Jump to content

Porsche Cayenne Turbo

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Il dau la schimb, pt ca vreau o masina mai mare pt nevasta-mea, iar ea vrea tot BMW.

Eu raman la Porsche Cayenne, insa un Turbo S (550 CP).

Motor V8 4,5 Litri BI-TURBO

450 CP

5.3 secunde 0-100

Aprox 270 viteza maxima - fara limitare din fabrica.

Aprox 2.700 Kg

Are asa:

- Interior Piele (naturala, perforata, ventilata)

- Bord imbracat complet in piele

- Plafon Alcantara

- Navigatie Mare

- Trapa Sticla el.

- Display LCD secundar intre ceasurile de bord

- TV/VIDEO/DVD/MAIL

- Clima 4 ZONE complet independenta (pasageri fata si pasageri spate/stanga, dreapta)

- Climatizare Portbagaj

- Climatizare torpedou

- Incalzire in scaunele fata

- Incalzire in bancheta spate

- Jante 20''

- Cruise control

- Bi-Xenon - High Beam assist

- Cornering Light

- Active steering, ma rog Servotronik ii zic astia

- Suspensie PNEUMATICA reglabila pe 5 nivele de inaltime

- Suspensie reglabila pe duritate (3 nivele)

- 4x4, 2 blocante fata-spate

- up hill si downhill control

- active roll-bar si side roll control

- diverse setari pt 4x4 in functie de drum, munti, ape, si asa mai departe

- PDC fata spate

- Soft close

- Oglinzi exterioare Auto Dim electro chrome incalzite si rabatabile electric

- Porsche Entry&Drive system

- Memorii la VOLAN, SCAUNE (INCLUSIV PASAGER), OGLINZI

- Volan incalzit, reg. electric

- Sistem audio BOSE Surround, inclusiv subwoofer OEM

- 3 memorii pt telecomada garaj etc

- GPS (accelerometru si busola) + semnal SOS prin GPS

- Telefon

- Diverse sisteme de siguranta gen PCM, PSM, ABC, PASM etc

- Geamuri si parbriz atermice

-Geamuri spate si luneta PRIVACY GALSS

- Comanda schimbare viteze pe volan (+/-) in modul manual

- Perdelute geamuri spate

- Protectie plasa pt caine

- Sistem monitorizare presiune pneuri

- Lumina ambientala la interior (iluminare pedalier / oglinda retrovizoare / iluminare sub scaunele fata pt pasagerii spate etc) - reglabil 5 optiuni

- Pachet lumini exterior (lumina la oglinzi, aripi)

- Functie confort "entry / exit" se retrage/trage scaunul sofer si se ridica/lasa volanul cand deschizi/inchizi portiera, pentru a inlesni accesul/iesirea din masina

Pretul de vanzare este 30.000 Euro, ca idee.

post-669-1284672452_thumb.jpg

post-669-1284672460_thumb.jpg

post-669-1284672468_thumb.jpg

post-669-1284672474_thumb.jpg

post-669-1284672483_thumb.jpg

post-669-1284672494_thumb.jpg

post-669-1284672501_thumb.jpg

post-669-1284672510_thumb.jpg

post-669-1284672519_thumb.jpg

Edited by poleposition

Cum ai facut de nu s-a aprins led-ul acela rosu? Trebuie sa sting si eu un led si nu stiu cum, poate ma ajuti :twoup: .

Radem, glumim, dar treaba cu kilometrii aiurea nu e in regula. Poate fi considerata inselaciune. Am inteles ca in Germania sanctiunile sunt destul de nasoale.

[quote name='trafic2k'

@ aurelian o schimba cu un bmw mai mare pentru sotie, iar pole o sa-si cumpere un cayenne ts nou probabil :twoup:

Aha.

Altfel, din cate stiu, nu ai de prea mult timp masina (aprox 1 an?). Ai luat-o de noua si daca nu, din ce an este?

Ma bag in seama pentru ca sunt curios cat se devalorizeaza de tare o astfel de bijuterie....

Sa nu fi dat km inapoi....:)

Iti doresc sa ti se intample exact ce mi s-a intamplat mie, sa poti rade mai cu pofta ! :twoup:

Si da, @paul, in tarile civilizate e considerata inselaciune si se pedepseste destul de grav, chiar cu inchisoarea, daca nu ma insel.

ON: Bafta, @pole. Ca sfat, cauta mai bine pe autovit si propune-le tu samsarilor schimburi. Bineinteles, o sa verifici masinile la reprezentanta. :)

Edited by MihaiC

Guest poleposition

Costurile de intretinere sunt ok zic eu, pt genul asta de masina.

