Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

unde sunt senzorii airbag? e46

Gully

Recommended Posts

Poate fi senzorul de prezenta din scaun dreapta ... mare porcarie la multe E46 se aprinde martorul de la senzorul respectiv si te pun sa schimbi o gramada de senzori si cabluri si defectul e constructiv (parerea mea) ...

Am vazut o gramada de E46 toate cu martorul de airbag aprins ...

Masina mea cand am cumparat-o nu era aprins .... s-a aprins din senin (am resetat eroarea s-a stins) apoi am fost la RAR si s-au urcat cu genunchiul pe scaunul dreapta fata si poc iar s-a aprins ... atunci m-am aprins si eu si am desfacut bordul si am dezlipit led-ul cu pricina si am incheiat problema. (nu iti recomand asa ceva dar pe mine m-a scos din sariti)

Am incercat si pe la reprezentanta unde imi ziceau ca cablul de airbag sofer are probleme ... pfff aiurea s-a intins cumva cand viram sau ce ? :twoup: (stiu multi care au schimbat o gramada de chestii si la fel ... martor aprins)

Pe scurt este o "buba" la E46 si nu imi mananc nervii cu ea ! singura intrebare este sar sau nu sar airbag-urile cu martorul aprins ? Sper sa nu fie cazul sa verific acest lucru ...

Poate fi senzorul de prezenta din scaun dreapta ... mare porcarie la multe E46 se aprinde martorul de la senzorul respectiv si te pun sa schimbi o gramada de senzori si cabluri si defectul e constructiv (parerea mea) ...

Am vazut o gramada de E46 toate cu martorul de airbag aprins ...

Masina mea cand am cumparat-o nu era aprins .... s-a aprins din senin (am resetat eroarea s-a stins) apoi am fost la RAR si s-au urcat cu genunchiul pe scaunul dreapta fata si poc iar s-a aprins ... atunci m-am aprins si eu si am desfacut bordul si am dezlipit led-ul cu pricina si am incheiat problema. (nu iti recomand asa ceva dar pe mine m-a scos din sariti)

Am incercat si pe la reprezentanta unde imi ziceau ca cablul de airbag sofer are probleme ... pfff aiurea s-a intins cumva cand viram sau ce ? :twoup: (stiu multi care au schimbat o gramada de chestii si la fel ... martor aprins)

Pe scurt este o "buba" la E46 si nu imi mananc nervii cu ea ! singura intrebare este sar sau nu sar airbag-urile cu martorul aprins ? Sper sa nu fie cazul sa verific acest lucru ...

mi-a mai spus cineva de plasa scaunului din dreapta... cred ca o s-a demontez sa vad ce e cu ea

nu vreau sa scot ledul din bord... m-am gandit deja la asta, asa am facut la masina lu socru-miu

Pai nici nu ti-am recomandat dar e cam nasoala si enervanta problema asta mai ales cu deciziile care se fac in service-urile noastre ... schimba cablul ala senzorul ala etc etc ... poc se aprinde iar martorul te enervezi etc etc ...

Te inarmezi cu rabdare multa si problema se rezolva :twoup:

exista niste "module" care se mufeaza in locul mufei senzorului(plasei) si fac un bypass, anuleaza eroarea, va avea efect ca si cand tot timpul e cineva pe scaun.

Chiar interesant ! De unde se pot comanda aceste module ? Sincer m-ar interesa pentru siguranta mea !

Multumesc anticipat !