Jump to content

invitatie

adioprisan

Recommended Posts

Hei.Am un 520 i E28 si are directia varza...are un super joc in volan. Am aflat ca exista, in caseta de directie, un surub de compensare a jocurilor aparute...dar nu ama vut timp sa ma uit.

Am o intrebare pentru adioprisan - ai avut cumva un BMW 518 rosu? in militari?

Hei.Am un 520 i E28 si are directia varza...are un super joc in volan. Am aflat ca exista, in caseta de directie, un surub de compensare a jocurilor aparute...dar nu ama vut timp sa ma uit.

Am o intrebare pentru adioprisan - ai avut cumva un BMW 518 rosu? in militari?

23092[/snapback]

nu am avut decat 2 b mw seria 5-ambele 520,restul numai seria 3-acum am un 325-e30 maro coniac

legat de directie-jocurile pot fi de la capete de bara,bielete de directie,caseta-cremaliera uzata,se poate regla,de obicei de acolo se strange sau se slabeste caseta,dar cu anumite limite,daca jocul este mare,ma indoiesc ca mai poti sa il reglezi

altceva mai ai la masina?motorul e bun?adi

nu am avut decat 2 b mw seria 5-ambele 520,restul numai seria 3-acum am un 325-e30 maro coniac

legat de directie-jocurile pot fi de la capete de bara,bielete de directie,caseta-cremaliera uzata,se poate regla,de obicei de acolo se strange sau se slabeste caseta,dar cu anumite limite,daca jocul este mare,ma indoiesc ca mai poti sa il reglezi

altceva mai ai la masina?motorul e bun?adi

23124[/snapback]

eu am crezut ca este de la bara de directie, acolo se vedea ceva, dar a venit un amic, care mananca E28 dimineata, pe care il cheama tot Adi, si mi-a spus ca jocul este, de fapt, din caseta de directie...acum, am aflat de un surub de compensare a jocurilor din caseta, dar nu stiu care este...oricum ma uit maine la ea sa vad ce si cum ,iar pe 15 cand iau banii, sper sa mai gasesc o caseta (am gasit una deja, dar nu ama avut bani)

Motorul e OK, are vreo 170.000, da rmerge bine. Trebuie schimbat filtrul de aer, uleiul, filtrul de ulei, bujiile si cam atat. Dupa ce fac astea (tot pe 15 :blink: )vreau sa il reglez, dar nu stiu inca toate mecanismele lui. Miam dat seama ce si cum, dar nu stiu sa il reglez. Oricum, mai vb cu baietii de pe aici si invat cu ce se manaca reglajele motorului.

Caseta are un surub cu piulita sus la vedere.O sa vezi sigur piulita.Cu o cheie de 13 parca,desfaci piulita,si cu o surubelnita strangi surubul mai mult.Apoi strangi la loc piulita.Degeaba adjustezi daca dispare jocul dar volanul nu mai revine la pozitia initiala dupa ce iei curba.Daca se intampla asa ceva,inseamna ca e dusa caseta.Incearca de mai multe ori sa strangi si noteaza de fiecare data cate spire ai rotit.Si cand umbli la surub sa fie rotile drepte.Cel mai bine ar fi sa suspenzi rotile din fata.Ai putea face mai multe experimente si ai vedea si daca volanul revine.

Later edit:

Trebuie sa ai caseta cu melc ca si in poza.Daca ai cu cremaliera,nu este valabil.

Rotile sa fie totusi un pic intr-o parte cand reglezi

post-116-1114503274_thumb.jpg

Guest NSL_BIX
Caseta are un surub cu piulita sus la vedere.O sa vezi sigur piulita.Cu o cheie de 13 parca,desfaci piulita,si cu o surubelnita strangi surubul mai mult.Apoi strangi la loc piulita.Degeaba  adjustezi daca  dispare jocul dar volanul nu mai revine la pozitia initiala dupa ce iei curba.Daca se intampla asa ceva,inseamna ca e dusa caseta.Incearca de mai multe ori sa strangi si noteaza  de fiecare data cate spire ai rotit.Si cand umbli la surub sa fie rotile drepte.Cel mai bine ar fi sa suspenzi rotile din fata.Ai putea face mai multe experimente si ai vedea si daca volanul revine.

Later edit:

Trebuie sa ai caseta cu melc ca si in poza.Daca ai cu cremaliera,nu este valabil.

Rotile sa  fie totusi un pic intr-o parte cand reglezi

23162[/snapback]

Cheia este de 17 nu de 13

Am zis "parca" 13.Oricum mersi de completare.

Edited by wlf