Jump to content

freaca in aripi

max320

Recommended Posts

poti dar depinde si de diametru si dimensiunea gumelor. si, evident, de starea arcadelor.

ARCĂDĂ, arcade, s. f. 1. Element arhitectural format din unul sau din mai multe arce și din elementele care le susțin (coloane, stâlpi, ziduri). 2. Formație anatomicĂŁ ĂŽn formĂŁ arcuitĂŁ; (ĂŽn special) proeminențĂŁ curbĂŁ la baza osului frontal, situatĂŁ deasupra fiecĂŁrei orbite. – Din fr. arcade.

DanS @ am intalnit destule masini cu rugina la arcade sau reparate prost in urma unei tamponari, chiar aici parca e un coleg care scrie ca pe o parte ii atinge pe alta nu, aceeasi pb o poate da cva geometrie obosita pe o parte a puntii spate.

Se vede ca nu ai inteles...Intrebarea a fost daca pot fi folosite acele jante. Imi pare rau ca nu am timp sa fac si sa pun niste poze. Geometria obosita se relaxeaza usor daca restul componentelor suspensiei este in ordine....Foloseste te rog termeni adecvati pentru a te face inteles altfel se nasc discutii inutile si total aiurea...sincer :twoup:

Problema "arcadelor" chiar si ruginite nu se pune aici.

@rain: De la E90 se potrivesc fara probleme pe E46

Edited by DanS

DanS @ am intalnit destule masini cu rugina la arcade sau reparate prost in urma unei tamponari, chiar aici parca e un coleg care scrie ca pe o parte ii atinge pe alta nu, aceeasi pb o poate da cva geometrie obosita pe o parte a puntii spate.

Se vede ca nu ai inteles...Intrebarea a fost daca pot fi folosite acele jante. Imi pare rau ca nu am timp sa fac si sa pun niste poze.

Problema "arcadelor" chiar si ruginite nu se pune aici.

@rain: De la E90 se potrivesc fara probleme pe E46

si eu ce i-am scris ?

Anvelopele sunt 235/45/17 si 225/45/17

Am la fel...absolut OK

si eu ce i-am scris ?

Te-ai referit la starea arcadelor...Confuzezi lumea..cel putin pe mine

Daca sunt gume corespunzatoare la ce influenteaza starea "arcadelor"...???

Ai dreptate in schimb, daca in loc de curbura aripa este dreapta..deh tuning....

Las-o asa...

Eu nu ma mai contrez cu tine fiindca nu are rost...Ti-au trecut probabil fizic multe masini prin mana asa ca nu ma mai bag

Ceau!! :twoup:

aici nu ne contram ca nu are rost.

fiecare isi spune opinia prin termenii lui.

daca mai e cate un coleg care merge la dex cand e vb de arcadele aripilor....e alegerea lui

eu nu intru p vreun forum ca sa ma cert cu lumea.

incercam sa-l fac sa inteleaga ca sunt mai multe variabile de luat in considerare nu doar simplu "swap" de jante.

eu i-am scris " poti dar......" asa ca era acelasi raspuns.

• 2 months later...

Am si eu o nedumerire si nu mai vreau sa deschid alt topic!

Vreau sa montez pe masina(e46 320d fl)un set de jante pe 18´ de e90 modelul 193 si nu stiu daca se potrivesc fara probleme!? Ma intereseaza in special ET, daca e ok pt e46 !?

Fata: 225/40 R18Y 8JX18 ET:34

Spate: 255/35 R18Y 81/2JX18 ET:37

Multumesc!

Am si eu o nedumerire si nu mai vreau sa deschid alt topic!

Vreau sa montez pe masina(e46 320d fl)un set de jante pe 18´ de e90 modelul 193 si nu stiu daca se potrivesc fara probleme!? Ma intereseaza in special ET, daca e ok pt e46 !?

Fata: 225/40 R18Y 8JX18 ET:34

Spate: 255/35 R18Y 81/2JX18 ET:37

Multumesc!

tot e 46 am si eu, si pt jante 18 in brief am urmatoarele dimensiuni:

Fata: 225/40 R18Y 8JX18 ET:47

Spate: 255/35 R18Y 81/2JX18 ET:50

Deci Et-ul nu se potriveste, posibil sa ai aceiasi problema ca si colegu...