Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

My baby, life, wife or simply BUJOARA !

Robert.M

Recommended Posts

Prima mea masina. Vis implinit. Uneori imi spun ca masina asta nu o sa o vand niciodata si ca o sa o pastrez in stare buna sa o arat cu mandrie generatiilor urmatoare. Cu mana pe inima spun ca nu cred ca o sa mai tin la nici o masina asa cum tin la asta - my first love. Dar cum lumea evolueaza si fiecare om tinde catre ceva mai sus cred ca ma voi desparti de ea cu conditia achizitionarii unui model mai nou.

Ca sa scurtam vorba este vorba de un 520d facelift m47 136cp din 2001 cu 170.000 km pe odometru. optiuni: dublu climatronic, comenzi volan, pilot automat, xenon. si ca sa dea bine la ochi putem adauga: ABS, ASC, servodirectie, 6 airbaguri, 4 geamuri electrice, radiocasetofon + magazie 6 cd .... ceea ce sunt dotari standard, desi unii ar spune ca e extra full fara piele, trapa si PDC.

Edited by bmwseria520d

Frumoasa masinuta! Sa o stapanesti sanatos!

Brings back memories! :twoup:

P.S. Ca o sugestie...schimba semnalizatoarele de pe aripa, cele galbene ca se vede urat. Banuiesc ca si farurile si stopurile au fost la origine cu semnale galbene, nu?

Edited by batman73

multumesc pentru aprecieri. nu cred sa fi avut faruri si triple pe semnal galben. asa am luat masina si cunosc istoricul ei din 2006 de cand a intrat in tara. eu am masina de 2 ani si fostul proprietar este un prieten apropiat. #katlin ai vazut ca daca pui masina pe autovit iti pun ei in anunt automat servo, parbriz incalzit si alte bazaconii care la bmw sunt dotari standard.

Prima mea masina. Vis implinit. Uneori imi spun ca masina asta nu o sa o vand niciodata si ca o sa o pastrez in stare buna sa o arat cu mandrie generatiilor urmatoare. Cu mana pe inima spun ca nu cred ca o sa mai tin la nici o masina asa cum tin la asta - my first love. Dar cum lumea evolueaza si fiecare om tinde catre ceva mai sus cred ca ma voi desparti de ea cu conditia achizitionarii unui model mai nou.

Ca sa scurtam vorba este vorba de un 520d facelift m47 136cp din 2001 cu 170.000 km pe odometru. optiuni: dublu climatronic, comenzi volan, pilot automat, xenon. si ca sa dea bine la ochi putem adauga: ABS, ASC, servodirectie, 6 airbaguri, 4 geamuri electrice, radiocasetofon + magazie 6 cd .... ceea ce sunt dotari standard, desi unii ar spune ca e extra full fara piele, trapa si PDC.

SALUT! cum poti sa spui extrafull cand nu are nici incalzire in scaune (optiune destul de prezenta si pe clasa compact)?! please, BMW- BUJOARA?! nu mai vorbesc de cutie automata, masaj, ventilatie, scaune sport/confort, senzor ploaie etc

una este sa tii la ea, alta e sa crezi ca e full options (cu exceptia celor ce-i lipsesc). bafta la vanzare!

SALUT! cum poti sa spui extrafull cand nu are nici incalzire in scaune (optiune destul de prezenta si pe clasa compact)?! please, BMW- BUJOARA?! nu mai vorbesc de cutie automata, masaj, ventilatie, scaune sport/confort, senzor ploaie etc

una este sa tii la ea, alta e sa crezi ca e full options (cu exceptia celor ce-i lipsesc). bafta la vanzare!

mai citeste odata....si vezi ca esti la sectiunea "masina mea"

deci..nu imi vine sa cred :twoup:

ps:frumoasa masina

A spus cĂŁ unii ar spune cĂŁ e extrafull, el a spus cĂŁ dotĂŁrile sunt standard.

-----

S-o stãpâneºti sãnãtos În continuare, e o maºinã frumoasã!

mai citeste odata....si vezi ca esti la sectiunea "masina mea"

deci..nu imi vine sa cred :)

ps:frumoasa masina

"cred ca ma voi desparti de ea cu conditia achizitionarii unui model mai nou"...e ceea ce a spus omul (ce intelegi prin despartire? ca nu mai dorm impreuna? :twoup: )

frumoasa masinuta!

