Jump to content

e36 328i coupe

Ciumidel

Recommended Posts

Salut all,

A venit timpul sa va prezint si eu ......... masina mea. Un e36 328i coupe, an 96 cu urmatoarele dotari:

- trapa electrica (2 pozitii)

- OBC 18 butoane

- geamuri electrice fata cu confort

- pachet lumini

- car kit

- statie OEM

- 6 boxe si 2 twetere

- inchidere centralizata din cheie

- angel eyes

- proiectoare

- carlig remorcare

- insertii lemn

- volan e46

- 2 airbag-uri

- clima digitala (care merge perfect)

- cotiera

O am de ceva timp si de atunci am bagat constant bani in ea. I-am schimbat admisia cu una de 2.5 M50 si i-am pus volanta usoara.

Planuri de viitor: evacuare , soft , suspensie sport reglabila, xenon, packet ///M.

Pozele sunt mai vechi, o sa postez in curand si poze recente.

post-30086-1283842153_thumb.jpg

post-30086-1283842176_thumb.jpg

Edited by Ciumidel

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!

Tu ai pus carligul de remorca? Vad ca in poza nu apare.

Daca da, poti sa-mi dai si mie cateva detalii despre montaj?

Multumesc Florin.

Are kit-ul cum s-ar zice, eu am difusorul din 2 bucati, nu e plin. Banuiesc ca asa a fost echipata din fabrica fiindca are si "priza" aia si gaura unde intra carligul. Trebuie doar carligul si ma apuc de remorcat :twoup:

Daca te ajuta cu ceva, fac o poza cu locul carligului.

Edited by Ciumidel

Poti sa faci si pe dedesubt o poza? As vrea sa-mi pun si eu un carlig si vreau sa stiu ce piese imi trebuie sa-l montez. Nu ma intereseaza partea electrica, il vreau pt asa ceva:

http://rackwarehouse.com.p2.hostingprod.com/images/productimages/thule/thule-915xt-roadway-5-bike-hitch-mounted-bicycle-rack.jpg

Poti sa faci si pe dedesubt o poza? As vrea sa-mi pun si eu un carlig si vreau sa stiu ce piese imi trebuie sa-l montez. Nu ma intereseaza partea electrica, il vreau pt asa ceva:

http://rackwarehouse.com.p2.hostingprod.com/images/productimages/thule/thule-915xt-roadway-5-bike-hitch-mounted-bicycle-rack.jpg

desigur, o sa incerc diseara cand ajung acasa. iti dau PM.

Arata foarte bine,iar motorul este de vis.. :) Imi imaginez ca nu te chinui deloc cu ea la depasiri.. :)

Ai suspensie M Tech pe ea?..

P.S. Nu ai avut-o cu ceva timp in urma de vanzare,la un pret chiar mic daca nu ma insel.. :twoup:

Sa o stapanesti sanatos.. :(

Edited by calinbmw2000

Arata foarte bine,iar motorul este de vis.. :( Imi imaginez ca nu te chinui deloc cu ea la depasiri.. :(

Ai suspensie M Tech pe ea?..

P.S. Nu ai avut-o cu ceva timp in urma de vanzare,la un pret chiar mic daca nu ma insel.. :)

Sa o stapanesti sanatos.. :D

ba da, e aceeasi masina, aveam niste probleme. Ma bucur enorm ca nu am vandut-o.

Nu am suspensie M Tech.......in depasiri, nu trebuie sa-i dau inferioara, doar o calc :twoup:

Multumesc frumos.

imi place foarte mult cum ii sta cu modelul acesta de jante si faptul ca este lasata, iar de motor nu mai vorbim. sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

multumesc frumos.

Jante pe 17" cu 205/45/17 fata si 245/40/17 spate. Daca o vezi din spate zici ca e jeep.

mult....mult potential arata motorul care il ai ! felicitari

Multumesc frumos, ca si al tau :)

Frumoasa masina . Cum de ai inmatriculat-o pe BG ? Din cate stiam se pot inmatricula doar pana in ~170 de cai .

Salut. Multumesc.

De la 1 ianuarie 2010 s-a renuntat la pragul de 110kw. Acum toate masinile, indiferent de cai au aceasi taxa, la asigurare platesti putin mai mult in functie de motor.

• 2 months later...
un coupe bate din orice unghii 4 usi, fara nici un drept de apel, frumoasa masina

ms mult. Parerile sunt imparite. In general, fiecare lauda masina care seamana cel mai mult cu a lui :twoup:

Singurul disconfort e cu pasagerii din spate, in rest numai +uri.

Edited by Ciumidel

• 2 months later...
un coupe bate din orice unghii 4 usi, fara nici un drept de apel, frumoasa masina

ms mult. Parerile sunt imparite. In general, fiecare lauda masina care seamana cel mai mult cu a lui :)

Singurul disconfort e cu pasagerii din spate, in rest numai +uri.

eu unul nu am stat niciodata in spate in masina mea...asa caaa..putin conteaza acest disconfort...cui nu-i place sa nu se urce ...frumoasa masina ta....motorul este de vis.....mi-ar placea un 2,8.. :twoup: