Jump to content

vand/schimb subwoofer

Ciumidel

Recommended Posts

Dupa cum spune si anuntul, vand sau schimb un subwoofer JL Audio, diametru 30".

Sunt interesat de niste boxe noi sau aproape noi, dimensiune 13".

0767.754.528 Ady sau YM!: adi.ciumidel

Optional, pot oferi si o cutie improvizata unde intra subwoofer-ul.

Edited by Ciumidel

nu stiu ce model este. Cand l-am luat era intr-o cutie de pal improvizata ca sa intre in portbagaj. In afara de praf nu are absolut nimic, nu e ciupit, nu e crapat. Faci schimb cu boxele Rokford?

EDIT: m-am interesat, este made in USA, model 12w6, are si protectie de cauciuc la magnet.

Edited by Ciumidel

nu stiu ce model este. Cand l-am luat era intr-o cutie de pal improvizata ca sa intre in portbagaj. In afara de praf nu are absolut nimic, nu e ciupit, nu e crapat. Faci schimb cu boxele Rokford?

EDIT: m-am interesat, este made in USA, model 12w6, are si protectie de cauciuc la magnet.

M-ar bate un gand... vorbim mai pe seara... am sa ma uit putin sa vad ce si cum si daca esti de acord la un schimb... vedem :twoup: .

Toate cele bune.

M-ar bate un gand... vorbim mai pe seara... am sa ma uit putin sa vad ce si cum si daca esti de acord la un schimb... vedem :twoup: .

Toate cele bune.

da-mi add pe mess sau mai simplu, un telefon. Sunt interesat de schimb.

Bafta.

Toate cele bune.

da-mi add pe mess sau mai simplu, un telefon. Sunt interesat de schimb.

Bafta.

Scuze pentru raspunsul intarziat, inca stau pe ganduri :)... am sa ma mai gandesc si te anunt in caz ca nu reusesti sa il dai

Edited by Leutz

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.