Ma uit acum de pe factura, ultima revizie facuta de mine la inceputul anului:

527 RON uleiul,

79 RON Filtru Ulei,

213 RON cele 2 filtre de aer,

133 RONFiltru Polen,

800 RON Placute Spate,

1200 RON Placute Fata

344 RON Set Lamele Stergatare

183 RON Lichid de Frana

292 RON Antigel

150 RON Curatat Clapete acceleratie

Cam asta insemna la mine revizie si ma costa aproximativ 4000 RON + Manopera, nu stau sa adun de pe factura, dar ceva de genul inca 500 RON probabil, deci 4500 RON

Am mai schimbat preventiv distributia:

Curea distribuitie - 427 RON

Rola Curea agregate - 147 RON

Intinzator - 432 RON

Rola Conducatoare Distributie - 220 RON

Rola Conducatoare Distributie - 213 RON

Fulie Pompa Apa - 89 RON

Fulie Pompa Servo - 123 RON

Total Aproximativ 1700 RON + Manopera vreo 600 RON, deci 2300 RON

Am mai schimbat ca era nevoie, Bieleta de Directie Stanga cost: 543 RON + 147 RON manopera, Geometrie apoi, 200 RON. De asemenea am schimbat Bucsa bara stabilizatoare fata - 180 Ron + Manopera 55 RON

Am mai facut o resoftare, update de soft la ECU si Cutie de viteze, nu mai stiu cat a fost ca nu gasesc factura acum. A mai fost ceva dar nu imi amintesc.

Cam asta ar fi. Anul e 2004 si km sunt app 132.000.

Consuma vreo 35% exclusiv in Bucuresti, iar la drum in afara intre 17% si 22% si tehnic este 10 din 10.

Sper ca am lamurit, nu prea mai am timp de forum, deci daca mai e ceva, eventual in PM.

Raspund si aici, dar daca e ceva urgent, pe mail: xxxxxxxxxxgmail.com sau nr de telefon il dau in PM

Sunt al 2-lea proprietar, masina e luata din Ro.

Oricum eu nu tin mult o masina, ma satur repede, doar M6-le l-am avut peste 2 ani, 2 ani de fapt si deja mi se taiase cand l-am dat. Imi place sa variez.

Pe mine in special nu ma deranjeaza absolut deloc anuntul tau, pe mine ma deranjeaz atitudinea cu care sunt luate decizile pe forum si discriminarile care se fac, atata tot nimic mai mult. Din contra eu iti urez succes in vanzarea/schimbul masinii si sa ai parte de noul bmw sa nu trebuiasca sa bagi bani in el sau alte probleme.

Robin Hood, tu esti? :twoup:

nu vezi ca scrie clar si mare ca schimba cu BMW?

vrei sa iti dau n exemple de la rubrica schimburi cu anunturi inchise, te rog frumos

pe de alta parte pole e un coleg simpatic din peisajul pitoresc al forumului

Edited by Dan_316i

Dane, hai sa lasam omul sa-si vanda/schimbe masina.

Si ce daca nu e BMW... daca venea cu vreun Renault la vanzare mai ziceam dar asa...

Cat despre decizii si alte alea in unele situatii... s-a zis totul cu multi ani in urma :twoup: Nu prea mai e nimic nou de zis :)

vrei sa iti dau n exemple de la rubrica schimburi cu anunturi inchise, te rog frumos

pe de alta parte pole e un coleg simpatic din peisajul pitoresc al forumului

pai hai sa-ti explic care-i diferenta intre acele anunturi si asta: cei cu acele "n" anunturi, de cele mai multe ori, PRIMUL lor post suna "Vand sau schimb... tatra turbo" sau ce-o mai fi...

hai totusi sa terminam cu astea, lasa omu sa-si ia bmw ce naiba, daca scria titlu: "cumpar bmw, eventual dau porsche la schimb" era mai bine? :twoup:

Edited by Rhaziel

Daca o pui pe autovit, sa ne tii la curent cu vanzarea, sunt tare curios cum merge piata la masinile astea. Pe deoparte a scazut pretul incredibil, pe de alta parte sunt din alta categorie si n-ar fi normal sa se vanda pe nimic. Adica nu mi se pare normal sa se ceara 20k pe un X5 vechi, cand un Cayene normal a ajuns la 15k.

Guest poleposition
Daca o pui pe autovit, sa ne tii la curent cu vanzarea, sunt tare curios cum merge piata la masinile astea. Pe deoparte a scazut pretul incredibil, pe de alta parte sunt din alta categorie si n-ar fi normal sa se vanda pe nimic. Adica nu mi se pare normal sa se ceara 20k pe un X5 vechi, cand un Cayene normal a ajuns la 15k.

Ai perfecta dreptate. Am pus-o si pe autovit, in cazul in care nu o dau la pretul cerut de mine si nici nu gasesc un schimb interesant, am sa i-o las ei, desi nu o prea incanta ideea.... si nici pe mine sicer sa fiu, adica sa tin 2 masini de genul asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.