Jump to content

Vand BMW E36 320 coupe 1997

yps

Recommended Posts

Vand BMW E36 320 coupe 170HP, an de fabricatie 1997, 180000 de km reali, dotari:

-geamuri electrice;

-dublu climatronic;

-scaune incalzite;

-tapiserie piele(mow)

-frane zimmermann(discuri ventilate+placutze frana)

-suspensie sport reglabila FK

-bara fata //M

-faruri Depo(angel eyes, lupa)

-ABS

-ASC

-portbagaj CSL

-stopuri rosii

-inchidere centralizata cu modul confort(inchiderea geamurilor)+alarma

-plafon negru+parasolare luminate

-statie+subwoofer 400W(blaupunkt)

-mai multe detali la telefon;

PS:in pret intra o bara fatza //M si una spate //M(noi noutze ce asteapta a fi puse pe masina)

Pret:5900 euro (negociabil)

pentru poze accesati: www.Nu se admit link-uri catre alte site-uri.ro

nuj cum sa va zic ca sunteti vai de capul vostru fara sa va jignesc....

caci pe langa pretzul ei s-au mai bagat multzi bani din pura placere.....asa ca abtineti.va de la comentarii daca nu cunoasteti masina....dupa cum am spus si mai sus in acest pret intra si alte accesorii.....

PS:postati numai daca va intereseaza nu am nevoie de comentariile neinteresatilor ....

nuj cum sa va zic ca sunteti vai de capul vostru fara sa va jignesc....

caci pe langa pretzul ei s-au mai bagat multzi bani din pura placere.....asa ca abtineti.va de la comentarii daca nu cunoasteti masina....dupa cum am spus si mai sus in acest pret intra si alte accesorii.....

PS:postati numai daca va intereseaza nu am nevoie de comentariile neinteresatilor ....

deci pretul este asa de mare din cauza accesoriilor, adica bara fata/spate de m :twoup: ???

• 3 weeks later...

1. 320 cu 170 cai nu prea am vazut, poate e 323i, sau poate ai pus cip, dar asta ar trebui sa explici tu nu eu.

2. Daca tu ai bagat multi bani in masina din PLACERE , nu trebuie nimeni sa ti-i dea inapoi, caci a fost placerea ta.

3. Masina arata bine si ATAT. Nici daca ar fi fost full ( lipsesc foarte multe ) tot nu ai fi luat nici macar 5000 pe ea.

In concluzie, bafta la vanzare !

Km ii poti demonstra cu vreo carte service?As fi dispus sa ofer 4 mii de euro pe ea daca nu are gram de rugina,vopsea originala,fara accidente si are km reali...Nu vreau sa te jignesc cu pretul oferit(mai mult de atat chiar nu as da,nu sunt samsar,caut un 320i impecabil de vreo 3 luni) sau sa te dezamagesc dar pe prafu asta nu cred ca vei lua cat ceri pe ea...Intr-adevar masinile ingrijite is destul de rare si costa mai mult dar sa nu exageram.Nu stiu daca-l stii pe caius de pe 4tuning dar el dadea prin iulie un 320i care arata grav,reconditionat total cu tot ce vroiai pe el inclusiv serpi,evacuare m3,blocant cu 4500 negociabil.Inca o data nu vreau sa te superi din cauza a ceea ce am scris,nu o lua ca pe o insulta;)e masina ta,faci ce vrei.