Jump to content

Bucuresti: Inca un accident stupid cu masini bengo

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Presupun ca ati vazut la stiri accidentul de pe Dorobanti in care a fost implicat (si vinovat) soferul BMW-ului.... :)

Acum, trec peste comentariile de la stiri gen : bolidul bmw, etc, etc... dar frati crestini, omul se dadea la liniute cu 318d parca, cu o motocicleta :blink:

Ma bucur ca n-a crapat nimeni, dar baiatul nu e intreg la creier :) o fe membru pe aici ? :)

Edited by poleposition

Guest poleposition

pai... un baietas de 20 de ani, cu permisul luat de 6 luni, posesor BMW E46 diesel (318d parca), se alerga cu 150km/h pe Calea Dorobanti, din directia Perla catre Televiziune cu un motociclist..... :blink:

Omul nostru a pierdut (se pare) controlul si a intrat fix intr-o sucursala ING Bank, nu inainte de a acrosa o masina de teren care mergea regulamentar si o Dacie parcata prin zona.... aaa s-a intamplat noaptea.

Dacia, facuta "muci", bmw-ul asemenea....

Cata inconstienta!!!!!! Stau si ma intreb pana cand? Oare ce ar trebui facut pt sensibilizarea acestor soferi ucigasi si sinucigasi! Nu pot sa imi dau seama cum in alte tari exista atata disciplina si respect in trafic, iar la noi parca ar fi concurs de marlanie si inconstienta! Sunt curios daca acest nou cod rutier va avea vreun efect benefic asupra sigurantei rutiere!

Guest poleposition

Pai Dane, asa ar trebui sa puna galme si pe Kiseleff, pe Cal. Grivitei, Pe Bd Expozitiei etc.... nu asta e solutia cred. De fapt nu cred ca exista nici o solutie pentru cursele astea, sau poate candva, undeva un loc unde sa mergi cu masina si sa o alergi cat poftesti, pana iti sar tachetii sau ramai fara benzina.... si nu ma refer la cursele alea penibile de pe baneasa (parca) ci, pur si simplu, un circuit , o taxa ceva lunara... si pana mea, pedal to the metal.... s-ar mai descarca ceva adrenalina astfel. :)

Sau mai bine, fara taxa, sponsorizat de Politia Rutiera si de Guvern, ca tot baga astia texte cu"viata are prioritate" and shit.... :blink:

Pai Dane, asa ar trebui sa puna galme si pe Kiseleff, pe Cal. Grivitei, Pe Bd Expozitiei etc.... nu asta e solutia cred. De fapt nu cred ca exista nici o solutie pentru cursele astea, sau poate candva, undeva un loc unde sa mergi cu masina si sa o alergi cat poftesti, pana iti sar tachetii sau ramai fara benzina.... si nu ma refer la cursele alea penibile de pe baneasa (parca) ci, pur si simplu, un circuit , o taxa ceva lunara... si pana mea, pedal to the metal.... s-ar mai descarca ceva adrenalina astfel. :)

Sau mai bine, fara taxa, sponsorizat de Politia Rutiera si de Guvern, ca tot baga astia texte cu"viata are prioritate" and shit....  :blink:

124770[/snapback]

I-am auzit pe multi care spuneau ca o cursa organizata legal, pe circuit, unde cel putin siguranta celorlalti nu e pusa in pericol, nu este o cursa care sa le satisfaca nivelul de adrenalina. Din pacate conceptul de motor sport in Romania este perceput ca liniuta cu 200 in intersectiile mari din Bucuresti sau depasiri prin dreapta sau contrasens (Bucuresti - Comarnic) cand e coloana de 100 de masini pe ambele directii.

21. sa va explic
Mihai (9 sep 2006 13:46)

bai copii....ideea e ca baiatul care a facut accidentul cu bmw-ul nu avea permis si a furat cheile de la masina de la parinti...voi normal...haos mare ...cat de inconstient sa fii ca parinte sa il lasi sa faca asa ceva ...sau cat de prost sa fii tu sa furi masina sa o faci praf....raspunsul e simplu.....tu fiind necopt si copil comiti o greseala...wow....oricine greseste ...si parintii nu tre sa traiasca cu totul ascuns de frica copilului.... s-a intamplat....nu a murit nimeni slava domnului .....pe ING tot aveam boala ca nu le merge programul dupa ora 11 la SELF BANK ....se pare ca l-a deschis ala frumos .....

deci avea sau nu permis?

deci e ING SELF BANK inchis sau nu dupa ora 11?

referitor la articolul respectiv, de ce naibi infloresc frate asha evenimentele?

auzi: "...bmw-u zbura...", cred ca ala care a scris era frustraat de faptul ca nu a intrat la aviatzie.

acu omu care citeshte ce intzelege: moaaaama frate ce viteza avea ala, cred ca peste 300 , ca avea mashina bengoasa :)

:blink:

Edited by maxx1nsane

Tu lucrezi Laur la ING? :blink:

126456[/snapback]

NU! Eu multinational...NEVER!

primesc insa foarte multe mailuri...Banuiesc insa ca sursa pozelor e un angajat ING. Mai sunt cateva poze in mailul ala axate in special pe distrugerile sediului lor...Le-am considerat neinteresante pentru noi.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...