Jump to content

Doamne fereste! Am ramas traumatizat...

Bobo1987

Recommended Posts

oricum o privesti, o belea cat casa degeaba. si, acum prvind latura umana si materiala, la ce atata chin p ambele familii si atata cheltuiala / pierdere chiar si cu descarcerare / spitalizare pt o prostie d 2 bani ? oricat ai cheltui, nu se stie cum scapa, daca... la cum e sist sanitar azi...mai bine d banii aia ar lua 10 pensionari medicamentele compensate.

Imaginile sunt realitate pura. Pana la urma realitatea poate fi si socanta.

Numai de le-ar vedea cine trebuie si sa constietizeze ce se poate intampla din teribilism.

P.S. NU pot sa ma gandesc decat ca i se poate intampla oricui, ori sa fie lovit ori sa loveasca pe cineva, asa ca imaginile nu ar trebui decat sa ne faca sa reflectam un pic la conduita si comportamentul in trafic.

Prea multa suferinta si pentru ce...

Am mai auzit eu o fazã de acest gen cu ziariºtii. Cicã a avut loc un accident rutier pe nu ºtiu ce ºosea ºi presa a sosit la locul accidentului În acelaºi timp cu cei de la ambulaÞã. Când s-au aplecat cei de pe salvare sã-l salte pe rãnit, unu` de la presã a strigat sã mai lase 2 secunde rãnitul pe asfalt sã-l tragã ºi el În pozã. :twoup:

Merita sa-i bagi aparatul foto pe gat , daca era masa aia de pe asfalt tot asa facea ?

Pai si daca nu ar vedea imaginile ar fi linistiti?

Raul cel mai mare nu e ca imaginile sunt in presa, ci faptul ca un om a putut ajunge in asa stare. Familia nu sufera din cauza imaginilor, sufera din cauza ca imaginile de acolo sunt realitate.

Realitatea din pacate e foarte dura, viteza, teribilismul, inconstienta, neatentia la volan duc la rezultate nedorite.

Cum spui si tu, Dumnezeu sa ne fereasca pe toti de asa evenimente!

Drumuri bune si fara incidente iti doresc!

Multumesc la fel!

Intr-adevar, fiecare si-o face cu mana lui, desi putem deveni victima unui astfel de inconstient oricand. Legislatia ar trebui sa fie mult mai dura cu cei care incalca flagrant legile de circulatie...

Legat de pozele acelea, da, starea celui apropiat doare cel mai mult, insa, zic eu, ar fi trebuit sa le respecte presa suferinta. Una este sa fotografiezi un accident per ansamblu si alta este sa pui pe internet si in ziare niste poze explicite...

Exact! Oricand poti sa fii victima unui inconstient sau oricand poti fi victima propriei tale neatentii.

Eroarea umana e un unul din factorii principali ai accidentelor rutiere.

Chiar ieri am auzit de niste cunostine, au avut accident, unul usor dar cauza a fost neatentia, soferul butona la telefon si nu a vazut ca vehiculul din frata a franat. Poate odata ce ai vazut astfel de imagnii iti pui o intrebare si iti iei mai in serios rolul de sofer.

Nu stiu daca iti mai aduci aminte de emisiunea lui Virgil VochinĂŁ - Refletii rutiere. Erau prezentate doar accidente, mesajul se vroia unul clar: alcoolul, viteza, neatentia fac victime si produce durere. Nu stiu de ce nu mai exista o astfel de emisiune banuiesc ca CNA-ul a interzis-o or fi fost imagini prea explicite dar prindea bine. Macar te pune pe ganduri iti pui problema sigurantei si iti mai taie din elan atunci cand esti la volan.

Da, imi aduc aminte de emisiune. Insa nu stiu daca poate ceva sa responsabilizeze o mare parte dintre soferi. Ma uit azi la stiri...groaznic, un sofer de 22 de ani a intrat pe constrasens pe o portiune de drum unde erau doua benzi pe sens, DOUA...si loveste un alt autoturism care vine din sens opus. :twoup: Rezultatul: 4 morti, toti din masina care circula regulamentar... :) Bietii oameni, au murit nevinovati!!! E strigator la cer!!! :)

Marea majoritate a ziaristilor sunt niste idioti, mai ales aia de prin provincie. Niste idioti ajunsi ziaristi. Cum au venit si la mine cand am facut accident (nu din vina mea) si mai sa sara pe mine cu intrebari, alea alea.

Si un alt tampit de ziarist local, a scris in ziar "Politia spune ca ambii soferi au avut partea lor de vina." , desi eu 100 % n-am avut nicio vina, inafara de aceea ca ma aflam pe sosea si ca n-am sarit in sant (doar m-am dus cat de mult am putut pe dreapta, si tampitul care depasea pe contra sens a intrat in mine :twoup: ) .

Am aflat numarul handicapatului, il sun si-l intreb "Bine domne, de ce ai scris asa?" . Si retardatu` ce-mi zice, "Ca sa va enervez pe dvs."

Desi dobitocul stia cine sunt (ma rog, nu c-as fi vreo vedeta pe plan local, dar totusi).

Niste oameni (ca pana la urma, ziaristi sau nu, tot oameni sunt si ei, ca si noi. Si la ei, ca si la noi, unii sunt mai de rahat decat altii :) ) fara moralitate, etc.

Nu stiu daca iti mai aduci aminte de emisiunea lui Virgil VochinĂŁ - Refletii rutiere. Erau prezentate doar accidente, mesajul se vroia unul clar: alcoolul, viteza, neatentia fac victime si produce durere. Nu stiu de ce nu mai exista o astfel de emisiune banuiesc ca CNA-ul a interzis-o or fi fost imagini prea explicite dar prindea bine. Macar te pune pe ganduri iti pui problema sigurantei si iti mai taie din elan atunci cand esti la volan.

Erau imaginile foarte explicite , imi aduc aminte bine acest aspect . Si mai cred ca nu fac mare lucru aceste imagini , daca esti bou ramai bou , nu te schimba 3 poze , cand esti la volan uiti de toate .

• 2 weeks later...
Da, e drept ca reporterii romani se folosesc de orice imagine socanta pentru a atrage atentia publicului, ceea ce e total lipsit de etica din partea lor, mai ales in acest caz.. Dar e o parte a situatiei pe care nu o inteleg.. nu a sarit nimeni cu un stingator sa il ajute pe soferul prins in masina...? :twoup:

intr-o camera plina cu bebelusi din sute de oameni in cladirea aia, la un incediu relativ putin violent, nu a sarit macar unul, sau sa fi incercat ceva. . Si tu vrei ca cineva, pe strada, sa se apropie de o masina care e in flacari si care mai poate si exploda pe deasupra..