Jump to content

Pachet M3

LiviutzP

Recommended Posts

Cel mai bun pretz la pachetul MII original si nou il ai aici: www.salesafter.de.

639eur si contine: spoiler fata/spate, praguri stg/dr, perechea de proiectorare de ceatza.

- mai ai nevoie suplimentar de "difusor"-ul din spate (partea neagra inferioara a spoilerului) care se livreaza in functie de toba finala (1 sau 2 tevi) si de tubulatura de racire a franelor (de la spoiler la discuri in fatza).

• 2 weeks later...
Puteti sa-mi spuneti de unde pot sa-mi iau un pachet M3 (si in ce consta) pe masina si cam la ce pret ar ajunge ?  Eu momentan locuiesc in CJ ...daca stiti de unde pot sa fac rost de un set de angel eyes ?

124869[/snapback]

iti pot face o oferta daca imi dai te rog seria de caroserie a masinii.

sau daca imi dai mai multe detalii despre :an fabricatie, are sau nu senzori de parcare???

Lucian

fuck...daca stiam ca aduci la doar atatza bani imi luam si io pe coupeu :blink:  :)

132755[/snapback]

o intrebare: tu ai 2 bmw? ala cu jante de m6 :) si pisicutza aia? pe care din ele ti-ai pus pachetu m? si cat a costat...! si ink o intrebare...cat iti consuma 325i u ala cu jante m6 ?? :) ( daca nu sunt prea indiscret )

• 4 weeks later...
bara fata,praguri, bara spate (cu plasticaraie, suruburi,proiectoare)

Lucian

132102[/snapback]

e ok, dar pachetul complet mai include si eleronul acela micut, si masca cromata.... si daca e sa ne intereseze in cat timp il poti aduce..... si ce facem cu cele vechi gasim unde sa le vindem? sau le accepti la schimb?

e ok, dar pachetul complet mai include si eleronul acela micut, si masca cromata.... si daca e sa ne intereseze in cat timp il poti aduce..... si ce facem cu cele vechi gasim unde sa le vindem? sau le accepti la schimb?

141967[/snapback]

pachetul pe care eu il aduc este original BMW si contine exact ceea ce gasesti in documentul atasat.

costa 950 EURO pentru lim;

costa 1050 EURO pentru coupe.

Lucian

pachet_M3.pdf

pachetul pe care eu il aduc este original BMW si contine exact ceea ce gasesti  in documentul atasat.

costa 950 EURO pentru lim;

costa 1050 EURO pentru coupe.

Lucian

142007[/snapback]

marfa.... pai daca e tinem legatura.... i daca e poi sa faci rost si de masca si de eleron???? eventual si jante???

• 2 weeks later...