Jump to content

Unde sa fac revizia

CooLmaN

Recommended Posts

Sal, in octombrie anul acesta trebuie sa fac revizia la masina si multi mi-au recomandat sa o duc in Ungaria sau Germania, nu in Romania...

Ceva recomandari cum sa procedez, un contact de-afara pentru a face o programare ??? As prefera in szeget, ungaria, fiind aproape de timisoara....

10x

daca te poti duce in germania cred ca ar fi mai mult decat perfect. acolo vor fi identificate si remediate in cel mai profesionist mod si real toate problemele. dar daca e vorba doar de un schimb ulei nu se renteaza, poti sa il faci linistit si aici. cat te duci pana in germania si inapoi tre sa faci iar schimbul. nu te duce la reprezentanta in romania ca aia te storc de cash aiurea. un schimb de ulei la masina mea e vreo 6-7 milioane si in reprezentanta e 15. Edited by bmwseria520d

Vrajeala.

Vad ca esti din Timisoara. Daca e o simpla revizie poti merge la BanatCar fara probleme.

Bei o cafea, urci pe scari si te uiti la ei cum lucreaza in service. Sunt oameni de treaba pe acolo.

Nu stiu cat de meserie sunt daca trebuie ceva mare gen schimbat bloc motor sau dinastea dar pt o revizie linistit poti merge la ei. Eu tot la ei am mers si au fost de fiecare data ok.

Acum ca masina a iesit din garantie, tot la ei voi merge...

eu sunt satul de asa zisele reprezentante de pe la noi . care lucreaza sub egida bmw dar nu respecta deloc preturile si pun adaos comercial. mai pe scurt sunt srl-uri care pun pe primul loc profitul si dupaia se gandesc la client. deci pleci multumit de la ei, dar si cu gaura serioasa la buzunar.

Un prieten apropiat a fost la reprezentanta cu masina pe platforma ca nu mai intra in viteze. Si i-au facut constatare domne: volanta, kit ambreiaj ..... vreo 80 de milioane. A plecat deacolo speriat de pret. A fost cu masina la un mecanic umil si priceput si a descoperit ce avea de nu intra in viteze. ERA TIMONERIA DE LA CUTIE. ADICA S-A RUPT CEVA ACOLO LA MANETA DE VITEZE SI NU MAI INTRA IN VITEZE DIN ACEASTA CAUZA. asta asa ca fapt divers.

Edited by bmwseria520d

daca te poti duce in germania cred ca ar fi mai mult decat perfect. acolo vor fi identificate si remediate in cel mai profesionist mod si real toate problemele. dar daca e vorba doar de un schimb ulei nu se renteaza, poti sa il faci linistit si aici. cat te duci pana in germania si inapoi tre sa faci iar schimbul. nu te duce la reprezentanta in romania ca aia te storc de cash aiurea. un schimb de ulei la masina mea e vreo 6-7 milioane si in reprezentanta e 15.

Daca e 15mil la reprezentanta vs. 6-7mil pe nu stiu unde, de ce recomanzi Germania ? Pana in Germania mergi gratis? Drumul nu-l mai pui?

Un prieten apropiat a fost la reprezentanta cu masina pe platforma ca nu mai intra in viteze. Si i-au facut constatare domne: volanta, kit ambreiaj ..... vreo 80 de milioane. A plecat deacolo speriat de pret. A fost cu masina la un mecanic umil si priceput si a descoperit ce avea de nu intra in viteze. ERA TIMONERIA DE LA CUTIE. ADICA S-A RUPT CEVA ACOLO LA MANETA DE VITEZE SI NU MAI INTRA IN VITEZE DIN ACEASTA CAUZA. asta asa ca fapt divers.

La tine asta e o revizie ????

am zis daca se poate la un feedback la ce a zis el. eu nici nu pomeneam de germania daca el nu zicea. dar nicidecum pentru un simplu schimb de ulei. iar cealalta chestie am ziso referitor la reprezentantele bmw de pe la noi ca fapt divers referitor la preturile pe care le practica. pe cine il dau banii afara din casa nu are decat sa se duca sa dea cu banii dupa ei.

• 4 weeks later...

