Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand ceasuri E30 rare, model cu mph pentru 6 sau 4 cilindrii

mario.b

Recommended Posts

Vand ceasuri de bord pentru E30 cu mph, sant fabricate de motometer in 1990 si sunt luate dupa un urs de Anglia. Au coding plug si se potrivesc fie pe motoare de 6 cilindrii fie pe 4 (ofer oricare din codint plug). Ceasurile sant destul de rare la noi in tara, eu am incercat sa le comand dupa ebay si ma costa un min de 150euro. Ofer proba pentru ceasuri.

Pret 400 ron. 0766806124 Marius

Vand ceasuri de bord pentru E30 cu mph, sant fabricate de motometer in 1990 si sunt luate dupa un urs de Anglia. Au coding plug si se potrivesc fie pe motoare de 6 cilindrii fie pe 4 (ofer oricare din codint plug). Ceasurile sant destul de rare la noi in tara, eu am incercat sa le comand dupa ebay si ma costa un min de 150euro. Ofer proba pentru ceasuri.

Bine ca sunt DUPA ebay mai scumpe si sunt luate DUPA un urs . pret bun

Nu stiu ce treaba are felul in care scriu cu ce vand, posturile de mp nu contorizeaza btw. Vreau sa vand ceasurile in ideea in care mai este un pasionat care isi doreste masina diferita fata de celelalte eu am mers cateva sute de km pentru ceasuri, nu stiu cati ar face asta, tu? Nu am multa scoala dar in schimb am pasiune pentru ceea ce tine de E30 si E36, daca ai putea sa fii atent la posturile si topicurile mele sa ma corectezi tot timpul as aprecia, in felul asta as da bine la fata. BTW dau si un suc pentru asta, vin la urmatoarea intalnire si dau o cutie de cola.

si DUPA mine, este un pret bun.

ooooooo, buna seara stimate doctor in FILOZOFIE si onorat doctor honorius cauza, chiar ma gandeam daca mai traiesti, ceva timp chiar mia parut rau ca nu team vazut pe forum sa corectezi tu toti manelistii si sa ii linistesti cu cunostiintele tale in motoare si herghelii putere. welcomen acasa. vezi si eu tot manelist. :twoup:

Nu stiu ce treaba are felul in care scriu cu ce vand, posturile de mp nu contorizeaza btw. Vreau sa vand ceasurile in ideea in care mai este un pasionat care isi doreste masina diferita fata de celelalte eu am mers cateva sute de km pentru ceasuri, nu stiu cati ar face asta, tu? Nu am multa scoala dar in schimb am pasiune pentru ceea ce tine de E30 si E36, daca ai putea sa fii atent la posturile si topicurile mele sa ma corectezi tot timpul as aprecia, in felul asta as da bine la fata. BTW dau si un suc pentru asta, vin la urmatoarea intalnire si dau o cutie de cola.

si DUPA mine, este un pret bun.

ooooooo, buna seara stimate doctor in FILOZOFIE si onorat doctor honorius cauza, chiar ma gandeam daca mai traiesti, ceva timp chiar mia parut rau ca nu team vazut pe forum sa corectezi tu toti manelistii si sa ii linistesti cu cunostiintele tale in motoare si herghelii putere. welcomen acasa. vezi si eu tot manelist. :twoup:

multumesc mult ptr tot nu trebuie sa te superi , eu nu ma supar ca-mi dai o cola :) am zis ca pretul e bun , in rest numai bine .

Guest poleposition
ooooooo, buna seara stimate doctor in FILOZOFIE si onorat doctor honorius cauza, chiar ma gandeam daca mai traiesti, ceva timp chiar mia parut rau ca nu team[/b] vazut pe forum sa corectezi tu toti manelistii si sa ii linistesti cu cunostiintele tale in motoare si herghelii putere. welcomen acasa. vezi si eu tot manelist. :twoup:

OK, pe alea "inclinate" nu le comentez, poate au licenta poetica :), insa imi permit sa observ ca matale' esti certat cu "-".

Recomandare:

http://www.cartipentrucopii.ro/images/Cratima%20in%20ciclul%20primar%20cpc.jpg

Edited by poleposition

ooooooo, buna seara stimate doctor in FILOZOFIE si onorat doctor honorius cauza, chiar ma gandeam daca mai traiesti, ceva timp chiar mia parut rau ca nu team[/b] vazut pe forum sa corectezi tu toti manelistii si sa ii linistesti cu cunostiintele tale in motoare si herghelii putere. welcomen acasa. vezi si eu tot manelist. :)

OK, pe alea "inclinate" nu le comentez, poate au licenta poetica :D, insa imi permit sa observ ca matale' esti certat cu "-".

Recomandare:

http://www.cartipentrucopii.ro/images/Cratima%20in%20ciclul%20primar%20cpc.jpg

perfecta dreptate, tst de la laptop mere bine, insa stau un pic cam prost cu gramatica, nu prea am avut-o la suflet. :twoup: fff tare recomandarea :( :( :) , voi incerca sa citesc si sa invat, nu de alta dar vreau sa ma scolesc .

Edited by mario.b

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.