@radusky: in sertaru' de jos din stanga... xanax ii zice!

usor, nu te enerva! se va rezolva cu compensatele! la urma urmei ce te aprinzi! am inteles, omul nu o vinde, se "desparte" de ea! nu e full options, ci e ceea ce unii spun ca ar fi...fara...cum spui tu, asa ramane...doar nu te enerva! stii ca nu iti face bine...si, bineinteles, frumoasa masinuta!!

nu cred sa fi avut faruri si triple pe semnal galben. asa am luat masina si cunosc istoricul ei din 2006 de cand a intrat in tara. eu am masina de 2 ani si fostul proprietar este un prieten apropiat.

Ma rog, tu stii mai bine. Dar nu vad de ce sa-ti pui semnalizatoare galbene pe aripi daca masina a fost echipata din fabrica cu semnale albe. Si eu le-am schimbat pe E39, dar le-am schimbat pe toate. In general cand masina este lovita in fata, toti preferea sa-si schimbe farurile cu cele cu semnal alb pentru ca arata mai bine, si daca tot schimbi farurile schimbi si stopurile.

Una peste alta, masina arata frumos tare ! :twoup:

radusky te salut si vreau sa iti spun ca m-am amuzat teribil pe spusele tale. am observat ca tu citesti numai cum iti convine tie si ai dat alta interpretare frazelor, dar e si greseala mea pt ca din graba nu am pus virgulele unde trebuie. ca ma despart de ea asta e ceva posibil, dar asta peste 1 an sau 2 nicidecum maine . am spus ca ma voi desparti de ea, dar pe praful asta nu cred ca o sa fie prea curand. ca optiuni am recunoscut ca nu e full masina. e chiar departe de a fi full, dar ca aspect interior si exterior arata mult mai bine ca muuuulte 5-are care pot fi si full. am un minim de optiuni adica clima automata, comezi volan si pilot automat.

radusky te salut si vreau sa iti spun ca m-am amuzat teribil pe spusele tale. am observat ca tu citesti numai cum iti convine tie si ai dat alta interpretare frazelor, dar e si greseala mea pt ca din graba nu am pus virgulele unde trebuie. ca ma despart de ea asta e ceva posibil, dar asta peste 1 an sau 2 nicidecum maine . am spus ca ma voi desparti de ea, dar pe praful asta nu cred ca o sa fie prea curand. ca optiuni am recunoscut ca nu e full masina. e chiar departe de a fi full, dar ca aspect interior si exterior arata mult mai bine ca muuuulte 5-are care pot fi si full. am un minim de optiuni adica clima automata, comezi volan si pilot automat.

salut! nu are ce sa-mi convina sau nu ca vrei sa-ti dai masina sau nu, are sau nu multe optiuni. doar ca tu ai spus ca, crezi ca o vei da cu conditia cutare. vorbesti de ea ca si cum ar fi un capitol incheiat. asta e tot! mai glumim! de aici si pana la jigniri si comportament pasiv-agresiv de copil expus prea mult la violenta (nu e vorba de tine) e o distanta despartita de mojicie si mitocanism. in rest masina e cum e, nici prea prea, nici foarte foarte (unul din miile de 520d din tara). intre noi fie vorba, faptul ca tii la ea nu justifica ca i-ai dat un nume :twoup: ...ai vazut episodul din TG in care hammond isi boteaza masina si ceilalti fac bascalie de el? e doar amuzant! la urma urmei, decat sa iti pui fanioane si cruciulite, pseudotunninguri cu M, mai bine ii dai nume...just don't get too sentimental! toate cele bune!

porecla masinii a ramas asa dupa ce m-am intalnit intr-o seara cu prietenii sa plecam undeva la munte cu mai multe masini. iar unul dintre ei fiind mai glumet din fire a intrebat: merge mah bujoara ? Si de atunci a ramas asa. Si ei au porecle la masini. unu are furia rosie, altu furia gri si tot asa ....

on: de masina m-am bucurat si sunt in continuare multumit de ea, dar niciodata nu credeam ca in 2 ani o sa scada pretul masinii la jumate fata de cat am dat eu pe ea

porecla masinii a ramas asa dupa ce m-am intalnit intr-o seara cu prietenii sa plecam undeva la munte cu mai multe masini. iar unul dintre ei fiind mai glumet din fire a intrebat: merge mah bujoara ? Si de atunci a ramas asa. Si ei au porecle la masini. unu are furia rosie, altu furia gri si tot asa ....

on: de masina m-am bucurat si sunt in continuare multumit de ea, dar niciodata nu credeam ca in 2 ani o sa scada pretul masinii la jumate fata de cat am dat eu pe ea

...in curand n-o sa mai aiba prea multe petale "BUJOARA" ta...vine iarna :twoup:...cu criza asta, sa nu devina cumva SCAIET (fara violente verbale, mai glumim si noi :)