Am facut astazi revizia si schimbul de ulei la banat car cum ati zis si voi.In urma reviziei au mai constatat :

-garnitura baie ulei trebuie schimbata

-garnitura cutie de viteze schimbata si indicat spun ei schim si de ulei la cutie

-discuri de frana spate fata schimbate, mentionez ca masina are 100000km intre care 45000 in romania

Ce recomandari imi dati?

Sa le schimb la ei sau sa mai astept alte pareri?

Am facut astazi revizia si schimbul de ulei la banat car cum ati zis si voi.In urma reviziei au mai constatat :

-garnitura cutie de viteze schimbata si indicat spun ei schim si de ulei la cutie

-discuri de frana spate fata schimbate, mentionez ca masina are 100000km intre care 45000 in romania

Ce recomandari imi dati?

Si a mea e tot acolo azi :twoup: Ma duc pe la 5 sa o iau. tot schimburi de ulei si alte cele...

Eu as merge la ei mai putin pentru discuri si placute. Spun asta pentru ca placutele originale mi se par dezastru. Scartaie masina ca un autobuz si as vrea sa trec pe altceva gen ATE. Cum nu vor accepta sa vin eu cu placute si discuri, eu mi le voi schimba cel mai probabil singur sau pe undeva unde pot sa vad ce fac mecanicii aia...

ce era mai important nu mi-ati raspuns... ei recomanda la schimbarea garniturii si schimbarea uleiul din cutie....asta costa ceva bani

Voi ce zicetzi, sa schimb si uleiul, sau doar garnitura

Si a mea e tot acolo azi :twoup: Ma duc pe la 5 sa o iau. tot schimburi de ulei si alte cele...

Eu as merge la ei mai putin pentru discuri si placute. Spun asta pentru ca placutele originale mi se par dezastru. Scartaie masina ca un autobuz si as vrea sa trec pe altceva gen ATE. Cum nu vor accepta sa vin eu cu placute si discuri, eu mi le voi schimba cel mai probabil singur sau pe undeva unde pot sa vad ce fac mecanicii aia...

Cred ca ne-am intalnit pe-acolo inseamna, ca si eu am plekt la 5 si 20 ca mi-au facut si ITP-ul la ea

incearca pe la 140.000 km sa schimbi uleiul la cutie.

si poate nu la reprezentanta.

din foarte limitatele mele cunostinte cred ca ar trebui sa-l schimb tot la ei... daca fac schimbul de ulei care e usor la ei, asta la cutie e mult mai important ma gandesc....

Ce recomandari imi dati?

daca e vb de cutie automata cel mai indicat e sa faci schimbul la ei . Oricum e f bine ca schimbi uleiul , undeva la 50-80 k e intervalul de service pt cutie automata dar ei nu recunosc si nu promoveaza asta .

hai las-o dracu, sa faci o banala revizie in alta tara... mai ia cu lol :twoup:

nu e chiar asa barosane, multzi s-au plans inclusiv pe forum, ca la revizii la reprezentantele din romania, apar probleme care in mod normal n-ar trebui sa fie, si ei apar cu mereu banala fraza " Noi recomandam s-o schimbi " , si poate nu ar trebui schimbata...

Asa mi-au recomandat mai multzi...

• 4 months later...

Ce recomandari imi dati?

\

nu astepta cu garniturile,la cutie schimba si filtrul cu baia daca nu o sa curga din nou , la frane in ultima vreme au avut reduceri de 20% ( discuri si placute ) si franarea cu piese originale e alta ca cu ATE sau......

salut nu vreau sa fac pe desteptul ,dar nu precizezi ce fel de cutie ,de viteze ai pe masina,automata sau manuala????daca ai cutie manuala ,e simplu mergi pe mana celor de la service

dar daca ai cutie automata (steptronic) este cu totul altceva dar si asa poti merge pe mana lor daca iti garanteaza ,ca in cazul unei defectiuni la cutie vor suporta cheltuielile si minima conditie piesele adica garnitura de la cutie plus baia de ulei si uleiul de cutie automata trebuie sa fie neaparat de la bmw si daca te duci singur sa cumperi uleiul de cutie sa iti iei un recipient de plastic deorece ei nu au si iti trebuie daca nu ma insel vreo 6 litri. dar repet daca cutia e viteze este automata mergi mai bine la o reprezentanta bmw ,un prieten cu un seria 7, a platit ptr tot circa 2200-2400 ,si a schimbat ulei cutie, baia de ulei plus garnitura.