Jump to content

Bara ( Bandou ) Originala Senzori Parcare E46 1998 2002 Cu Tot Cu Senzori Originali Bmw

PSA

Recommended Posts

Bara ( Bandou ) Originala BMW Cu Senzori Parcare Originali Bmw

Bara provine din dezmembrarea unui E46 . Senzorii sunt originali OEM . Tot ce se vinde este 100% original BMW si nu bandouri cu senzori afermarket . Pretul este fix in EURO si mult sub pretul pietei sau pretul de la reprezenta BMW . Livarea se face in zona Piata Timpuri Noi Bucuresti sau oriunde in tara prin FanCourier , costul transportului fiind suportat de client .

Numar De Telefon : 0764.955.140 Sorin

Pret : 150 EURO

post-30059-1283967704_thumb.jpg

Edited by PSA

ADI Am in jur de 40 de senzori de parcare . Crezi ca am stat sa-i fur pe toti ? Sincer se vinde mai bine un SENZOR decat toata bara asta . Vezi in topicurile mele ca am si anunt cu senzori .

Rhaziel are o zgarietura (semi-crapatura) adica unde incepe e putin crapata si continua ca o zgarietura . Asta este cea mai buna care am si pastrat-o sa o vand asa cu totul , senzorii separati tot cu 150 ron bucata ii dau , deci asta oricum e cam BONUS . Mai am cateva dar arata mult mai rau .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.