Jump to content

e36 328i coupe

Ciumidel

Recommended Posts

un coupe bate din orice unghii 4 usi, fara nici un drept de apel, frumoasa masina

ms mult. Parerile sunt imparite. In general, fiecare lauda masina care seamana cel mai mult cu a lui :)

Singurul disconfort e cu pasagerii din spate, in rest numai +uri.

eu unul nu am stat niciodata in spate in masina mea...asa caaa..putin conteaza acest disconfort...cui nu-i place sa nu se urce ...frumoasa masina ta....motorul este de vis.....mi-ar placea un 2,8.. :twoup:

multumesc zeky.

de ce nu-ti pui??? :)

crede-ma ca merita.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...

nice

poti sa mi spui te rog obiectiv,se simte diferenta clara de cand ai pus admisia de m50?banuiesc ca nu e si resoftat

Salut,

da, se simte.

Cel mai bine in ture, dupa 3500 rpm, la ture mici au scazut putin performantele.

dupa 3500 rpm se schimba total treaba :)

inca nu i-am facut soft, am inteles ca atunci voi scapa de diferente si voi avea altfel plaja de turatii.

Salut,

da, se simte.

Cel mai bine in ture, dupa 3500 rpm, la ture mici au scazut putin performantele.

dupa 3500 rpm se schimba total treaba :)

inca nu i-am facut soft, am inteles ca atunci voi scapa de diferente si voi avea altfel plaja de turatii.

ai vorbit cu Catalin WPP ? de care ti-am zis

• 4 months later...

nice car, iar motorul...de vis!!! B)

Multumesc :)

urmeaza luna asta sau cel tarziu luna viitoare sa-i fac un soft, pt a profita mai mult de admisia de 2.5. E posibil si un blocant.

ai lasat-o de tot sau mai merge lasata?

suspensia ce e? TaTechniks, Jom, Raceland, Fk? Cum se comporta? La primavara ma bate si pe mine gandu' sa iau una.

Frumos e36! :thumbsup:

suspensia e Ta-tehnix, e lasata aproape de tot dar urmeaza sa o inalt putin pt cand vine zapada. Masina se comporta mai bine acum cu noua suspensie, am schimbat si toata articulatia pe fata.

Edited by Ciumidel

si eu mi-am dorit ceva mai calitativ dar am bagat destui bani gramada in masina si nu mi-a ramas decat pt suspensia asta.

Am schimbat toata articulatia pe fata, schimb ulei, filtre, prelungit acte(asig si ITP) pe un an.

Sper ca in viitorul apropiat sa cumpar un kit mult mai performant.

Intrebare mai de n00b ca am tot auzit chestia asta. Daca lasi masina cu mult mai jos decat a iesit din fabrica, ii schimbi centrul de greutate, nu ii afecteaza stabilitatea?

Daca unghiurile sunt corecte nu ar trebui sa fie probleme .

Arata bine dar parca e prea jos pe spate :rolleyes: