Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Schimb suspensie M cu suspensie stock

Recommended Posts

Schimb suspensie M de pe E36 compact cu suspensie stock.

Operatiunea se poate efectua in orasele Piatra Neamt, Roman, Bacau sau Iasi (incepand cu octombrie).

Masina este a sorei mele, ea declarandu-se nemultumita de garda la sol prea joasa.

Am eu supensie stock data jos de pe masina mea,este in stare foarte buna(telescoapele pe fata au fost schimbate in Germania nu cu mult timp inainte sa o cumpar eu).Daca te intereseaza da-mi de veste, gasim si o solutie cu transportul sa fie bine pt amandoi,eu sunt din Lugoj .

P..S..Suspensia ta in ce stare este,cu ea a iesit masina din fabrica ?

Da, suspensia este din fabrica si este intr-o stare foarte buna. Masina are un an de cand am adus-o in tara si in timpul asta a rulat aproximativ 10000 km.

Eu si asa o tin sus in pod ,pe masina nu o mai pun pt ca arata masina ca o barca (virgula),cu jante r17,deocamdata am suspensie sport care ma rupe de spate pe drumuri proaste,as incerca sa vad cum sta cu una de M.

Daca te intereseaza,imi spui si iti pot trimite suspensia mea inainte dupa care tu o trimiti pe a ta ,si fiecare isi plateste curierul la piesele achizitionate .Asa vad eu o solutie ,bineinteles daca esti si tu de acord.

P.S..Eu am si flansele originale la ele,in stare foarte buna (le-am schimbat odata cu suspensia)Daca flansele de pe suspensia M difera ,ar fi indicat sa schimbam si flansele.

Edited by calinbmw2000

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.