Jump to content

Bmw 328 I - Packet M3 Csl Original - Chip V Max - Rh zw3 black 18" - 10j 11j !

///M POWER

Recommended Posts

jadore: ms aia ziceam si eu :)

:twoup: e bn ca ai si bara aia care nu e "Originala" ia fa o incercare si doneazo sa vezi cam cati o vor...asa cum e :() =))

Logica ta e extraordinara. Ce legatura are faptul ca daca ar dona-o ar fi multi tarani care ar vrea sa o aiba cu faptul ca cel ce incearca aici sa vanda o masina a MINTIT chiar in titlul anuntului ? Bara aia NU este "M3 Csl Original" asa cum a scris el in titlul anuntului. Ce nu iti este clar ?... :)

WLF eu zic sa vezi masina live si dupa comment !

Dar n-am zis ca masina nu e misto, eu doar am ceva cu bara aia care daca ar fi masina mea, mi-ar da insomnii pana nu ar fi la linie, si cu faptul ca a zis in titlu CSL original, si de fapt nu este, atata tot. Masina e misto si s-a muncit pe ea, asta fiind si ideea, pacat de munca daca bara aia nu se pune cum trebuie. Am zis eu undeva ca masina e urata !?

jadore: ms aia ziceam si eu :)

:twoup: e bn ca ai si bara aia care nu e "Originala" ia fa o incercare si doneazo sa vezi cam cati o vor...asa cum e :() =))

Logica ta e extraordinara. Ce legatura are faptul ca daca ar dona-o ar fi multi tarani care ar vrea sa o aiba cu faptul ca cel ce incearca aici sa vanda o masina a MINTIT chiar in titlul anuntului ? Bara aia NU este "M3 Csl Original" asa cum a scris el in titlul anuntului. Ce nu iti este clar ?... :)

dute ca te chem eu...

WLF eu zic sa vezi masina live si dupa comment !

Dar n-am zis ca masina nu e misto, eu doar am ceva cu bara aia care daca ar fi masina mea, mi-ar da insomnii pana nu ar fi la linie, si cu faptul ca a zis in titlu CSL original, si de fapt nu este, atata tot. Masina e misto si s-a muncit pe ea, asta fiind si ideea, pacat de munca daca bara aia nu se pune cum trebuie. Am zis eu undeva ca masina e urata !?

promit k o aranjez :(

Are dreptate WLF.

Atâta timp cât prima frazã enunÞã faptul cã maºina este de show, faptul cã bara faÞã e prinsã la miºto e ca nuca În perete, nu se potriveºte deloc cu restul imaginii.

Vorba unui amic, bara aia stĂŁ pe prietenie prinsĂŁ, lufturile sunt imense.

ok baieti , am inteles ideea, bara v-a fi pusa cum trebe...din cate stiu aici se vand masini nu asteapt pareri pro si contra... doar cei interesati ii astept cu o oferta, restu fiecare cu masina lui... bafta voua ...

TOPICUL SE POATE INCHIDE !

Edited by ///M POWER

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.