Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

CD Professional E81, E82, E87, E88, E90,E91,E92, E93

Guest

Recommended Posts

Vand CD Professional - citeste orice, functioneaza impecabil cu o exceptie - dispar linii de pe display. Il vand sau cumpar display (poate are cineva un CD defect... unde o fi norocu'). Este de pe un E87 din 2005

Pret 150 euro,

Bonus amplificatorul Hi-fi

post-10119-1284547363_thumb.jpg

• 3 weeks later...
nu e ce caut din pacate :twoup: spor la vanzare

de curiozitate - de ce aveai nevoie? Este vreo diferenta intre asta si alt CD Professional de seria 1-3?

nu e ce caut din pacate :) spor la vanzare

si daca tot te-am "prins" - ai idee unde as putea sa ii gasesc un display de schimb?

PENTRU DORITORI:

CD ul arata impecabil - poza nu il avantajeaza. Nu este tocit, zgariat sau altele asemenea.

nu se vinde display separat,piesa noua completa e 278 euro ; nu e diferenta,dar nu ma intereseaza pe mine acest modul

am inteles. multumesc de raspuns - bafta sa gasesti ceea ce cauti.

nu se vinde display separat,piesa noua completa e 278 euro ; nu e diferenta,dar nu ma intereseaza pe mine acest modul

post-10119-1286192249_thumb.jpg

post-10119-1286192328_thumb.jpg

sal , unde se monteaza amplificatorul HIFI ? E perfect functional ?

in portbagaj. la E87-E81 in stanga, ascuns. presupun ca si la E90 tot asa.

Da, este perfect functional.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
La ce pret? De unde?

Doar display-ul sau toata partea frontala?

toata partea frontala, de pe ebay. si am dat cam 50 de USD, cu tot cu transport.

dar ce problema are al tau? ca am gasit pe cineva aici, in Bucuresti, care repara. de obicei pica folia, si tipul asta o schimba - altfel spus daca ai pixeli lipsa. la al meu cica nu mai avea solutie - era stricat display ul in sine. cand se incalzea incepea sa se stearga..

Edited by mihaipg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.