Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

intretinere piele

Sorin7650

Recommended Posts

Salutari!

de curand mi-am innoit jucaria , achizitionand un e39 525d 2003...care are tapiserie piele...as fii curios daca s-a mai discutat despre intretinerea pileii in vre-un topic, pentru ca eu am rasfoit putin,dar nu am gasit nimic concludent, imi cer scuze daca mai exista un topic, si va rog sa ma trimiteti acolo.

in alta ordine de idei...as fii interesat de un produs pe care il folositi pentru a intretine periodic pielea de pe scaune,bancheta si fete de usi...un produs care sa intinda pielea...sa nu devina tare si "casanta". am fost la o spalatorie si pentru un "mini"- tratament mi-au cerut 50 de lei..folosind o solutie din Germania (tot ce e din Germania devine subiect tabu), au sters interiorul cu apa in prima faza, apoi aplicand aceasta solutie cu buretele de spalat vase intr-un strat subtire...rezultatul a fost ok, zic eu.

tin sa precizez ca persoana de la care am cumparat masina a intretinut foarte bine interiorul si asa as dori sa continui si eu.

multumesc si apreciez orice sfat!

Salutari tuturos! :)

am gasit, m-am grabit...se poate inchide, exista deja o discutie pe tema asta... imi cer scuze! :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.