Jump to content

Porsche Cayenne Turbo

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition
Are jiji de vanzare :)

Da, stiu, l-a luat la combinatie in contul unei datorii, m-a sunat, insa nu sunt interesat... nu-mi place culoarea :twoup:

Edited by poleposition

Am vazut ieri o emisiune Fifth Gear, in care baietii de acolo comparau pe pista un BMW X5, motor 4,8i si un Porche Cayene (nu stiu motorizarea, dar presupun ca motoarele erau oarecum echivalente ).

Ghici ce? BMW a primit note mai mari la aproape toate testele (siguranta in viraje, timp scos la finalul testului...). Nu stiu la confort cum s-au prezentat cele doua.

Concluzia care se desprinde: e momentul sa aveti din nou BMW, toata familia.

Guest poleposition
Poate vs Cayenne S (desi nici asa), iar cu Turbo sau Turbo S nu exista comparatie. Si aici ma refer si la performante, iar in ceea ce priveste calitatea materialelor, comfort sau tehnologia off road, Porsche este peste orice BMW :twoup: Oricum, e cam in alta liga Porcu. :)

Aurelian ai mers vreodata un Porsche Cayenne Turbo? Doar nu te increzi in ce spun toti aia acolo.

DAca urmaresti aceeasi emisiune dar mai recenta Porsche a reactualizat toata gama si toate modelelel sunt mai puternice decat echivalentul X5.iar la capitolul turbo mai puternic aproape decat orice.

Pole cum merge vanzarea?

Guest poleposition
Fel si fel de schimburi, care mai de care mai amuzante :twoup: de la terenuri, chiar si un apartament sau schimburi cu diferite masini. La modul asta probabil raman si cu asta...

Aurelian ai mers vreodata un Porsche Cayenne Turbo? Doar nu te increzi in ce spun toti aia acolo.

DAca urmaresti aceeasi emisiune dar mai recenta Porsche a reactualizat toata gama si toate modelelel sunt mai puternice decat echivalentul X5.iar la capitolul turbo mai puternic aproape decat orice.

Pole cum merge vanzarea?

Repet, nu am vazut ce motorizare avea Porche-ul (pt ca nu am vazut primele secunde ale emisiunii ) si nici cand a fost realizata emisiunea. Oricum, cred ca era vorba despre masini compatibile dpdv tehnic. Si la BMW nu era vorba de turbo, ci de acel motor de 4,.8i, masina in care cei care au facut testele s-au simtit mai bine decat in Cayene.

Si daca BMW are mai multi bani de dat pe promovare...Bravo lor!

• 2 weeks later...

era un test in autobild daca nu ma insel

x5m vs new cayenne turbo

la acceleratii x5m cica este putin mai agresiv

cutia bmw-ului cica este mai precisa

in schimb bmw-ul nu este la fel de manevrabil ca porsche-ul,pe curbe devenind mai greu de stapanit

suspensia este mai rigida la bmw

consum max in test 51 si ceva bmw 45 si ceva cayenne

daca porsche-ul ar fi avut un model gen x6 as fi luat fara discutii porsche-ul

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.