI IN TRAINATATE SI ESTE INTR-O STARE PERFECTA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

MASINA SE VINDE CU NUMERE ROSII:

PRET 2500 EURO

pozele sunt aceleasi de la inceputul acestui topic farurile si stopurile sunt cele de stock(nu cele din poza)

post-38256-1284537175_thumb.jpg

post-38256-1284537195_thumb.jpg

post-38256-1284537208_thumb.jpg

post-38256-1284537221_thumb.jpg