Jump to content

Bmw 328 I - Packet M3 Csl Original - Chip V Max - Rh zw3 black 18" - 10j 11j !

///M POWER

Recommended Posts

**************!!!MASINA DE SHOW !!!***************

INMATRICULATA RO in 5 sapt 2010 !!!

este recent adusa din germania, are : 147 de mi de km reali, am verificato si in germania, si in romania, am carte service... tot istoricul masinii, facturi etc... de cand s-a nascut :twoup: fabricatie 99, facelift 2004 facut de mine ( ofer si toate piese vechi de 99 )

modificari: 230 cai (chip+tobe+filtru)

vopsit complet briliant white si black safir

jante RH zw3 black 10j cu 11j modulare

bara fata m3 csl originala, cu rame cu tunele csl, splitere csl

bara spate m3

praguri m3

suspensie reglabila 13 cm noua cu brate, bielete, bucse tot nou

faruri cu lupe, xenon 8000k si angel 8000k

stopurile smoked black

bandourile scoase

embleme capota si portbagaj scoase

capota bad boy

coditza plafon 335i

semnale fumurii

nari carbon

parbriz heliomat nou

toate 4 aripile au fost umflate cat de mult s-a putut m3 look

portbagaju de spate de csl tabla nu fibra

4 tobe custom

evacuare cap coada de 80mm de pe un v8

restu nu-mi aduc aminte... )

prin interior: are klimatronic, comp bord, 4 geamuri el, oglinze helio cu incalzire, scaune sport recaro cu piele, trimuri alcantara, plafon black, cotiera fata si spate, pachet lumini, senzori, folie llumar 15% ultima nuanta scoasa, DVD cu touchscreen cu navi si ipod CLARION, Harman/kardon cu 12boxe cu surround, follow me home lights 30 secunde la deschiderea din cheie si la inchidere, alarma originala, cu imobilizator, volan piele alcantara, etc

pret 8300euro neg... masina nu are nici un defect ! impecabila din orice punct de vedere ! a aparut de 3 site-uri de tuning!

0765473896 sau tm_77_adf

Edited by ///M POWER

Nu arata deloc bine bara aia de coupe pe fata, se vede clar ca nu continua linia caroseriei, nu e la fel de curbata, cel putin pe fata bagi mana intre bara si aripa.

In rest, pacat ca e model fara facelift, ar fi fost altceva.

Si inca ceva, aia nu e bara OEM de CSL niciodata. Cred ca n-ai vazut bine cum arata o bara OEM de CSL.

Edited by WLF

eu am pus masina la vanzare, nu i-am cerut parerea lu bosu WLF... nush ce se baga in seama, nu dau gratis nimik ...

masina mea face 4500e? :twoup:) is curios ce bolid ai tu prietene ... pune o poza sa evaluam si noi :)) sau dak nu ai, te rog nu mai scrie aici nimik... ms

Dar nu te-am jignit cu nimic. Du-te si pune anunt pe autovit si iti garantez ca nu iti comenteaza nimeni.

Ideea este, cand vii cu titlu, packet M3 CSL original, si de fapt ai doua bari de plastic pe masina, e prosteala pe fata. Mai ales cand tu ai ditamai topicul ca vinzi pachete M de toate felurile, replici. Dar nici macar nu e bara de CSL, bara de CSL e dintr-o bucata, nu are fante ca cea de M, iar aripioarele intra in bara, nu sunt aplicate peste bara.

Iar in al doilea rand, mai bine nu puneai pozele cu masinile din State, pentru ca eu nu m-am referit la ce ai incercuit tu acolo, uita-te la pozele cu masina ta si se vede foarte, dar foarte clar ca bara aia e montat extraordinar de prost. La pasager nici macar nu se atinge coltul barii de aripa si mai bagi si mana intre ele, iar la sofer nici nu ajunge la aripa, e mai inauntru, ca si cum toata bara e pusa cativa cm mai la stanga. Poate fi mama CSL-urilor pe masina asta, daca bara e pusa cu kuru, nu valoreaza nimic.

O spoiala si un set de jante nu ii da valoare masinii.

Dar daca aripa aia spate ai reusit sa o umfli asa frumos si sa bata bine si cu bara de coupe, atunci trebuia mai multa munca la bara aia fata sa dea perfect. Ce dracu de masina de show e cand bara aia pare aruncata sa fie acolo.

Totul se pierde la micile amanunte, nici eu nu sunt perfect, dar macar mie imi sta bine bara in poze. :twoup:

http://img816.imageshack.us/img816/1006/p1030847.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Frumoasa masina!! Spor la vanzare ...cred ca esti aici sa vinzi masina..nu sa le raspunzi curiosilor daca bara e originala sau nu...

am si eu un coupe e46 aceiasi bara..am facturi cum ca ar fi pusa la bavaria si ca e bara de M3 Csl dar..nu bag mana in foc nici cu factura in mana!Bafta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.