Jump to content

dauna care depaseste dublu primei de asigurare

Acelover

Recommended Posts

o sa ma interesez de aceste detalii. Am numerele de dosar nu am copii de pe notele de constatare deci nu stiu ce e in ele.

am intrebat si eu azi la o persoana care lucreaza cu multe societati de asigurari si cam asta e procedura in cazul Casco , trebuie achitata suma in avans daca reparatia depaseste plafonul ratelor achitate pana la momentul daunei .

daca nu e trecut asa ceva in contractul initial semnat de client, e doar o prosteala de intimidare.

nu mai am contracte de casco prin casa dar stiu clar ca am avut clauza asta scrisa negru pe alb la una din societati . Nu-mi aduc aminte exact care .Daca nu ma insel la BCR si era primul contract pe care m-am straduit sa-l citesc . Deobicei la genul asta de contracte nu stam sa citim , semnam si ne intereseaza doar rata

In Casco al meu se specifica in clar (tot contractul este cu litere mici, ca iti trebuie lupa la el) ca daca o dauna depaseste in valoare dublu primei pe anul in curs, se va achita integral toata prima, daca asigurarea se plateste in rate. Am fost si eu surprins initial, dar asa este clar stipulat in contract. Asta este, nu e nimic ilegal/ilogic.

Citeste polita cu atentie si cu lupa, ar trebui sa scrie asta.

radu_vasile59 @

e f bine ca ai exemplificat, dar aici e vb de 3 daune, de 3 dosare de dauna, deci nu e O SINGURA DAUNA !!

greseala e a clientului, nu citeste never atent contractul, nu face asigurarea cu o persoana care sa-l ajute / sfatuiasca / sustina / indrume, cand are dauna in loc sa repare cat mai repede si valori cat mai mici, asteapta sa se stranga, FIX CAZUL NOSTRU, iar in fata inspectorului de dauna nu stie cum sa vb si ce drepturi are.

salve in leg cu omniasig eu am facut la fel am deschis dosar am revopsit masina la primul doasar la al doilea am schimbat oglinda dreapta si dupa ce am achitat toata suma pe tot anul k acelasi lucru l-au cerut si in cazul meu knd se apropria termenul sa achit dinou rate lunare catre casco omniasig mi-au comunicat k nu mai putem colabora si i-am intrebat de ce si au raspuns k ptr 1000e anual ei au platit catre service-ul respective 3700e valoarea celor doua doasare,deci cred k ai toate sansele sa cauti alta firma de asigurare,poate ai mai multa bafta cine stie dar ai grija cu vopseaua totala k sincer nu mia vreau sa aud de asa ceva,bafta