Jump to content

Un copil a fost ucis de un motociclist

Romulus

Recommended Posts

probabil si motociclistul trebuia sa-si cunoasca propriile limite

125323[/snapback]

Oare cati dintre noi ne (re)cunoastem limitele.

Multi doritori de "senztii" pe doua sau patru roti, se pierd cand ajung la start.

Sa stapanesti 178cp/164kg este cam greu....Fireblade-ul de 1000 are nevoie de 2,8" pana la suta~7,8-200km/h si cam 18" sa "bata" 300km/h...CU CONDITIA SA POTI "TINE" ROATA FATA IN CONTACT CU ASFALTUL !!

Si ca sa fiu on-topic... sunt de acord cu Fake si Romulus.

Imi pare rau pt. ce s-a intamplat dar era doar o problema de timp pana sa se ajunga la evenimente de genul acesta ,sau ca cel ce s-a intamplat la Buzau cu masina care a intrat in spectatori,dar, unde norocul a suras celor in cauza.

Asa se intampla cand vrei dar ,"nu ai cu ce si unde".

Pt a face lucruri (evenimente) de calitate nu trebui numai "daruire" si bunavointa, este nevoie de cunoastere,seriozitate(a celor ce dau autorizatii)) si de BANI pt a realiza totul in conditii civilizate si "safe".

Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta.

Edited by Edgji

Oare cati dintre noi ne (re)cunoastem limitele.

Multi doritori de "senztii" pe doua sau patru roti, se pierd cand ajung la start.

Sa stapanesti 178cp/164kg este cam greu....Fireblade-ul de 1000 are nevoie de 2,8" pana la suta~7,8-200km/h si cam 18" sa "bata" 300km/h...CU CONDITIA SA POTI "TINE" ROATA FATA IN CONTACT CU ASFALTUL !!

126584[/snapback]

Intr-adevar este greu s-o stapanesti, dar in conditiile astea poate nu ar trebui sa mai incerci. Nu prea ma pot exprima in legatura cu o motocicleta, insa nici cu masina nu pot spune ca stiu sa fac cine stie ce cascadorii asa ca nu ma bag. Probabil asta trebuia sa gandeasca si el.

Din pc meu de vedere ai dreptate, dar.....astia suntem ...o "lume nebuna nebuna..." si mai sare cate unul "gardul"... :blink:

Dupa cate am vazut, la "Dragonul Rosu" au iesit "scantei"... si nu stiu cum, dar a fost un "BMW".... iar lumea, ca si in cazul motociclistilor, generalizeaza.... daca e cu BMW sau Mertz... "e daia cu fite don'le...astia sunt maniaci...te omoara pe strada" :)

Edited by Edgji